Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Ιουνίου 2021

ζώδια Έχετε κάνει ήδη σχέδια για το καλοκαιράκι και τα επόμενα βήματά σας, αγαπητοί Ταύροι;Έχετε πολλές πιθανότητες να τα πραγματώσετε, ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει.Επιστρατεύστε την ελαστικότητα στις απόψεις σας και την σταθερότητα στις δράσεις σας – και μπορείτε να λάβετε πολλά οφέλη από την ατμόσφαιρα αυτής της περιόδου!Ο Ιούνιος θα είναι μια δυναμική περίοδος για όλους τους Ταύρους. Στο πλάι σας θα έχετε την Σελήνη – που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας – αλλά και την Αφροδίτη που σας κυβερνά. Στη διάρκεια του μήνα θα έχουν αίσια θέση στο πλανητικό σκηνικό σας, που θα ενισχυθεί από την επίδραση του αγγελιαφόρου Ερμή. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι θα ευεργετηθείτε εμπράκτως όσο αφορά τα οικονομικά σας αλλά και τις αισθητικές απολαύσεις!Ταυτόχρονα, ο Ιούνιος θα διέπεται από κάποια αστάθεια και δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα σε καμία περίπτωση. Πρέπει να δράσετε με αυτοπεποίθηση και εστιασμένα, για να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε και να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε ένα ατομικό επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα δείτε ότι θα είναι εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου δεν προβλέπεται να είναι πιεστικές, αρκεί να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα σημειωθούν καίριες αλλαγές, που δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα. Γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγική, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, να τις ακούσετε όλες και να τις αξιολογείτε! Ωροσκόπιο Ταύρος Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την ανάγκη σου για ανεξαρτησία ενώ η ανάδρομη κίνηση του Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε προτρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δοθεί έμφαση στα οικονομικά σου και κατ’ επέκταση και στα επαγγελματικά. Η νέα Σελήνη στις 3 είναι μια ένδειξη ανανέωσης, νέων ευκαιριών και ξεκινημάτων στον οικονομικό τομέα μέχρι και δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, από τις 8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο και επειδή είναι και η υπεύθυνη του ζωδίου σου, θα σε ευνοήσει λίγο παραπάνω. Και η πανσέληνος στις 17 σχετίζεται με αυτά, ιδιαίτερα με οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και χρήματα τρίτων. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να δώσεις έμφαση στον επαγγελματικό τομέα ή για να επιχειρήσεις να υλοποιήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο. Ο Ουρανός σου δίνει απίστευτες ιδέες εξάλλου και ο Άρης φέρνει τα πρόσωπα που χρειάζεσαι. Παρεμπιπτόντως, επειδή ο Άρης βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας και επειδή είναι απότομος και βιαστικός, πρόσεχε λίγο τι λες, πώς το λες και πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς.

Ταύρος μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Στις 2/7 το πέρασμα του Άρη στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει εντάσεις στο σπίτι, ενώ στις 3/7 η είσοδος του κυβερνήτη σου στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή. Στις 8/7 ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και, έτσι, αισθάνεσαι ότι τα μέλη της οικογένειάς σου «εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος κύματος». Στις 19/7 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να βιώσεις την αναβολή ή την ακύρωση κάποιας μετακίνησης που προγραμμάτιζες, ενώ οι επικοινωνίες σου χαρακτηρίζονται από παρερμηνεύσεις και ασυνεννοησία. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, γίνεσαι σπιτόγατος ενώ οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου μοιάζουν να βελτιώνονται σημαντικά.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση…
Δεν αποκλείεται να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας. Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με το σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Είναι ολοφάνερο ότι δε θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 2 του μήνα η Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, ιδιαίτερα, όταν οδηγείς, καθώς δεν αποκλείονται ατυχήματα άνευ σημασίας. Στις 17/7 η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα που καλείσαι να φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ταύρος Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορεί να μην κατανοείτε άμεσα τι αποζητούν οι σύμμαχοί σας, όμως θα είναι ξεκάθαρη η θέση των ανταγωνιστών σας. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία, για να κάνετε προειδοποιητικές βολές αφήνοντας χώρο για ελιγμούς. Να κάνετε όλες τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν χρειάζεται να πορευτείτε προς μία κατεύθυνση. Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και κοιτάξτε γύρω σας, θα βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε απρόβλεπτες εναλλακτικές διαδρομές!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει ένα δυναμικό έναυσμα για εσάς. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αν και αυτή η περίοδος ευνοεί γενικότερα τις επενδύσεις. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό εγχείρημα, μην εγκαταλείψετε ακόμη μια μόνιμη θέση εργασίας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου (Λέοντας) από τις 2 του μήνα σε κάνει βιαστικό και ανυπόμονο σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των σχεδίων σου, αλλά ταυτόχρονα σου χαρίζει υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 3 μέχρι τις 28 Ιουλίου, μοιάζεις να επιστρατεύεις την έμφυτη γοητεία σου και χρησιμοποιείς την οδό της διπλωματίας, η οποία αποτελεί ένα σπουδαίο «όπλο» στην προσπάθειά σου να ανελιχθείς επαγγελματικά. Όμως, στις 19/7 με το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, το μοτίβο διαφοροποιείται και οι επικοινωνίες σου με συναδέλφους και εργοδότες δυσκολεύουν. Η ευγένεια και η ηρεμία σου σε γλιτώνουν μεν από τα χειρότερα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα βιώσεις μια γενικότερη δυσκολία στην επικοινωνία, η οποία με τη σειρά της θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις συνεργασίες σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *