Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται με όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε ως προς αυτά.Αφιερώστε τον χρόνο που απαιτείται, για να μπορέσετε μετά να σχεδιάσετε την πορεία της επιτυχίας σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου, καλείστε να κάνετε μια ανασκόπηση όσων έχετε περάσει. Γυρίστε πίσω και επιθεωρήστε ρεαλιστικά κινήσεις και στόχους, που μπορεί να πέτυχαν μπορεί και όχι… Αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσετε να κάνετε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα: Τι πραγματικά επιθυμείτε και τι πραγματικά χρειάζεστε!Θα σας ωφελήσει πολύ αυτή η εκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Θα συνειδητοποιήσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεστε, όσο αφορά τη διαδρομή που έχετε ονειρευτεί. Θα αντιληφθείτε ότι έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας, που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων σας! Ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό σε κάνει κυκλοθυμικό και σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες. Επίσης, μπορεί να σου προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας άνευ σημασίας. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να φέρεις έναν «αέρα ανανέωσης» στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Οκτωβρίου 2021

Ο Οκτώβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας με έμφαση κυρίως στην εργασία, αφού στον έκτο οίκο σου πρόσφατα είχαμε μια νέα Σελήνη και εκεί βρίσκονται ο Ερμής, ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος.
Πολύ πιθανό να ξεκινήσουν νέα εγχειρήματα, να έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη δουλειά σου και να αποφασίσεις να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να κάνεις περισσότερο υγιεινή ζωή.
Μπορείς να οργανώσεις και την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να είναι πολύ λειτουργική. Σιγά σιγά η προσοχή σου θα αρχίσει να εστιάζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα συναισθηματικά.
Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον οίκο σου που έχει να κάνει με όλα αυτά και σταδιακά θα μετακινούνται και άλλοι πλανήτες σε αυτό το σημείο. Ο Οκτώβριος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως θα διαπιστώνεις καθώς θα δημιουργείς νέες σχέσεις ή θα ενδυναμώνεις ήδη υπάρχουσες.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΑΥΡΟΣ

Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να προβείς σε νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα. Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/10 αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση. Ωστόσο, δεν αποκλείονται φλεγμονές ή στιγμιαίες εμπύρετες καταστάσεις. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον 7ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανθρώπινες σχέσεις. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται επίσης στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αντιπαθείς ακόμα περισσότερο τη μοναξιά και να χρειάζεσαι κόσμο γύρω σου. Στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις στις επικοινωνίες σου με τους γύρω σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση…
Στις 3 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό και οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδο σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί επιδιώξτε τις και εσείς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι.

ζώδια Ταύρος Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχει βελτιωθεί πολύ η διάθεσή σας… Θα νιώσετε ότι έχετε το περιθώριο και τον χρόνο να κάνετε και συχνά διαλείμματα στο πρόγραμμά σας. Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας μέσα σας. Αξιοποιήστε την αίσια ατμόσφαιρα για να βάλετε και την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας. Ανέκαθεν η σωματική σας ισορροπία, αποτελεί παράγοντα ευτυχίας για την ιδιοσυγκρασία σας!Γύρω στις 10 του μήνα θα νιώθετε μια προτροπή να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε κάποιες συμβουλές, ως προς τους τομείς που θα τις πραγματοποιήσετε. Άραγε να αφορούν τα εργασιακά σας, την κατοικία σας ή την προσωπική σας ζωή; Η συζήτηση με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να καταλήξετε προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, μην διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Το καλό κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο, οφείλεται στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ σας!Να κινήστε με όσο το δυνατόν μικρότερη ταχύτητα γύρω στις 15 Οκτωβρίου, αγαπητοί Ταύροι. Η βιασύνη δεν θα ωφελήσει την εξέλιξη των σχεδίων σας, χρειάζονται αργά και σταθερά βήματα. Παράλληλα, θα πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Όσο πιο κοντά στη φύση βρίσκεστε, τόσο καλύτερα λειτουργεί το πνεύμα – και το σώμα σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *