Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς αναμένεται να είναι μια περίοδος με πολλές επιτυχίες, αγαπητοί Ταύροι!Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα είναι πολλές, τόσο σε σχέση με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά σας.Το πρόσθετο πλεονέκτημα της περιόδου είναι ότι σε πολλά θέματα δεν θα χρειαστεί καν να κάνετε πολλά εσείς!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Δεκέμβριος θα κυλήσει υπό το βλέμμα της βασικής σας προστάτιδας της Αφροδίτης, που θα είναι σε εξαιρετικά προνομιούχα θέση απέναντί σας. Σε γενικές γραμμές, η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να χειριστείτε μια ευρεία γκάμα θεμάτων που δεν καταφέρατε να επιλύσετε νωρίτερα. Η ευστροφία και η αποδοτικότητά σας θα είναι σε έξαρση και θα σας ωθήσει να κλείσετε πολλά θέματα του παρελθόντος για να προχωρήσετε στο μέλλον!Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην ασχοληθείτε με θέματα που δεν είναι στις προτεραιότητες της περιόδου. Αν σας προσεγγίσουν άτομα που θα σας αμφισβητήσουν, να τα αγνοήσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας. Στη διάρκεια αυτού του μήνα μπορείτε να προηγηθείτε έναντι του ανταγωνισμού και να χαράξετε τις καινούργιες διαδρομές σας!Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να μετανοήσετε για λάθη του παρελθόντος και να ζητήσετε την απαραίτητη συγχώρεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώσετε ντροπή, να εμμείνετε σε ξεπερασμένα στερεότυπα ή αξίες που δεν έχουν πλέον εφαρμογή. Να ξέρετε ότι το πιο ισχυρό όπλο σας μέσα στον Δεκέμβριο, θα είναι η ειλικρίνεια. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνιακή σας δεινότητα πρέπει να πάρει τα ηνία, προκειμένου να κάνετε αυτή την εποχή ισορροπημένη και αρμονική! Ωροσκόπιο Ταύρος Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Κι ενώ μέχρι την 1η του μήνα η πέρασή σου στον εργασιακό σου χώρο είναι αξιοσημείωτη (με αποτέλεσμα διάφοροι συνάδελφοι να σου εκδηλώνουν τις ερωτικές τους διαθέσεις), από τις 2 του μήνα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται αποκλειστικά στον σύντροφό σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας ανακουφιστικός μήνας, ο οποίος, ευτυχώς, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το 2021 μέχρι τώρα. Η τελευταία δυσκολία, ήταν ότι ο Ερμής ήταν ανάδρομος, αλλά από τις 6 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και θα μπει σε όλα μια τάξη. Πρώτα από όλα θα βελτιωθεί η επικοινωνία και έπειτα θα μειωθούν οι αναβολές και οι καθυστερήσεις. Από τις 2 η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τον Ερμή, στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή, τις μακρόχρονες συναισθηματικές σχέσεις – ένα πάρα πολύ καλό σημείο για τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας. Γενικότερα ο Δεκέμβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για τα συναισθηματικά σου. Αυτό θα φανεί και από την πολύ θετική νέα Σελήνη στις 7. Αυτή σχετίζεται με τη συναισθηματική οικειότητα, αλλά όχι μόνο. Έχει να κάνει και με τα οικονομικά και μπορεί να φέρει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Από τις 31 ο Άρης θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και θα επηρεάζει την ψυχολογική σου κατάσταση. Μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια κάποια θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου ή επίλυση, κυρίως εσωτερικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά θέματα. Και είναι όντως μια πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με όλα αυτά, να αποκτήσεις περισσότερη αυτογνωσία και να προχωρήσεις ελεύθερα και χωρίς περιττά βάρη.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Ωστόσο, ήδη από τις 2 του μήνα η κοινωνική σου ζωή και οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις αρχίζουν να εμφανίζουν σημάδια βελτίωσης, χάρη στο πέρασμα της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο του Σκορπιού. Ειδικότερα, με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα αρχίζεις σταδιακά να εισπράττεις περισσότερη κατανόηση από τους δικούς σου ανθρώπους. Στις 13 η είσοδος του Ερμή στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε ωθεί στην ενδοσκόπηση, φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και αυξάνει τις μεταφυσικές σου ανησυχίες. Στις 22/12 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε βάζει στη διαδικασία να φιλοσοφήσεις την ίδια τη ζωή και να ασχοληθείς πιο συστηματικά με ζητήματα εκπαιδευτικής φύσεως.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Δεκεμβρίου 2021

Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές, αλλά δε θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δε θα είναι αρκετό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να «μεταμορφωθείς» εσωτερικά και να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή. Στις 22/12 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει κάποια δυσκολία στις μετακινήσεις σου ενώ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που θα σχετίζονται με τα αδέλφια σου (αν έχεις) ή άλλους συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια..). Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ταύρος Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που αρκεί για να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση, είναι να επιστρατεύσετε την επιμονή σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Έχετε ενίοτε μια τάση να αμφισβητείτε την ικανότητά σας να κατακτήσετε κορυφές, κάτι που σας κάνει αναβλητικούς. Τώρα δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα για αργότερα, διαφορετικά θα σας καταπιεί και πάλι η ρουτίνα και δεν θα σημειώσετε πρόοδο. Εναπόκειται σ’ εσάς να δώσετε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας, χωρίς να επισκιάζετε τα ταλέντα σας με αρνητισμό!Η επαγγελματική και οικονομική πτυχή της ζωής σας έχει όλα τα εχέγγυα να ανορθωθεί μέσα στον Δεκέμβριο. Θα έχετε πραγματική όρεξη για δουλειά, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και διαπρέψτε!Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα νιώσετε την ενέργεια να σας διαπερνά. Αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα ή έχετε αναβάλει. Αν τα αντικρύσετε εκ νέου από μικρή απόσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τις λύσεις που απαιτούν. Να ξέρετε ότι ο Δεκέμβριος δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα… Ωστόσο, ενδείκνυται για να τα σχεδιάσετε, ώστε να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα και τον κύκλο επαφών σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6/12 φέρνει κάποιο είδος ασυνεννοησίας στη σχέση σου με συνεργάτες ή συνέταιρους καθώς και παρερμηνεύσεις και παρεξηγήσεις. Ωστόσο, στις 6 του μήνα ο Ερμής ευθυδρομεί και η Αφροδίτη θα βρίσκεται ήδη στον 7ο ηλιακό σου οίκο, οπότε ευνοούνται τυχόν κλεισίματα συμφωνιών και συνεργασιών, οι οποίες μακροπρόθεσμα αναμένεται να σε ωφελήσουν ιδιαίτερα. Επιπλέον, η επικοινωνία σου με συναδέλφους βελτιώνεται σημαντικά. Με τον Άρη να διελαύνει από τον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αφιερώνεις αρκετό χρόνο και ενέργεια στο σχεδιασμό του επαγγελματικού σου μέλλοντος.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *