Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπητοί Ταύροι!Ο Ιανουάριος θα ανοίξει την αυλαία του 2022 με τις καλύτερες προθέσεις για εσάς.Ειδικά η επαγγελματική σας πορεία θα είναι δραστήρια και θα σας χαρίσει πολλές επιτυχίες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΚυρίαρχη θέση στις πλανητικές σας επιρροές στη διάρκεια αυτού του μήνα, θα έχει η Γη. Αυτή η συγκυρία σημαίνει ότι θα κατασταλεί κάθε αρνητική ενέργεια προς εσάς, ειδικά όση θα μπορούσε να απορρέει από τη Σελήνη. Το αποτέλεσμα θα είναι να ανορθωθεί ουσιαστικά η σωματική σας δύναμη αλλά και ο ενθουσιασμός σας!Η μόνη δυσκολία που μπορεί να προκύψει από αυτό το γεγονός: Μπορεί να μην καταφέρετε εξ αρχής να βρείτε πού να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην καθυστερήσετε να αποφασίσετε… Όσο πιο γρήγορα επιλέξετε, τόσο σε πιο ευνοϊκή θέση θα βρεθείτε για την οικονομική σας επιτυχία!Μην θεωρήσετε ότι αυτές οι συγκυρίες απαιτούν να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας. Αντιθέτως, θα είναι αυξημένη η ανάγκη να είναι κοντά σας οι δικοί σας άνθρωποι. Από πλευράς σας, θα θέλετε να κάνετε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι όσοι αγαπάτε! Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε όλα τα φόντα για να το κάνετε πράξη. Επιπρόσθετα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα ασκείτε ισχυρή επιρροή σε όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας!Το πρώτο δεκαήμερο του 2022 θα κυλήσει με πολλές επιτυχίες για εσάς. Να αναμένετε εύνοια στον τομέα των χρημάτων. Πιθανές είναι και οι αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, ειδικά για όσους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλείστε να κινηθείτε πιο αργά και σταθερά αυτές τις μέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σε διαρκή κίνηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μην σπαταλάτε πολύ χρόνο σε σκέψεις! Ωροσκόπιο Ταύρος Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7 του μήνα απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, ενώ η συμβίωση με το ταίρι σου μοιάζει πιο αρμονική από ποτέ…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Ιανουαρίου 2022

Ο Ιανουάριος ακόμη και αν θέλαμε να σημάνει την έναρξη ενός “διαφορετικού” νέου έτους, είχε πολλές ομοιότητες με το προηγούμενο, δύο εκλείψεις πολύ κοντά η μία στην άλλη και μια ένταση που ήταν τόσο μα τόσο 2022. Όμως ο Φεβρουάριος είναι ο πρώτος μήνας που κάτι αλλάζει. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο για εσένα, τον Αιγόκερω, και από εκεί θα σε ταξιδέψει, θα σου δείξει τον δρόμο για τη γνώση ή για να αλλάξεις κάποιες αντιλήψεις σου. Η νέα Σελήνη στις 5 σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να έρθουν ή μπορείς να δημιουργήσεις εσύ, ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε την ενέργεια που θα χρειάζεσαι για όλα τα παραπάνω, θα την έχεις σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, Άρης σημαίνει και ενθουσιασμός, βιασύνη, αρχίζω κάτι και τα παρατάω, αλλά εσύ ως καλός Ταύρος, παρακάμπτεις αυτά τα στοιχεία του για να χρησιμοποιήσεις την αστείρευτη ενέργειά του προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Και αν θέλεις να ξεκαθαριστεί μια ερωτική υπόθεση, αυτό γίνεται κάπου στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΓΕΝΙΚΑ

Με την είσοδο του Άρη στον 12ο ηλιακό σου οίκο, η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει μπερδεμένο, ενώ τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου μοιάζουν μειωμένα. Στις 5/1 με την είσοδο του Ερμή στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου προβαίνεις σε σκέψεις οι οποίες αφορούν σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή στις σπουδές σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η ευθυδρόμηση του Ουρανού από τις 6 του μήνα σε βοηθάει να αποκωδικοποιήσεις τα όνειρά σου και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τη διαίσθησή σου. Ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/1 βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία σου και σε βοηθάει να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου στη Φορολογική Διοίκηση, σε Τραπεζικά Ιδρύματα ή σε Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα (με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη) το επίκεντρο της προσοχής σου εντοπίζεται στις προσωπικές σου φιλοδοξίες καθώς και στο κοινωνικό σου προφίλ.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση
Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητά σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν, όμως, οι άλλοι θα απαιτήσουν με κάθε τρόπο την προσοχή σας ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα και αυτό δεν μπορείτε να το αγνοήσετε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6 του μήνα η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαταράσσει τις ισορροπίες στο σπίτι και δημιουργεί απροσδόκητα προβλήματα στη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Ταύρος Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ιανουάριος ζητά από εσάς ευελιξία και όχι περισυλλογή. Αν θέσετε αυτή την πρακτική ως βάση και στην προσωπική σας ζωή, σας αναμένουν καίριες επιτυχίες και στην ερωτική αρένα. Αν και αυτή η πτυχή θα σας απασχολήσει περισσότερο αργότερα, τώρα θα θέσετε τα θεμέλιά της. Για παράδειγμα, αρχίστε να συλλέγετε πληροφορίες για όσα προτιμά το αντικείμενο του πόθου σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα σας φέρει κάτι εξ ολοκλήρου καινούργιο. Οι αλλαγές που θα προκύψουν τώρα σε σχέση με αυτές της αρχής του μήνα, δεν θα διαφέρουν σε ένταση αλλά σε ουσία. Το πιο πιθανό είναι να καταλάβετε κάτι, απροσδόκητα. Προς έκπληξη όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας, θα συνειδητοποιήσετε το παρασκήνιο κάποιων γεγονότων που τελικά λειτουργούν εις βάρος σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η όρεξή σου για δουλειά είναι σχετικά μειωμένη και ο ίδιος βιώνεις κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης σε ό,τι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους. Καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, καθώς δεν αποκλείονται εχθρότητες ή και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου χώρου. Με την ευθυδρόμηση του Ουρανού (ο οποίος επίσης διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο) από τις 6/1 η κατάσταση αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα φαίνεται να σου χαρίζει αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες. Επίσης, φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητα, την ευελιξία και τις ηγετικές σου ικανότητες και σου δίνει τη δυνατότητα να «λάμψεις» και να προβάλεις τον εαυτό σου με έξυπνο τρόπο.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *