Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Τι πραγματικά συμβαίνει στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Σκορπιοί;Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει κάπως νευρικός ή αναστατωμένος…Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεστε περισσότερο διάλογο και διάθεση να ακούσετε τις άλλες πλευρές!Μια εριστικότητα ή μια ψυχρότητα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, με το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Νοεμβρίου. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας είναι νευρικοί, για κάτι που κάνατε εσείς ή για δικούς τους λόγους. Το ταίρι σας ή ένας φίλος, συμπεριφέρεται με πικρία. Ίσως και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, να φαντάζει απόμακρο – ίσως και θιγμένο από εσάς. Δώστε χρόνο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να μιλήσουν!Δεν θα εξυπηρετήσει καμία πλευρά να αδιαφορήσετε ή να περιμένετε να περάσει αυτή η φάση. Είναι βέβαιο ότι κάτι έχει συμβεί από πλευρά σας, ακούσια ή εκούσια. Γιατί αν ήταν κάτι προσωπικό τους, θα το έλεγαν προκειμένου να μην νιώσετε υπεύθυνοι εσείς. Άρα μπορεί να αρκεί να αλλάξετε κάτι ή να απολογηθείτε για μια συμπεριφορά σας… Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ακούσετε την άλλη πλευρά!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο Ωροσκόπιο Σκορπιός Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26/11 είσαι ιδιαίτερα κτητικός ενώ η ζήλεια σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και επιτέλους θα ευνοηθούν τα οικονομικά σου. Η θέση της αυτή είναι σημαντική για αυτόν τον τομέα, οπότε διοχέτευσε κι εσύ ένα μέρος της ενέργειάς σου εκεί.
Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, και μια και μιλάμε για ενέργεια, να ξέρεις ότι θα έχεις άπλετη και ότι πρέπει να τη διοχετεύσεις στα σωστά κανάλια για να έχεις και τα σωστά αποτελέσματα.
Ο Ερμής μέχρι τις 21 θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, αλλά μην σε πιάνει πανικός.
Αν προχωράς αργά και προσεκτικά όλα θα γίνουν στο τέλος.
Επίσης, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις μια ανασκόπηση και ένα σχέδιο δράσης. Από τις 25 η Αφροδίτη θα ευνοεί τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες, ο Ερμής επίσης θα είναι πλέον ορθόδρομος και θα μπορείς να κινηθείς άφοβα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την ανάγκη να ψωνίσεις και να χαλάσεις χρήματα για εσένα και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 19/11 η είσοδος του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιό σου αυξάνει τη ζωτικότητά σου αλλά σε κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό και ευερέθιστο. Επίσης, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Από τις 20/11 με την ευθυδρόμηση του Ερμή (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιό σου) γίνεσαι σταδιακά πιο επικοινωνιακός και ομιλητικός, ενώ στις 22/11 το πέρασμα του Ηλίου στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει να διαχειριστείς ορθά τα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου μοιάζει να έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, να συλλέξεις πληροφορίες και στοιχεία και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Τέλος, στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τις εμπνεύσεις σου, να τις αξιοποιήσεις πρακτικά και να τις διοχετεύσεις σε δημιουργικά μονοπάτια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση…Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή που θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους στόχους σας. Στις 19 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, οριστικοποιήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στο δικό σας χώρο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12 η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Η ένταση των πρώτων ημερών θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναπτερώσετε τις δυνάμεις σας. Για να αρχίσει να ρέει και πάλι η θετική ενέργεια γύρω σας, χρειάζεται κίνηση: Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, στραφείτε στη γυμναστική. Ένα καινούργιο πρόγραμμα εξάσκησης, θα ωφελήσει πολύ το σώμα και το πνεύμα σας. Κατά προτίμηση, επιλέξτε μια παραλία ή ένα πάρκο!Όσο επανέρχεστε στους ομαλούς ρυθμούς σας, θα επιστρέφει και η έμπνευσή σας. Με τη διαίσθησή σας σε έξαρση, δώστε σημασία στα όνειρά σας γύρω στις 12 του μήνα. Σίγουρα θα υποκρύπτουν τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε στο εξής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η καριέρα και η ζωή σας θα σημειώσουν εξέλιξη και άνθιση… Αρκεί να ακολουθήσετε αυτό ακριβώς που υποδεικνύει το υποσυνείδητό σας, μέσα από τα όνειρά σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σου οίκο και τον Δία στον 2ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη έναν μήνα, θα έλεγε κανείς ότι, ενδεχομένως, σε προσμένουν νέες συναρπαστικές συνεργασίες, οι οποίες μάλιστα μοιάζουν να τονώνουν την οικονομική σου ζωή, καθώς οι απολαβές σου αυξάνονται. Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος εκείνο της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Μέχρι τις 20/11 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, αισθάνεσαι ότι αφεντικά και συνεργάτες δεν σε καταλαβαίνουν. Απεναντίας, τείνουν να σε παρεξηγούν και να παρερμηνεύουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις. Στις 19/11 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, αυξάνονται οι αντοχές σου και η όρεξή σου για δουλειά. Στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσεις την ευρηματικότητα του νου σου και τη διπλωματία σου, τις οποίες διοχετεύεις έξυπνα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Την ίδια ημερομηνία είναι πιθανό να επιτύχεις και επισήμως (κατόπιν διαπραγματεύσεων με τον εργοδότη σου) αύξηση των καθαρών αποδοχών σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *