Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ένας μήνας ιδανικός για ενδοσκόπηση και λίγη απομάκρυνση από την οχλαγωγία αναμένεται να είναι για εσάς αυτός, αγαπητοί Σκορπιοί.Ο Σεπτέμβριος θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας, αρκεί να εστιάσετε μόνο στις δικές σας αποφάσεις και κινήσεις.Πρέπει να καταλήξετε στους στόχους σας με ρεαλιστική προοπτική και να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που απαιτείται!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤο πλανητικό σκηνικό μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό για εσάς, ειδικά κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι περισσότεροι στο περιβάλλον σας θα έχουν αντίθετη γνώμη, καθώς αυτές οι μέρες θα τους δυσκολέψουν. Όμως οι ιδιαίτερες πλανητικές συγκυρίες θα καταστήσουν τις όποιες προκλήσεις ουδέτερες προς εσάς!Είναι σημαντικό να μην χάσετε την αισιοδοξία σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις. Κανένας εξωγενής παράγοντας δεν θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσχέρειες. Κάτι τέτοιο θα προκύψει μόνο από δικούς σας χειρισμούς ή επιλογές που θα κάνετε. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε λάθη αυτή την περίοδο, είναι να μην πάρετε ρίσκα! Ωροσκόπιο Σκορπιός Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 σου χαρίζει μια έντονη κοινωνική ζωή την οποία απολαμβάνεις από κοινού μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος σε βάζει στη διαδικασία να δεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Σεπτεμβρίου 2021

Ο μήνας χωρίζεται σε δύο διακριτά και ίσα μέρη. Μέχρι τις 14 γίνεται κυριολεκτικά χαμός στον ενδέκατο οίκο σου, πολλή και ενδιαφέρουσα κινητικότητα η οποία δείχνει εξελίξεις σε πολλούς τομείς: Στην κοινωνική σου ζωή, στην αίσθηση ότι ανήκεις, στην εισδοχή σου σε μια ομάδα, αλλά και στις βαθύτερες επιθυμίες σου.
Μπορεί δηλαδή να βγαίνεις περισσότερο, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάζεις ιδέες και να επικοινωνείς, αλλά και να φέρνεις στην επιφάνεια αυτά που θέλεις και να τα διεκδικείς. Το δεύτερο μισό του μήνα, από τις 14 δηλαδή μέχρι το τέλος του, είναι περισσότερο ήσυχο.
Οι πλανήτες μετακινούνται σιγά σιγά στον δωδέκατο οίκο σου, στις 14 ο Ερμής και η Αφροδίτη, στις 23 ο Ήλιος, στις 28 η νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη δημιουργική μοναχικότητα, τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την αυτογνωσία.
Οι αλλαγές και οι διεργασίες που γίνονται αυτήν την περίοδο είναι τόσο πολλές που αρχίζεις να νιώθεις άλλος άνθρωπος.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση. Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι καλλιτεχνικές και οι μεταφυσικές σου ανησυχίες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αισθανθείς μόνος ή μπερδεμένος. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου βελτιώνει τις επικοινωνίες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις τη σκέψη σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα προσπαθείς να κατανοήσεις τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου και αρχίζεις να αποδέχεσαι τη μοναξιά σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση…Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Όμως, επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές. Μερικές από τις οικογενειακές θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιείτε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δε διασκεδάζεις όσο θα ήθελες και απαιτεί από εσένα να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου να διατηρείς την «προσωπική σου ταυτότητα» με την επιθυμία σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να κατανοήσεις τον εσώτερο εαυτό σου καθώς και τα μυστήρια της ζωής. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Θα είναι συνετό για εσάς να κρατήσετε αποστάσεις από τον πολύ κόσμο στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Προτιμήστε να εργάζεστε πιο μεμονωμένα και να αφιερώσετε χρόνο σε θέματα ή εργασίες εντός του σπιτικού σας. Πιο συγκεκριμένα, τα άστρα σας καλούν να δώσετε σημασία στη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας και τον περιβάλλοντα χώρο σας, αντί για όσους και όσα άλλα υπάρχουν μέσα σε αυτόν!Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να απασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή άλλες δημιουργικές ενασχολήσεις. Μέσα από αυτές, θα νιώσετε να αντανακλάται ο εαυτός σας με διαφορετικό είδωλο απ’ αυτό που θεωρούσατε ότι έχετε. Θα είναι σαν ένα επιστημονικό πείραμα, χωρίς να είναι όλα τόσο μελετημένα και υπολογισμένα!Όλη αυτή η επεξεργασία του εαυτού σας, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρνητική εμπειρία για εσάς. Ωστόσο, αρχικά θα σας φανεί περιοριστική και κάπως κουραστική. Είναι γεγονός ότι η εποχή του Ζυγού είναι πιο χαλαρών τόμων και πιο εκφραστική από αυτό που αντέχει η ιδιοσυγκρασία σας… Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε κάποια αναταραχή ή νευρικότητα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 καλείσαι να εργαστείς στο πλαίσιο μιας εργασιακής ομάδας προκειμένου για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Αν και σε γενικές γραμμές, η συνεργασία σου με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μοιάζει εποικοδομητική, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να δείχνει και κάποιες εντάσεις ή/και ανταγωνισμούς, που θα σε αναστατώσουν και θα σε βάλουν στη διαδικασία αντιπαραθέσεων. Για την ακρίβεια, θα είσαι ισχυρογνώμων και δεν θα διστάσεις να διαφοροποιηθείς από ολόκληρη την ομάδα, υπερασπιζόμενος με σθένος τη γνώμη και τις ιδέες σου. Αυτό, όμως, μπορεί να μην αρέσει ούτε στα αφεντικά ούτε στους συναδέλφους σου. Στις 14 του μήνα, το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες και εργασιακό παρασκήνιο και να σε κάνει να αισθανθείς κάποιο είδος απομόνωσης. Στις 18 η ορθοδρόμηση του Κρόνου μοιάζει να βελτιώνει τις επικοινωνίες σου με τους συνεργάτες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις (όσο αυτό είναι εφικτό) την καχυποψία σου στο περιθώριο, να συμβιβαστείς και να γίνεις περισσότερο συμβατικός. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, αν και υπάρχει κίνδυνος να βιώσεις έντονες εχθρότητες (κυρίως από άνδρες), κατορθώνεις (χρησιμοποιώντας το πανίσχυρο ένστικτό σου) να δημιουργήσεις συμμαχίες με τα κατάλληλα πρόσωπα και, τελικά, να γλιτώσεις από τα χειρότερα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *