Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Μαρτίου 2022

Μια αρκετά αίσια περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι ο Μάρτιος, αγαπητοί Ταύροι.Κάποιες προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν, θα έχουν στόχο να ανακόψουν λίγο τη φόρα σας… Γιατί πρέπει να γίνετε ακόμα πιο ακέραιοι!Πιο συγκεκριμένα, η Σελήνη αποτελεί τον υποκινητή δράσης για το ζώδιο του Ταύρου. Στη διάρκεια του Μαρτίου θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την επήρεια του Ήλιου, θέση που απαγορεύει κάθε αρνητισμό σε θέματα αρχών. Μεγάλη βοήθεια στην καθημερινότητά σας, θα λάβετε από το ένστικτό σας: Γι’ αυτό να είστε συντονισμένοι με την εσωτερική σας φωνή όσο μπορείτε περισσότερο!Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης προβλέπεται να είναι μια θεμελιώδης και απρόσμενα ήρεμη περίοδος για εσάς. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, με δεδομένη την έντονη δραστηριότητα που θα επικρατεί στο περιβάλλον σας. Αλλά να θυμάστε ότι μόνοι σας αποφασίζετε πόση αξία θα δώσετε στον περίγυρο! Ωροσκόπιο Ταύρος Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από την πρώτηκιόλας ημέρα του μήνα ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Μαρτίου 2022

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σου και μέχρι τις 26 θα κάνει ό, τι μπορεί για αυτά – και θα μπορούσες επίσης κι εσύ να κάνεις ό, τι μπορείς, γιατί το να έχεις την υποστήριξη του πλανήτη που κυβερνάει το ζώδιό σου είναι σημαντικό. Από τις 6 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν, ενώ την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο. Είναι ώρα να ασχοληθείς και με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου γιατί έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν την προσοχή σου. Στις 6 έχουμε και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που είναι ότι ο Ουρανός θα βρεθεί οριστικά στο ζώδιό σου για τα επόμενα επτά χρόνια. Ο Ουρανός είναι πλανήτης της καινοτομίας, των ιδεών και της αντίδρασης και μπορεί μερικές φορές να σε κάνει να αντιδράς χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά σίγουρα μπορεί να φέρει απίστευτες ιδέες για να αλλάξεις τη ζωή σου. Αυτόν τον μήνα μέχρι το τέλος θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις τα οικονομικά σου, και να το κάνεις, γιατί τον επόμενο μπορεί κάποιες στιγμές (όχι διαρκώς) να έρχονται έξοδα μαζεμένα.

ΓΕΝΙΚΑ

Την Πρωτομηνιά η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου και να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 5 του μήνα προκαλεί παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις στον τομέα της φιλίας. Μάλιστα, σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τα ζητούμενά σου από τα φιλικά σου πρόσωπα και να αποφασίσεις ποιους αξίζει να κρατήσεις κοντά σου και ποιους όχι. Στις 6/3 ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Συν τοις άλλοις, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για αυτονομία και ανεξαρτησία. Στις 20 η Εαρινή Ισημερία σου παρέχει τη δυνατότητα να «ρίξεις φως» στα κρυμμένα ταλέντα σου (τα οποία καλείσαι πλέον να εκφράσεις) καθώς και στα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 26 του μήνα και την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 28 του μήνα, η κατάσταση στις φιλίες σου εξομαλύνεται και βελτιώνεται σημαντικά. Τέλος, στις 31/3 το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους σου δημιουργεί την επιθυμία να καταναλώσεις υλικά αγαθά και να ψωνίσεις για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση
Στις 6 ο Ουρανός περνάει στο ζώδιό σας και τα σκαμπανεβάσματα της τύχης, θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως, θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6 του μήνα η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας αλλά και να σχεδιάσεις εκ νέου το επαγγελματικό σου μέλλον. Στις 21/3 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, θέτει στιγμιαία σε κίνδυνο την υγεία σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Επιπρόσθετα, μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος από διάφορα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία προσπαθείς να φέρεις εις πέρας.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ταύρος Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Μην διστάσετε να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας αυτές τις μέρες, ειδικά αν πρόκειται να ωφελήσετε κάποιους. Ο Μάρτιος θα απαιτήσει από εσάς κάτι περισσότερο από το ασκείτε πίεση, ειδικά όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα δείτε να σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε αυτό τον τομέα. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε, είναι να αθετήσετε υποσχέσεις ή να φερθείτε ανέντιμα!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι οι πιο ενσυνείδητες του μήνα. Το πιο πιθανό είναι να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση με το ταίρι σας. Δώστε προσοχή σε αυτό το σημείο, καθώς εσείς και οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι θα είστε σε σύμπνοια. Μην σας τρομάξουν τα συναισθήματά σας – και μην φοβηθείτε να αποστασιοποιηθείτε εξαιτίας τους από πρόσωπα και πράγματα!Να περνάτε χρόνο με φιλικές και άλλες παρέες, αρκεί να απαρτίζονται από άτομα που γνωρίζετε καλά. Μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, ειδικά σε υλικά και οικονομικά θέματα. Αποφάσεις που θα πάρετε με το συναίσθημα, θα στηρίξουν τη λογική σας αυτή την περίοδο – ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε αρχικά. Αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε με ρυθμούς που σας είναι οικείοι και μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να αλλάξει κάπως την εστίασή σας. Θα στρέψει την προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα, όπου πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δεξιότητές σας. Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην αλλάξετε πρότερες αποφάσεις σας επειδή άλλοι πέτυχαν με διαφορετική πρακτική. Να ξέρετε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας, γι’ αυτό η βιασύνη θα σας βλάψει περισσότερο από κάποια λανθασμένη κρίση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από την Πρωτομηνιά μέχρι τις 26 του μήνα η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, διελαύνει από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, πιθανώς από γυναίκες. Επιπλέον, η διπλωματία σου και η αυξημένη δημοτικότητά σου σε βοηθούν ώστε να διαχειριστείς κατάλληλα διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν εντός του εργασιακού σου χώρου. Κατά το χρονικό διάστημα της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (5/3-28/3), με αποκορύφωμα την 21η του μήνα, η ομαδική εργασία μοιάζει δύσκολη για εσένα και προκαλεί εντάσεις με συναδέλφους, οι οποίες οφείλονται στο στρες που απορρέει από τα ασφυκτικά deadlines που έχει ορίσει ο εργοδότης σου όσον αφορά στην ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Το τελευταίο 5ήμερο του μήνα, κατορθώνεις να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες και να φέρεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία τις αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *