Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Φεβρουαρίου 2022

Ως μια ιδιαίτερα ισορροπημένη περίοδος προβλέπεται να είναι ο Φεβρουάριος για εσάς, αγαπητοί Ταύροι.Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αναμένονται θετικές εξελίξεις και επιτυχίες.Η πτυχή που πρέπει να προσέξετε κάπως, είναι αυτή της ψυχαγωγίας… Πρέπει να την εντάξετε σε μεγαλύτερο ποσοστό στη ζωή σας – αλλά όχι σε βάρος των εργασιακών σας υποχρεώσεων!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣε αίσια θέση απέναντί σας θα βρίσκεται η Σελήνη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φροντίζοντας να υπάρχει σταθερότητα στην καθημερινότητά σας. Συνδυαστικά θα λειτουργήσει και ο Ήλιος, που θα έχει κυρίαρχη θέση στο πλανητικό περιβάλλον που σας αφορά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση!Να ξέρετε ότι οι χαλαρές συναντήσεις με συναδέλφους και φίλους, έχουν τη δυναμική να σας παράσχουν πολλές πληροφορίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αφορούν σημαντικά στοιχεία για την περαιτέρω πρόοδό σας ή γνωριμίες που θα επηρεάσουν καίρια την εξέλιξή σας. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί τώρα ενδείκνυται να πάρετε κάποια ρίσκα… Ο παρορμητισμός μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε πτυχές της ζωής σας! Ωροσκόπιο Ταύρος Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4 του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης, με αποτέλεσμα να «δηλητηριάζεις» κατά διαστήματα τη σχέση σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Φεβρουαρίου 2022

Ο Ιανουάριος ακόμη και αν θέλαμε να σημάνει την έναρξη ενός “διαφορετικού” νέου έτους, είχε πολλές ομοιότητες με το προηγούμενο, δύο εκλείψεις πολύ κοντά η μία στην άλλη και μια ένταση που ήταν τόσο μα τόσο 2022. Όμως ο Φεβρουάριος είναι ο πρώτος μήνας που κάτι αλλάζει. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο για εσένα, τον Αιγόκερω, και από εκεί θα σε ταξιδέψει, θα σου δείξει τον δρόμο για τη γνώση ή για να αλλάξεις κάποιες αντιλήψεις σου. Η νέα Σελήνη στις 5 σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να έρθουν ή μπορείς να δημιουργήσεις εσύ, ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε την ενέργεια που θα χρειάζεσαι για όλα τα παραπάνω, θα την έχεις σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, Άρης σημαίνει και ενθουσιασμός, βιασύνη, αρχίζω κάτι και τα παρατάω, αλλά εσύ ως καλός Ταύρος, παρακάμπτεις αυτά τα στοιχεία του για να χρησιμοποιήσεις την αστείρευτη ενέργειά του προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Και αν θέλεις να ξεκαθαριστεί μια ερωτική υπόθεση, αυτό γίνεται κάπου στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΓΕΝΙΚΑ

Η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Αιγόκερω και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 4 του μήνα σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο κατάρτισης (αν το επιθυμείς) ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο αναμένεται να σου χαρίσει όμορφες στιγμές. Γενικά, κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας διέλευσης η ανάγκη σου να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες θα βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο. Με την είσοδο του Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/2 μπαίνεις στη διαδικασία πολυάριθμων συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνονται οι κοινωνικές και πολιτικές σου ανησυχίες. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 14 του μήνα η ενεργητικότητα, η ζωτικότητα και η αποφασιστικότητά σου μοιάζουν εκτοξευμένες στα ύψη. Ωστόσο, καλείσαι να διαχειριστείς τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σου, προκειμένου να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις καθώς και εντάσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στις 19/2 η είσοδος του Ηλίου στον 11ο ηλιακό σου οίκο επεκτείνει και διευρύνει τις συναναστροφές σου και κάνει πιο έντονη την κοινωνική σου ζωή.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση
Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Στις 14 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δε θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε το περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας. Εάν δε σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ. Στις 19/2 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί ένα στιγμιαίο αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, καθώς νιώθεις ότι δεν αξιοποιείς τα προσωπικά σου ταλέντα και τη δημιουργική σου διάθεση όπως και όσο θα ήθελες. Ταυτόχρονα, μπορεί να αισθανθείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά καθώς και η παιδική σου ηλικία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Ταύρος Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου προβλέπεται να θέσουν τον βηματισμό που πρέπει να ακολουθήσετε και στη συνέχειά του. Μην διστάσετε να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα, γιατί η ενέργειά σας θα είναι επαρκής για να αντεπεξέλθετε. Όσο πιο δραστήριοι φανείτε στο εργασιακό περιβάλλον αυτή την περίοδο, τόσο περισσότερα οφέλη θα αποκομίσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν επιπλέον έσοδα, ένα καινούργιο πόστο, ακόμα και κάτι που λαχταρούσατε αλλά δεν μπορούσατε να κατακτήσετε ως τώρα!Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλείστε να αξιολογήσετε την επιχειρηματική σας υπόσταση από κάθε πλευρά. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αναζητήσετε καινούργιες συμμαχίες… Επίσης, είναι κατάλληλες για να εντοπίσετε τα αδύναμα σημεία σας έναντι του ανταγωνισμού!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γύρω στις 4 του μήνα σου παρουσιάζεται μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή ακόμη και να βιώσεις κάποιο είδος προαγωγής. Επίσης, μπορεί να τοποθετηθείς σε ένα καλύτερο πόστο, με περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερες προοπτικές. Με τον Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/2 μπαίνεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις το επαγγελματικό σου μέλλον, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 14 σε κάνει ακούραστο, ενεργητικό και διεκδικητικό σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τους προσωπικούς σου στόχους.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *