Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος του 2021 προβλέπεται να είναι μια ήρεμη και αίσια περίοδος για εσάς, αγαπητοί Τοξότες. Αυτό δεν θα το καθορίσουν εξωγενείς παράγοντες αλλά οι δικές σας αποφάσεις.Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποιες από τις απόψεις σας προκειμένου να διατηρήσετε άλλες. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα είναι δύσκολο, μιας και οι συγκυρίες θα σας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση! Ωροσκόπιο Τοξότης Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα βιώνεις καβγάδες με το ταίρι σου και, ως εκ τούτου, απογοητεύεσαι κάπως…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας δημιουργικότητας και ένας από τους ερωτικούς μήνες της χρονιάς. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο σου του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση. Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 20 και μετά σε αυτό το σημείο, κάτι πολύ καλό, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και των σχέσεων να επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια σχέση που να έχει γερά θεμέλια και σταθερότητα. Αυτό βέβαια, τις περισσότερες φορές, γίνεται σταδιακά, βήμα βήμα. Γνωριμία, εμπιστοσύνη, οικειότητα, καλή παρέα και κάπως έτσι προχωράει. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σαν παντρεμένος-η με τον άλλον ή την άλλη από την πρώτη μέρα, να δίνεις υποσχέσεις, να στηρίζεσαι σε υποσχέσεις, από την πρώτη μέρα επίσης. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να μην επαναλάβεις τα ίδια “λάθη” με το παρελθόν.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου είναι γενικά επικεντρωμένο στις ανθρώπινες σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείονται εντάσεις και συγκρούσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στις 10/4 ο κυβερνήτης σου (Δίας) γυρίζει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου την πορεία σου και να δεις τη ζωή με «άλλο μάτι».
Με την Αφροδίτη στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 20 του μήνα, απολαμβάνεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ είναι πιθανό να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή να αλλάξεις διακόσμηση. Στις 20 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να ασχολείσαι περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργείται η ανάγκη να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τις 24/4 και ο ανάδρομος Κρόνος από τις 30/4 σου δημιουργούν φοβίες και ανασφάλειες οι οποίες σχετίζονται τόσο με την οικονομική σου ζωή όσο και με την αξιολόγηση του ίδιου σου του εαυτού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Απριλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση
Στις 10 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να τα εκτοπίσετε για πάντα. Στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές, θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Έτσι κι αλλιώς ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που κυριαρχεί η λογική, αλλά παραμένετε ευαίσθητοι χωρίς βέβαια να σας αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις συναισθημάτων, έστω και αν κάποιες φορές παρασύρεστε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την παιδικότητα, την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά σου. Αν σχετίζεσαι με κάποιο τρόπο με παιδιά, είναι πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Στις 19/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις στον τομέα της φιλίας! Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Τοξότης Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Απρίλιο δεν αναμένεται να προκύψουν εμπόδια στην πορεία υλοποίησης των στόχων σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και αυθεντικοί προς τον εαυτό σας. Θα κάνετε πολλές σημαντικές συζητήσεις, ειδικά όσο αφορά τη δημιουργική πρακτική προώθησης της καριέρας σας!Η Έριδα αποτελεί την «κινητήρια δύναμη» για το ζώδιό σας. Στη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση απέναντί σας και σε σύμπνοια με τον Ήλιο. Αυτό το περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, με οδηγό σας τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο… Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας φέρει αίσιες εξελίξεις σε κάθε περίσταση!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι κάπως «διερευνητικές». Αυτό σημαίνει ότι θα φαίνεται ότι κινήστε αυθόρμητα, ενώ εσείς θα ελέγχετε τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος. Οι άλλοι θα βλέπουν να κάνετε ριψοκίνδυνες ή αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό! Αυτή είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας. Αν θέλετε να μάθετε να ζωγραφίζετε, εξοπλιστείτε με πινέλα. Αν θέλετε να μάθετε πιάνο, αρχίστε μαθήματα. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα!Αυτή θα είναι εξίσου εξαιρετική περίοδος για να κάνετε δομημένες προσεγγίσεις και επαφές. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε αίτημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει ήδη τα στοιχεία που χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Να θυμάστε ότι και οι πράξεις των άλλων θα ακολουθούν έναν πρότερο προγραμματισμό, ακόμα κι αν φαντάζουν αυθόρμητες… Αυτό να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου φέρνει τύχη και ευκαιρίες και αυτόν το μήνα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Όμως, από τις 10/4 και ύστερα γυρίζει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, αποφασίζεις να «φρενάρεις» για λίγο τη δράση σου και να τιθασεύσεις/μετριάσεις την ανάγκη σου για προσωπική επέκταση, προβαίνοντας σε έναν επαναπροσδιορισμό της ευρύτερης φιλοσοφίας σου γύρω από την επαγγελματική σου ζωή.
Με τον Ερμή στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 17 του μήνα ο νους σου γίνεται ιδιαίτερα ευρηματικός και καινοτόμος και μοιάζει να «γεννά» ιδέες, γεγονός το οποίο αρέσει στους εργοδότες και στους συναδέλφους σου. Έτσι, γύρω στις 20 (με την είσοδο του Ηλίου στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη) εισπράττεις θετικά σχόλια για τη δουλειά σου από κάποιον άνδρα που κατέχει θέση εξουσίας. Τέλος, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και υπομονή καθώς είναι πιθανό να βιώσεις εντάσεις και καβγάδες και να εισπράξεις ανεξήγητες επιθέσεις και σκληρό ανταγωνισμό από τη μεριά των υποτιθέμενων συνεργατών σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *