Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ένα περιβάλλον που σας ταιριάζει θα είναι αυτό που θα επικρατήσει τον φετινό Σεπτέμβριο, αγαπητοί Ταύροι!Επί αυτού θα φροντίσει η εποχή της Παρθένου, με την οποία θα ανοίξει την αυλαία του ο μήνας.Η μετάβαση της ηγετικής σκυτάλης στον Ζυγό αργότερα, ενδέχεται να σας πιέσει κάπως αλλά δεν θα περιορίσει σε τίποτα την πορεία σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΌποια σχέδια και προγραμματισμούς αν έχετε κάνει για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, θα έχουν αίσια έκβαση. Αλλά επειδή κάποια πράγματα ίσως να αλλάξουν μορφή, καλό θα είναι να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας. Έτσι θα προσαρμοστείτε γρήγορα σε κάθε ανέλπιστη τροπή και θα κάνετε τον απαραίτητο ανασχεδιασμό!Ειδικά στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, θα είναι ιδιαίτερα ανορθωμένη η αποφασιστικότητα αλλά και η αυτοπεποίθησή σας. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να μελετήσετε περαιτέρω ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα νιώσετε να σας είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις, με πολλούς ανθρώπους: Αυτοί θα είναι καινούργιες γνωριμίες ή άτομα που υπάρχουν ήδη στον κύκλο σας! Ωροσκόπιο Ταύρος Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 14/9 η ερωτική σου διάθεση είναι εκτοξευμένη στα ύψη και νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις μαζί με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις (σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος)… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι το πρώτο μισό του μήνα το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα δημιουργικά σου σχέδια, στα παιδιά (αν έχεις ή θέλεις να αποκτήσεις) και στον έρωτα. Από τον Αύγουστο έχουν ξεκινήσει απίστευτα θετικές επιρροές σε αυτούς τους τομείς και είναι μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς.
Σταδιακά το ενδιαφέρον αρχίζει να μετακινείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τη φροντίδα του εαυτού, την εμφάνιση, την επίλυση προβλημάτων και τη λειτουργική καθημερινότητα. Είναι και η εποχή κατάλληλη για πιο πρακτικά ζητήματα, ειδικά για ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά.
Από τις 14 θα βρίσκονται σε αυτό το σημείο ο Ερμής και η Αφροδίτη, στις 23 εκεί θα περάσει ο Ήλιος και στις 28 εκεί θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη!
Ανοίγουν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες μπροστά σου, ίσως γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον νέο ξεκίνημα που είναι πολύ κοντά σε αυτό που σου αρέσει.
Επίσης, μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο και να ανανεωθείς σε όλα τα επίπεδα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) να διελαύνουν από τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9, η ανάγκη σου για ξεγνοιασιά και διασκέδαση συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να διευθετήσεις με επιτυχία διάφορα γραφειοκρατικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Ταυτόχρονα, αρχίζεις να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις το άγχος σου σε σχέση με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα και, τελικά, να το διαχειριστείς κατάλληλα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση…Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς αυτόν για να μπορεί να το πράξει και εκείνος προς εσάς. Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν «νάρκες», ακόμα και να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση. Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Εφόσον αγαπάτε το σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλετε να διατηρήστε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε φέρνει σε αντιπαράθεση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες ομάδες στις οποίες ανήκεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τοποθετήσεις στο περιθώριο τις καταχρήσεις καθώς και διάφορες άλλες βλαβερές συνήθειες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ταύρος Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε για τον φετινό Σεπτέμβριο, είναι ότι το δεύτερο μέρος του μπορεί να σας είναι λιγότερο «βολικό». Θα νιώσετε σαν να βρεθήκατε στο σινεμά, που παίζει μια γλυκανάλατη ρομαντική κομεντί. Το πιο πιθανό είναι να μην σας αφορά και να μην σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, υπάρχει μια ευχάριστη είδηση επί αυτού: Μπορείτε να σηκωθείτε και να φύγετε από την αίθουσα όποια στιγμή θέλετε!Μεταφέρετε αυτή την εικόνα σε όλων των ειδών τις σχέσεις και τις δράσεις σας – και θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε συγκυρία. Ακόμη και οι φιλίες σας, στην αρχή του μήνα θα είναι πιο χαλαρές και άνετες. Όσο κυλούν οι μέρες, το κλίμα θα αλλάζει και θα γίνεται πιο ουσιαστικό… Δεν αποκλείεται να έχετε αποκαλυπτικές ή εξομολογητικές συζητήσεις, με άτομα που έως τώρα είχατε πιο απόμακρη επαφή!Μέσα στον Σεπτέμβριο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ακόμα και να αλλάξετε στρατηγικές, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Ωστόσο, μην κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας και μην αφήσετε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας: Μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχονται στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο εργασιακός τομέας τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη. Ταυτόχρονα, ο νους σου μοιάζει πιο ευρηματικός από ποτέ, πράγμα το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις την παραγωγικότητα και την απόδοσή σου και να κερδίσεις την εκτίμηση των συναδέλφων σου. Στις 23/9, χάρη στην Φθινοπωρινή Ισημερία, σου δίνεται η ευκαιρία να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο εντός του εργασιακού σου χώρου. Τέλος, γύρω στις 28 του μήνα, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε νέο εργασιακό χώρο, ενώ είναι πιθανό και να σου προταθεί να αλλάξεις πόστο στην τωρινή σου εργασία, γεγονός το οποίο μοιάζει να προωθεί την επαγγελματική σου ανέλιξη.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς αναμένεται να είναι μια περίοδος με πολλές επιτυχίες, αγαπητοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *