Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Απριλίου 2021

Μια σημαντική και πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τη ζωή σας προβλέπεται να είναι αυτή, αγαπητοί Δίδυμοι.Ο Απρίλιος σας καλεί να αξιοποιήσετε και να απολαύσετε την ηρεμία που σας φέρνει, χωρίς να επηρεάζεστε από όσα τεκταίνονται γύρω σας! Ωροσκόπιο Ταύρος Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 20 του μήνα απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος λοιπόν είναι ένας μήνας μάλλον εσωστρέφειας, μέχρι τις 20 τουλάχιστον. Και αυτό μάλλον από δική σου επιλογή, όχι αναγκαστικά. Το επιλέγεις όμως επειδή σου είναι απαραίτητο να κάνεις μια ανασκόπηση, να συνειδητοποιήσεις τι έχεις και τι χρειάζεσαι και πώς να προχωρήσεις, λίγο αργότερα. Ίσως είναι απαραίτητο και επειδή η αναγνώριση των όσων έχεις σημαίνει πλούτος και μια αίσθηση πληρότητας σε ένα μεγάλο βαθμό. Ταυτόχρονα μέχρι τις 19-20 μπορεί να πιέζεσαι με ένα θέμα επαγγελματικό, για παράδειγμα μπορεί να έχεις αναλάβει μια μεγάλη δουλειά που να πρέπει να ολοκληρωθεί εκείνες τις μέρες και αυτό να σημαίνει αρκετή πίεση για εσένα. Όμως τώρα είναι που έχεις και απίστευτες ικανότητες να συγκεντρωθείς και να είσαι αποτελεσματικός. Από εκεί και μετά μπαίνεις σε μια διαφορετική φάση, περισσότερο κοινωνική και περισσότερο ερωτική.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ότι το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν ανούσιες σπατάλες. Με την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 20 του μήνα απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες.
Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10/4 φέρνει στην επιφάνεια κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου η οποία πηγάζει από το παρελθόν. Καλείσαι, λοιπόν, να επανεξετάσεις με προσοχή και σύνεση το προαναφερθέν ζήτημα, προκειμένου να βρεις τους κατάλληλους τρόπους μέσω των οποίων θα επιτύχεις την πλήρη αποπληρωμή ή τη ρύθμιση του χρέους σου. Με το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιό σου από τις 20/4, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και ταυτόχρονα σου δημιουργείται η ανάγκη να εκφράσεις πολυεπίπεδα την προσωπική σου δημιουργικότητα και να προβάλεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού και εντός του 12ου ηλιακού σου οίκου. Ως εκ τούτου, αυξάνονται οι εμπνεύσεις, ο οίστρος και η φαντασία σου και περιορίζονται οι ανασφάλειές σου. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τις στιγμές κατά τις οποίες βρίσκεσαι μόνος σου. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα (από τις 24/4) και του Κρόνου (από τις 30/4) στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλούν άγχος και πίεση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δυσκολεύεσαι να φέρεις εις πέρας κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα ή κάποιο άλλο θέμα το οποίο σχετίζεται με τις σπουδές σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Απριλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση
Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας. Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε. Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Κριό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και σε κάνει πιο δεκτικό στη μεταφυσική. Μπορεί, μάλιστα, να σου δημιουργήσει την επιθυμία να μελετήσεις την αόρατη διάσταση της πραγματικότητας ή ακόμη και να αυξήσει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Στις 19/4 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να θέσει στιγμιαία σε κίνδυνο την υγεία σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Επιπρόσθετα, μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος από διάφορα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία προσπαθείς να φέρεις εις πέρας.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Τόσο απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για εσάς, παρά την φρενίτιδα που μπορεί να επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο. Η Δήμητρα, η θεά της σποράς και κινητήρια δύναμη των Διδύμων, θα βρεθεί σε αίσια θέση απέναντί σας. Αυτή η θέση θα ενισχυθεί και από το κυρίαρχο πόστο που θα καταλάβει η Σελήνη στη διάρκεια του φετινού Απριλίου. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να εγγυηθούν τη συναισθηματική και πνευματική σας γαλήνη!Από την άλλη πλευρά, μην αναμένετε ότι αυτός θα είναι ένας αδιατάραχτος μήνας… Αν και δεν θα προκύψουν εμπόδια στην πορεία σας, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και συνετοί στην κάθε κίνησή σας. Θα αποφύγετε τις αρνητικές επιδράσεις από τους γύρω σας, όσο παραμένετε σε επαγρύπνηση. Είναι καίριας σημασίας να κατανοείτε εκ των προτέρων τα κίνητρα του καθενός πίσω από κάθε πράξη του. Άρα διατηρείτε την ηρεμία και τη διαύγεια της σκέψης σας, προκειμένου να σημειώσετε ακόμη και ανέλπιστες επιτυχίες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι ενδιαφέρουσες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζονται. Οι άλλοι θα θεωρούν ότι κάνετε αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό!Ακόμα κι όταν θα φαίνεται να κινήστε αυθόρμητα, εσείς θα παρατηρείτε τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Το αστρικό περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, με οδηγό σας πάντα τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας φέρνει συνεχώς σε πλεονεκτική θέση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή να διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 17/4 και την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) να διελαύνει επίσης από τον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 20/4 κατορθώνεις από κοινού μαζί με ορισμένους συναδέλφους σου να φέρεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάποιο ομαδικό πρότζεκτ. Μάλιστα, η συναδελφικότητά σου και ικανότητά σου να εργάζεσαι στο πλαίσιο μιας ομάδας εντυπωσιάζει τους εργοδότες σου. Ωστόσο, γύρω στις 19 του μήνα συνειδητοποιείς ότι οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου δεν επιβραβεύονται και δεν αμείβονται όπως και όσο θα ήθελες. Ως εκ τούτου, βιώνεις στιγμιαία εσωτερική δυσαρέσκεια και απογοήτευση, την οποία καλό θα είναι να μη μοιραστείς με συναδέλφους σου, αν θέλεις να αποφύγεις την «εμπλοκή» του ονόματός σου σε ίντριγκες και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου χώρου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *