Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας σταθερότητας για εσάς, αγαπητοί Τοξότες.Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα έχει και την πλέον αίσια πορεία…Σε γενικές γραμμές, όλο το 2022 αναμένεται να είναι μια θετική χρονιά. Ωστόσο, στη διάρκεια του Φεβρουαρίου ίσως να έχετε έλλειψη διαύγειας ως προς τους στόχους σας – άρα και δυσκολία στην εξεύρεση λύσεων.Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΑυτός ο μήνας θα διέπεται από μια δυναμική ροή ζωτικής ενέργειας. Αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοείτε την πορεία των καταστάσεων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα, μιας και άμεση πρόσληψη των εξελίξεων θα σας επιτρέπει να δράτε πιο γρήγορα. Θα σημειώσετε αρκετές επιτυχίες, ειδικά στον τομέα των οικονομικών επενδύσεων και των πόρων σας!Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, εργαλείο σας θα αποτελέσει η βεβαιότητα για τις ικανότητές σας… Και όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχετε, τόσο πιο παραγωγικοί θα είστε. Είναι καίρια στιγμή για να πιάσετε «τον ταύρο από τα κέρατα», ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Να ελίσσεστε μέχρι να βρίσκετε τις πιο ευνοϊκές συνθήκες – να μην επαναπαύεστε! Ωροσκόπιο Τοξότης Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ως τις 4 του μήνα ο πανίσχυρος προσωπικός σου μαγνητισμός σου φέρνει πάμπολλες κατακτήσεις, ενώ ο ίδιος αναζητάς περισσότερο συναίσθημα και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε αξίες όπως εκείνες της συντροφικότητας και της αγάπης…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τον υπερβολικά αργό και αρκετά έντονο Ιανουάριο – η δυσκολία αυτή σχετιζόταν με τις δύο εκλείψεις του. Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και κάπως θα νιώσεις μια ανακούφιση σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να είναι και πολύ σημαντική μάλιστα. Η νέα Σελήνη στις 5 φέρνει κόσμο, επικοινωνία και γνωριμίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν και φαίνεται ότι ο ελεύθερος χρόνος κάποιες στιγμές θα είναι πολύ περιορισμένος. Ένας τομέας με σημαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο είναι η εργασία, και λόγω της μετακίνησης του Άρη στον έκτο οίκο σου, αλλά και επειδή έχουμε μια πανσέληνο στις 14 που την αφορά. Φαίνεται ότι το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει δουλειά, αλλά θα έχει και σχετικές ευκαιρίες.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, η αισιοδοξία σου και η θετική σου διάθεση διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα και αυτόν τον μήνα. Στις 4/2 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει την οικονομική σου ζωή και την ίδια στιγμή σου δημιουργεί την ανάγκη ψωνίσεις για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 10 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς και στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σε κάνει πιο εσωστρεφή και σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοανάλυσης και αναπόλησης της παιδικής σου ηλικίας και, γενικότερα, του παρελθόντος σου. Με τον Άρη στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 14 αρχίζεις σταδιακά να ασχολείσαι ενεργά με πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Ωστόσο, καλείσαι να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου καθώς δεν αποκλείονται φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 4ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, γίνεσαι σπιτόγατος ενώ ταυτόχρονα μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά των μελών της οικογένειάς σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείται με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια. Ταυτόχρονα, οι σχέσεις σου με αδέλφια και λοιπούς συγγενείς εμφανίζουν βελτίωση. Στις 19/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί φόβους καθώς και ένα αίσθημα ανησυχίας σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου. Μάλιστα, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών για εσένα τομέων: της καριέρας και της οικογένειας! Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Τοξότης Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Όση εύνοια κι αν έχετε με το μέρος σας, είναι βέβαιο ότι θα ωφεληθείτε από μια συμμαχική ομάδα. Να ζητάτε τις απόψεις των άλλων, να τις αξιολογείτε αλλά να παίρνετε εσείς την τελική απόφαση. Αν εργάζεστε με υπαλληλική σχέση αλλά σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό εγχείρημα, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Να ξέρετε ότι όσο περισσότερο όγκο εργασίας διεκπεραιώσετε τώρα, τόσο περισσότερα οικονομικά οφέλη θα έχετε στο τέλος του μήνα. Τα άστρα σας συνιστούν να προσέξετε την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση!Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να σημειώσετε ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Αυτό που απαιτείται από πλευράς σας, είναι να δώσετε βάρος στις προσωπικές σας σχέσεις και να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Δεν πρέπει να κρύβετε τα συναισθήματά σας, μην κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις και μην μείνετε απαθείς αν προκληθείτε. Όλα μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με τα δικά σας θέλω, αρκεί να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα… Είναι βέβαιο ότι πολλά θα αλλάξουν – και όχι μόνο μία φορά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Και ενώ ο Δίας στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να ευνοεί σε γενικές γραμμές όλους τους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 14/2 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και να σε φέρει σε ρήξη με συναδέλφους. Έτσι, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να συμπεριφερθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του μήνα, καθώς τυχόν βιασύνες και παρορμητισμοί μόνο σε δυσάρεστες καταστάσεις θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν. Γύρω στις 19 μπορεί να βιώσεις απροσδόκητες επαγγελματικές αλλαγές, οι οποίες αρχικά θα σε αναστατώσουν και θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθούν ευνοϊκές για εσένα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *