Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος του 2022 προβλέπεται να είναι μια σημαντική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί!Με την τύχη στο πλευρό σας, θα εστιάσετε όλο το απόθεμα των δυνάμεών σας στην επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων σας.Για να αξιοποιήσετε αυτό το μεταίχμιο για τη ζωή σας, καίριο εργαλείο θα καταστεί η εμπειρία!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΗ αίσια θέση που θα κατέχει ο Άρης απέναντί σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι το μισό μέρος της ιστορίας… Οι πράξεις σας είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον, η ανοικοδόμηση πάνω σε επιτυχίες που έχετε ήδη σημειώσει. Στην προσωπική σας ζωή, να πιέσετε καταστάσεις μόνο αν έχετε κουραστεί να περιμένετε… Από την άλλη πλευρά, μην ασκήσετε πίεση για προβλήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον!Στον εργασιακό τομέα, πρέπει να μετρήσετε με σύνεση τις προοπτικές σας και να τις συζητήσετε με τα άτομα που πρέπει. Τώρα πρέπει να εφοδιαστείτε με παραγωγικό πνεύμα, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις αναγκαίες αλλαγές προσωπικού. Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φροντίστε να αναλάβετε καινούργια πόστα που θα αυξήσουν και το εισόδημά σας! Ωροσκόπιο Σκορπιός Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη στον Ταύρο σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα βιώνεις καβγάδες με το ταίρι σου και, ως εκ τούτου, απογοητεύεσαι κάπως…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Μαρτίου 2022

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και η εύνοια και η “αρμονία” της θα εστιαστούν σε αυτούς τους τομείς. Όμως ο πιο κεντρικός τομέας αυτή την περίοδο είναι ο έρωτας, η δημιουργικότητα και τα παιδιά, ό, τι δηλαδή αφορά τον πέμπτο οίκο σου. Από τις 6 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα ο Ερμής σε αυτό το σημείο και μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο! Όλα αυτά δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί να νιώσεις μια συνολική ανανέωση στη συναισθηματική σου ζωή. Επίσης, αυτή τη βδομάδα μετακινείται και ο Ουρανός, οριστικά πλέον και για επτά χρόνια, στον Ταύρο, δηλαδή στον οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν σου ταιριάζει και ότι στις σχέσεις θα είσαι περισσότερο διεκδικητικός από ποτέ. Μπορεί όμως και κάποιες φορές να έχεις την τάση να είσαι αντιδραστικός και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να έχεις υπό έναν σχετικό “έλεγχο”.

ΓΕΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 1/3 αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Αν σκέφτεσαι να προβείς στην αγορά ή στην πώληση κάποιου ακινήτου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και σου δημιουργεί την ανάγκη να επανεξετάσεις τις απόψεις σου περί διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η δημιουργική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη αλλά εκφράζεται με δυσκολία. Στις 6 το πέρασμα του Ουρανού στον 7ο ηλιακό σου οίκο κάνει την κοινωνική σου ζωή ασυνήθιστη και αντισυμβατική και προκαλεί ασυνήθιστα περιστατικά στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία αυξάνει τη ζωτικότητά σου και σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς ενεργά με τη φυσική σου κατάσταση. Το διάστημα 28/3-31/3, με τον ευθύδρομο πια Ερμή και την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αισθάνεσαι επιτέλους έτοιμος να εκφράσεις δίχως φόβους και αναστολές την περίσσεια δημιουργικότητά σου. Τέλος, στις 31 του μήνα ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να επικεντρώνεις την προσοχή σου στην εσωτερική σου μεταμόρφωση. Ειδικότερα, προσπαθείς να βελτιώσεις τη διάθεση και την ψυχολογία σου και αρχίζεις να δείχνεις περισσότερο ενδιαφέρον για τα μυστήρια της ζωής και τη μεταφυσική.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση
Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ίσως χρειαστούν από μέρος σας να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως, σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την παιδικότητα, την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά σου. Αν σχετίζεσαι με κάποιο τρόπο με παιδιά, είναι πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Στις 21/3 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές φοβίες και ανασφάλειες και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος και περιθωριοποιημένος.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε μια πλειάδα θεμάτων σε πολλούς τομείς. Αρχικά, θα συνειδητοποιήσετε γιατί κάποια πράγματα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αυτή η γνώση δεν θα επηρεάσει πιθανές επιτυχίες στον οικονομικό τομέα, θα σας ωφελήσει μελλοντικά. Παράλληλα, τώρα θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστήριο του εργασιακού χώρου, που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές. Επίσης, ενδέχεται να κάνετε καίριες γνωριμίες που θα σχετίζονται με μελλοντικές συνεργασίες.Όλα αυτά υπογραμμίζουν την ανάγκη να είστε συνεχώς σε επαγρύπνηση. Ειδικά όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε ουσιαστικά και περισσότερο. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από άτομα θετικά προσκείμενα απέναντί σας: Ακόμα κι αν τα κίνητρά τους δεν είναι τα πλέον αγαστά, οι κοινοί σας στόχοι μπορούν να σας καταστήσουν συμμάχους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 6/3 η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σου φέρει μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία ή να προκαλέσει την αποστασιοποίησή σου από κάποιο συνεργάτη λόγω κάποιου απροσδόκητου συμβάντος. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία φέρνει κάποιο προσωπικό σου επίτευγμα στην επιφάνεια, για το οποίο εισπράττεις το θαυμασμό των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος καθώς και διάφορα θετικά σχόλια και κομπλιμέντα από τη μεριά των συναδέλφων σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 ημερών του μήνα, οι ιδέες σου μοιάζουν ιδιαίτερα ευρηματικές και δημιουργικές. Αν τις εφαρμόσεις και τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου, θα μπορέσεις να ανελιχθείς επαγγελματικά και να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *