Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας!Επιπρόσθετα, νιώθετε και βλέπετε τους πάντες και τα πάντα να χαμογελούν επίσης γύρω σας… Από τα πουλάκια και τις μέλισσες, μέχρι το αφεντικό σας.Άραγε είναι πραγματικά όλοι σε τόσο αίσια διάθεση;Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤο γεγονός είναι ότι οι δονήσεις σε μια ατμόσφαιρα μπορούν να είναι καταλυτικές. Και όταν είναι θετικές, τις νιώθουν όλοι όσοι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον. Άρα, η δική σας ευχάριστη διάθεση είναι αυτή που κάνει ευχάριστα και όλα όσα σας περιτριγυρίζουν!Αυτή η ανάτασή σας έχει επίδραση στο σώμα και το πνεύμα σας εξίσου. Φορτίζετε τις ενεργειακές μπαταρίες και ανανεώνετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας συμβαίνει συχνά κάτι ανάλογο. Γι’ αυτό φροντίστε να την απολαύσετε – και να την υιοθετήσετε μόνιμα, στο μέτρο του δυνατού!Η γενικότερη αλλαγή σας θα γίνει δεκτή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας με ιδιαίτερη χαρά. Φυσικά θα αποτελέσετε θέμα συζήτησης… Άλλοι θα το σχολιάζουν εν αγνοία σας, άλλοι έχουν την οικειότητα να σας ρωτήσουν ευθέως για την αιτία της ανάτασής σας. Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας κάνει τόσο καλό; Το ρομάντζο έχει συμβάλλει σημαντικά στη διάθεσή σας! Ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου θα δοθεί έμφαση στον δωδέκατο οίκο σου. Εκεί πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια νέα Σελήνη και στο ίδιο σημείο βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Ήλιος και από τις 4 ο Άρης!
Αυτό σημαίνει ψυχολογική ανανέωση, αυτοβελτίωση, πραγματική συμμαχία με τον εαυτό σου.
Μπορεί να έρθουν διάφορα στην επιφάνεια για να τα επεξεργαστείς ή για να τα αποδεχτείς ή απλώς για να εκτονωθούν και να φύγουν. Από τις 8 θα αρχίσει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ζωή σου και, κυρίως, τα συναισθηματικά και τα οικονομικά.
Η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου (σιγά σιγά θα έρχονται και άλλοι) και η αρμονία θα είναι η βασική επιδίωξη σου – σε όλους τους τομείς.
Ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει και μια συναισθηματική γνωριμία ή την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας. Εκφράσου και πες αυτό που θέλεις να πεις, όχι απαραίτητα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά για να φεύγουν από μέσα σου σιγά σιγά αυτά που δεν γίνεται να μείνουν άλλο.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 3/10 ο μοντέρνος κυβερνήτης σου (Πλούτωνας) γυρίζει ορθόδρομος και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός και μοιάζεις να «διψάς» για γνώση. Ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/10 ρίχνει τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8/10 αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 23/10 ο Ήλιος επίσης εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 31/10 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση…Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερόν σας ήμισυ. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δε θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε. Στις 28 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη ακόμα και αν δε βιάζεστε να το δείτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας.

ζώδια Σκορπιός Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Βρίσκεστε σε κλίμα ρομαντισμού, που θα ενταθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου. Δεν έχει σημασία αν αφορά το ταίρι σας ή ένα άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να μην υπάρχει καν ένα άτομο ως αντικείμενο του πόθου σας. Νιώθετε μια συναισθηματική χαρά που πηγάζει από μέσα σας. Άρα αν υπάρχει και ένα ιδιαίτερο άτομο στο σκηνικό, ακόμα καλύτερα… Θα πετά στα ουράνια, όπως κι εσείς!Αγαπητοί Σκορπιοί, οι πειρασμοί είναι πάντα παρόντες για τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Όπου κι αν είστε, υπάρχει κάτι που αποτελεί πειρασμό. Ωστόσο, στις 12 του μήνα θα είναι πιο προφανής η ύπαρξή του απ’ όσο συνήθως. Τώρα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την ακεραιότητά σας!Πρέπει να κάνετε επιλογές πολύ προσεκτικά, όσο αφορά τους ανθρώπους που εντάσσεται στον στενό σας κύκλου. Το σκεπτικό σας πρέπει να διέπεται από ένα σημαντικό ερώτημα: Τι και πόσα είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε ή να επενδύσετε, για χάρη ενός συγκεκριμένου πειρασμού;Αν το ζητούμενό σας είναι μια επαγγελματική ανέλιξη, να την προσεγγίσετε με αργά και σταθερά βήματα μετά τις 17 Οκτωβρίου. Αν θέλετε προαγωγή ή αύξηση, το αίτημά σας πρέπει να τεθεί ήρεμα και με επιχειρήματα. Φυσικά έχετε πολλές πιθανότητες να πάρετε ότι ζητήσετε… Ωστόσο, πρέπει να κάνετε στρατηγικά μελετημένες κινήσεις!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *