Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Αυγούστου 2021

ζώδια Ο Αύγουστος θα στιγματιστεί από πολλή θέρμη και ευαισθησία για εσάς, αγαπητοί Ταύροι!Με τη διαύγειά σας οξυμένη, θα καταφέρετε να δείτε τη διευρυμένη εικόνα για το μέλλον και τους στόχους σας.Με άλλα λόγια, να αναμένετε πολύ περισσότερη δράση – κάτι που θα έχει θετική επίδραση σε όλους τους τομείς της ζωής σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΟ Αύγουστος χαρακτηρίζεται ως αίσια σε γενικές γραμμές για εσάς, μιας και θα έχετε συχνές εξάρσεις ενθουσιασμού και δυναμισμού. Σε συνδυασμό με τις σταθερές απόψεις και την ανορθωμένη διαίσθησή σας, θα αντιλαμβάνεστε κάθε ιδιαιτερότητες πολύ πριν την συνειδητοποιήσουν οι άλλοι!Αυτή η περίοδος έχει μία ακόμη ιδιομορφία: Όσες πληροφορίες συλλέξετε για τον εαυτό σας ή άλλα άτομα, θα είναι για άμεση χρήση και όχι για μελλοντική. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις και σε ετοιμότητα. Δεν θέλετε να επιβάλετε στον εαυτό σας περισσότερη ένταση απ’ όση είναι απαραίτητη! Ωροσκόπιο Ταύρος Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 21/8 προτιμάς να αφιερώνεις αρκετό χρόνο με τον σύντροφό σου στο σπίτι, ενώ για κάποιο λόγο νοσταλγείς ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι ένας καλός και φιλήσυχος μήνας, καμία σχέση με τον Ιούλιο, τις εκλείψεις του και τον ανάδρομο Ερμή.
Η έμφαση αρχικά θα δοθεί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο από την 1η. Επίσης ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πλέον από την πρώτη μέρα του μήνα.
Ο δεύτερος τομέας στον οποίο θα δοθεί έμφαση είναι ο ερωτικός, ο πέμπτος οίκος σου σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Εκεί θα βρεθούν ο Άρης στις 18, η Αφροδίτη στις 21, ο Ήλιος στις 23, ο Ερμής στις 29 και θα γίνει και η νέα Σελήνη στις 30!
Αν δεν είναι ερωτικός μήνας ο Αύγουστος, τότε ποιος; Γενικότερα όμως είσαι σε μια φάση που θέλεις κάτι να οικοδομήσεις, κάτι να φτιάξεις που θα δίνει νόημα στη ζωή σου και μπορεί να μην μιλάμε μόνο για μια σχέση.

Ταύρος μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Την 1/8 ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και οι επικοινωνίες σου αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς το Δημόσιο ή κάποιο τραπεζικό ίδρυμα. Στις 12/8 ο Ουρανός, ο οποίος σταθερά διελαύνει από το ζώδιό σου, γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, η ανάγκη σου για αλλαγή και αυτονομία μπαίνει στο «μικροσκόπιο». Για την ακρίβεια, προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου (όσο αντισυμβατικά κι αν είναι) καθώς και τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την παιδικότητά σου. Στις 21/8 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ η διάθεσή παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση…
Ακόμα και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ότι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ότι πιστεύατε και για ότι ελπίζατε. Εξάλλου, το ψυχικό σθένος αλλά και το ένστικτό θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Στις 12 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν. Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις ή να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι σου. Επιπλέον, μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου στην οποία σκέφτεσαι να προβείς. Στις 15/8, με την Πανσέληνο στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, βιώνεις στιγμιαία μια ανεξήγητη ανησυχία σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την εκπλήρωση των στόχων σου στη ζωή. Στις 30/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την παιδική ανεμελιά σου, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να εκφράσεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ταύρος Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Καθ’ όλη τη διάρκειά του ο Αύγουστος δεν προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε εμπόδια ή θέματα που θα πρέπει να τους δώσετε επιπλέον προσοχή. Το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας, είναι ότι θα έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Αυτόν πρέπει να φροντίσετε να τον περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους!Το σπιτικό και ο στενός σας κύκλος θα είναι οι πηγές που θα αντλείτε χαρά και θαλπωρή όλο τον μήνα. Αυτό το δεδομένο θα σηματοδοτήσει τη βελτίωση της απόδοσής σας σε όλα τα επίπεδα. Να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε στάδιο που πρέπει να επιφέρετε σημαντικά αποτελέσματα σε κάποια εγχειρήματά σας!Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώθετε πολύ πιο χαλαροί και ήρεμοι στη διάρκεια του Αυγούστου. Οι περισσότερες επαγγελματικές σας κινήσεις θα εξελίσσονται όπως τις έχετε σχεδιάσει, χωρίς να διαβλέπονται προβλήματα ή τριβές. Δεν υπάρχει λόγος να αναθέσετε ευθύνες σας σε άλλα άτομα, ούτε χρειάζεται να αναλώνεστε σε συνεχείς και διεξοδικές συζητήσεις κάθε στόχου σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Την 1/8 η ευθυδρόμηση του Ερμή σε κάνει πιο προσεκτικό στη δουλειά σου και βελτιώνει σημαντικά τις επικοινωνίες σου με συναδέλφους. Στις 12/8 ο Ουρανός αρχίζει να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, μοιάζεις να «κατακλύζεσαι» από πρωτότυπες ιδέες, τις οποίες όμως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις στον εργασιακό σου χώρο. Ο Άρης σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου (Λέοντας) μέχρι τις 18 του μήνα σε κάνει βιαστικό και ανυπόμονο σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των σχεδίων σου, αλλά ταυτόχρονα σου χαρίζει υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας. Ωστόσο, από τις 18/8 ο Άρης περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες και τη δημιουργικότητά σου. Τέλος, ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) στην Παρθένο από τις 21/8 σου χαρίζει οίστρο και ευρηματικότητα. Γενικά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, εκπέμπεις «λάμψη» και κύρος στο ευρύτερο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *