Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα αυτή την περίοδο.Φταίνε οι άλλοι ή η δική σας οπτική για τα πράγματα;Ο φετινός Νοέμβριος ανοίγει την αυλαία του με αποφασιστικότητα για εσάς. Έχει φτάσει η στιγμή να χειριστείτε πιο ρεαλιστικά την επαφή σας με τους άλλους, για να εντοπίσετε πού χωλαίνει. Είναι δεδομένο ότι οι θέσεις κάποιων ατόμων, κατά πάσα πιθανότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, βαραίνουν περισσότερο από τις δικές σας. Και η σύσταση των άστρων επί αυτού, είναι να το αποδεχθείτε!Νιώθετε καλά με κάτι τέτοιο; Όχι απαραίτητα. Θα έχει ζωτικό και σημαίνοντα αντίκτυπο στην προσωπική σας εξέλιξη; Το πιο πιθανό. Γι’ αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τον τρόπο που θα εκφράζεστε… Και να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι λέτε αυτό που θέλετε. Αν είστε συνετοί, αυτή η έλλειψη σύμπνοιας θα σας ευνοήσει και θα καταλήξετε πιο σοφοί από πριν!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΜέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, να αφιερώνετε χρόνο στη διαμόρφωση των λεγομένων σας. Θα είναι μια από τις πιο αποδοτικές επενδύσεις σας, εδώ και καιρό. Τα αποτελέσματα θα τα νιώσετε αμέσως: Θα συνεννοείστε πιο γρήγορα και εύκολα στον εργασιακό σας χώρο, με αποτέλεσμα να είστε πιο δημιουργικοί. Θα νιώσετε μια βαθιά ανακούφιση και ικανοποίηση, από τις αποδόσεις αυτής της στρατηγικής. Οι επιτυχίες που θα σημειώσετε τώρα, θα κατευθύνουν και τα επόμενα βήματά σας!Οι συμμαχίες που έχετε κερδίσει, ενισχύουν την αρχή ότι η δύναμη βρίσκεται στους αριθμούς. Δεν υπάρχει πιο τονωτικό συναίσθημα, από αυτό της υλοποίησης ενός πετυχημένου εγχειρήματος. Έχετε διαμορφώσει σχέσεις κλειδιά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Και αυτές ανοίγουν καινούργιες πόρτες για το μέλλον σας, στις 13 και 14 Νοεμβρίου! Ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου προκαλεί εκνευρισμό και εσωτερική ένταση και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Στις 26/11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και την ερωτική σου ζωή και το πάθος.
Είναι ένα πολύ καλό σημείο για τον πλανήτη της αρμονίας. Βέβαια, οι σχέσεις θέλουν προσοχή για δύο λόγους κυρίως.
Ο πρώτος είναι ότι ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου και οι σχέσεις μπορεί να διέπονται από μια περίεργη συνεννόηση και επικοινωνία.
Από την άλλη στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και ο Άρης, που είναι ο πλανήτης της παρόρμησης και της επιθετικότητας κάποιες φορές. Όμως, και οι δύο αυτοί πλανήτες είναι ενδείξεις ότι αυτοί οι τομείς θα εξελιχθούν και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο.
Η Αφροδίτη στις 25 θα περάσει στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση, την αλλαγή αντιλήψεων και κάπως θα νιώσεις ότι ανοίγει η σκέψη σου. Σ’ αυτό βέβαια μπορεί να συμβάλλουν και κάποιοι άνθρωποι ή κάποιες εμπειρίες.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΑΥΡΟΣ

Την 1/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, αρχίζεις να τείνεις προς την ενδοσκόπηση. Ταυτόχρονα, σε έλκει η ενασχόληση με την ψυχολογία και τη μεταφυσική, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 19/11 ο Άρη εισέρχεται στον Σκορπιό και, έτσι, είναι πιθανό να βιώσεις εντάσεις, διαπληκτισμούς και ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 20/11 και ύστερα (με την ευθυδρόμηση του Ερμή) βελτιώνεται κάπως η επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Στις 26/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι αλλά και να επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 27/11 η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα εξομαλύνει τις σχέσεις σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και άλλες ομάδες στις οποίες μετέχεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση…
Η ανάγκη σας να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας σταματήσει. Ίσως, στην πορεία να διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Στις 12 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια που θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

ζώδια Νοέμβριος 2021 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Υπάρχουν θέματα που έχετε αφήσει ασχολίαστα και σωρεύουν πικρίες μέσα σας; Δεν πρέπει να μείνουν άλλο βαλτωμένα, βρείτε τον πιο ευγενικό τρόπο να τα θίξετε και να τα ξεδιαλύνετε. Η εύρεση της χρυσής τομής, θα αποβάλει την τοξικότητα και τον αρνητισμό από το περιβάλλον σας!Γύρω στις 19 Νοεμβρίου θα πρέπει να στραφείτε στο σώμα σας. Χρειάζεστε τόνωση και ανανέωση, γι’ αυτό φροντίστε τη διατροφή και την εξάσκησή σας. Πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, πριν την άφιξη των χειμερινών ιώσεων. Και βάλτε τη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα, για να αποβάλετε την επιπλέον ένταση των υποχρεώσεών σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *