Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερος και ενδιαφέρων μήνας για την πορεία που θα πάρει η ζωή σας στο εξής, αγαπητοί Τοξότες!Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, είναι αυτές που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.Από πλευράς σας καλείστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες, για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο.Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΓια τον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς θα υπάρχει μια εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η Έρις και ο Άρης θα αποτελέσουν τους ουράνιους προστάτες σας και θα μετατρέψουν κάθε κατάσταση σε αποδοτική ευκαιρία. Εσείς καλείστε να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας, προκειμένου να αποτελέσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας! Ωροσκόπιο Τοξότης Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες της χρονιάς, που για πολλούς ήταν αρκετά δύσκολη. Ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από τις 6 – αυτή είναι μια από τις τελευταίες δυσκολίες, που όμως ήταν αρκετά διαχειρίσιμη και είχε και καλές πλευρές, όπως ότι μπορεί να έκανες μια ανασκόπηση ειδικά σε θέματα σχέσεων. Γενικότερα τις πρώτες μέρες του μήνα είσαι σε μια φάση που επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και ανανεώνεσαι. Μέχρι τις 7. Από εκεί και μετά μπαίνεις σε μια διαφορετική φάση: η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει ότι γυρίζεις σελίδα, ότι κάτι καλό έρχεται σε μορφή ευκαιρίας ή νέου ξεκινήματος κατά τη διάρκεια του μήνα. Και μην ξεχνάς ότι μαζί της (και μαζί σου) είναι και ο Δίας, κυβερνήτης σου και πλανήτης των θετικών εξελίξεων.

ΓΕΝΙΚΑ

Την 1η του μήνα η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τον οίστρο και τη διαίσθησή σου, την οποία όμως δυσκολεύεσαι να αποκρυπτογραφήσεις. Επίσης, σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Στις 2/12 η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε βοηθάει ώστε να αποδεχθείς τη μοναξιά σου. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τις στιγμές κατά τις οποίες είσαι εντελώς μόνος. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6/12 κατορθώνεις να αποκωδικοποιήσεις και να ερμηνεύσεις τα μηνύματα που δέχεσαι απευθείας από τα βάθη του συλλογικού ασυνειδήτου. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 13 του μήνα σε κάνει πιο επικοινωνιακό, ομιλητικό, ευέλικτο και διπλωμάτη. Στις 22/12 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς ενεργά με την οικονομική σου ζωή. Για την ακρίβεια, προσπαθείς να βάλεις τα οικονομικά σου ζητήματα σε μια τάξη.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Δεκεμβρίου 2021

Στις 7 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις. Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Δε θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου και να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις με κάποιο τρόπο την εξωτερική σου εμφάνιση (πχ να αλλάξεις το ενδυματολογικό σου στυλ, το κούρεμα ή το χτένισμά σου). Στις 22/12 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αυξήσεις περαιτέρω τους οικονομικούς πόρους σου, να περιορίσεις τα έξοδά σου και να βελτιώσεις τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Τοξότης Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές, οι πρακτικές που θα ακολουθήσετε σε κάθε τομέα της ζωής σας, θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας σας στη συνέχεια. Γι’ αυτό μην βιάζεστε για τίποτα και να είστε εστιασμένοι στη βελτίωση του επικοινωνιακού σας χαρίσματος. Αν και τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας, ο παρορμητισμός σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που να μην υλοποιούν τους στόχους σας… Θα είναι συνετό για εσάς να κάνετε τους συμβιβασμούς που απαιτούνται, για να καταλήξετε στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες!Να ξέρετε ότι μέσα στον Δεκέμβριο ο πολεμιστής Άρης θα σας ωθεί να δράσετε όσο πιο δυναμικά γίνεται. Εσείς πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμήσεις και να δράσετε στρατηγικά. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας, προκειμένου να κάνετε επιλογές που θα εξομαλύνουν τα δυσχερή σημεία σε όλων των τύπων τις σχέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου (Δία) στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η τύχη φαίνεται να σου χαμογελά σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Γύρω στις 7 ευνοούνται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 13/12 σε κάνει ιδιαίτερα ευρηματικό και σε βοηθάει ώστε να προσαρμοστείς στις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στα εργασιακά σου ζητήματα. Με τον Ήλιο να διελαύνει από το ζώδιό σου μέχρι τις 22 του μήνα οι ηγετικές σου ικανότητες έρχονται στο προσκήνιο και προβάλλονται, με αποτέλεσμα να σε βλέπουν με θετικό μάτι προϊστάμενοι και εργοδότες. Ωστόσο, κάποιοι μπορεί να νιώσουν ότι απειλούνται (σε επαγγελματικό επίπεδο) από την πληθωρική και δυναμική παρουσία σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *