Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Ιουλίου 2021

ζώδια Από κάποιες ιδιαίτερες αλλά και ιδιόρρυθμες καταστάσεις θα διέπεται ο Ιούλιος για εσάς, αγαπητοί Ταύροι.Το γενικότερο κλίμα θα είναι αίσιο και εσείς θα έχετε αρκετή ενέργεια.Ωστόσο, κάτι θα σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω, καθώς θα σας λείπει το κίνητρο!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤην κυκλοθυμική ατμόσφαιρα του Ιουλίου θα την αντιληφθείτε από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Θα νιώσετε κάποια μετριοπάθεια στη δυναμική σας και μια γενικότερη αναστολή των ταχυτήτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξάρσεις ενέργειας με κάποιες ειδικές αφορμές, όμως θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα!Από την άλλη πλευρά, αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να πορευτείτε προς τους στόχους που έχετε ήδη θέσει. Ενόσω γνωρίζετε τι θέλετε και πώς επιθυμείτε να το κατακτήσετε, δεν θα συναντήσετε προβλήματα. Η αντικειμενικότητα και ο αυτοέλεγχος είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε, για να καταφέρετε αν προοδεύσετε. Η περίοδος αυτή ευνοεί επενδύσεις και αγορές, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές! Ωροσκόπιο Ταύρος Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου προκαλεί εκνευρισμό και εσωτερική ένταση και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Στις 26/11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς με πολλές μαζεμένες αλλαγές. Ο Άρης την πρώτη του μήνα θα βρεθεί στον οίκο που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, δεν είναι και η καλύτερη θέση για τον ίδιο, βέβαια, αλλά θα σου δώσει ενέργεια για να πραγματοποιήσεις στόχους σχετικούς με αυτούς τους τομείς. Αυτόν τον μήνα έχουμε και δύο εκλείψεις. Η πρώτη, στις 2, είναι ηλιακή και πολύ θετική και αφορά ταξίδια, συμβόλαια, συμφωνίες, μεταφορικά μέσα και επικοινωνία. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη την επόμενη μέρα και είναι πολύ πιθανό να γίνει μια ενδιαφέρουσα νέα συναισθηματική γνωριμία. Ο Ερμής από τις 8 θα κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου και θα είναι μια ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το σπίτι (και το ίδιο το σπίτι), να δεις οικογενειακά πρόσωπα και να διευθετήσεις όλα όσα εκκρεμούν που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το περιβάλλον σου ως χώρο. Η δεύτερη έκλειψη στις 17 είναι σεληνιακή και αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές και την αλλαγή αντίληψης. Μπορεί να επιστρέφεις ή να ξεκινάς τώρα για ένα ταξίδι. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε καλύτερα να προσέχεις και θέματα επικοινωνίας.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΑΥΡΟΣ

Την 1/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, αρχίζεις να τείνεις προς την ενδοσκόπηση. Ταυτόχρονα, σε έλκει η ενασχόληση με την ψυχολογία και τη μεταφυσική, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 19/11 ο Άρη εισέρχεται στον Σκορπιό και, έτσι, είναι πιθανό να βιώσεις εντάσεις, διαπληκτισμούς και ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 20/11 και ύστερα (με την ευθυδρόμηση του Ερμή) βελτιώνεται κάπως η επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Στις 26/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι αλλά και να επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 27/11 η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα εξομαλύνει τις σχέσεις σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και άλλες ομάδες στις οποίες μετέχεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση…
Οι δεσμευμένοι φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, να ελέγξετε τα νεύρα σας και να μην παρασυρθείτε σε πράξεις και λόγια που θα πληγώσουν το σύντροφό σας. Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, είναι ο διάλογος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερον σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του την καρδιά του. Βέβαια, οι εναλλαγές που θα έχετε στη διάθεσή σας, θα σας κάνουν τη μία να κρατάτε χαμηλούς τόνους και την άλλη να προσπαθείτε να επιβεβαιωθείτε με όποιο τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα.

ζώδια Ταύρος Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι πιο εστιασμένες στις προσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις, καθώς το κλίμα θα είναι έτσι κι αλλιώς θετικό στον φιλικό και οικογενειακό σας κύκλο. Θα σας ευνοήσει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους ρυθμό, για να διασφαλίσετε τη συνολική ευημερία σας. Το μόνο δύσκολο για εσάς, θα είναι να χειριστείτε ένα πιθανό δίλημμα ανάμεσα στη λογική και την καρδιά. Γι’ αυτό αξιοποιήστε την πρακτική σκέψη σας για να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας!Τα επαγγελματικά θέματα θα είναι σε δεύτερη μοίρα στη διάρκεια αυτών των ημερών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυθείτε και να φτάσετε σε σημείο να γίνετε ανεπαρκείς. Να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα και να ακούτε με προσοχή όσα λέγονται γύρω σας. Έτσι θα συλλέξετε πολλές πληροφορίες, που θα αποδειχθούν πολύτιμες στη συνέχεια του μήνα!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές και σημαίνουσες συγκυρίες. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις υπό πίεση ή στενά χρονικά περιθώρια. Ωστόσο, το σύμπαν θα σταθεί στο πλάι σας για να αντεπεξέλθετε. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτό το διάστημα, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *