Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Τοξότες! Είστε έτοιμοι για αλλαγές;Με αυτές θα ασχοληθείτε τον Ιανουάριο του 2022, που μπαίνει έτοιμος να καθορίσει την κατεύθυνσή σας για όλη τη χρονιά!Οι ενδείξεις έχουν θετικό πρόσημο για την πορεία σας, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση!Η μόνη περίπτωση να σημειωθούν αστάθειες στην καθημερινότητά σας, είναι να την αλλάξετε εσείς. Επί αυτού θα ασχοληθεί η Έριδα, η υποκινητής του ζωδίου σας, η οποία θα συνυπάρξει στον άξονα Γης – Ήλιου που κυριαρχεί σε αυτό τον κύκλο.Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική των γεγονότων μέσα στον Ιανουάριο δεν θα έχει τη διαδοχή που έχετε συνηθίσει. Οι Τοξότες μπαίνετε σε μια «μαχητική» αρένα, για την οποία δεν θα έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε. Χωρίς να σας είναι απαραίτητο, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τους γνήσιους φίλους σας… Αυτός είναι ο μήνας που η φιλία, η κοινωνικότητα και η θετική σκέψη θα βρεθούν στο προσκήνιο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΕίναι γεγονός ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι η πιο δύσκολη περίοδος για όλους τους Τοξότες. Παραδοσιακά, είναι ένα διάστημα που κανείς δεν είναι εξαιρετικά δραστήριος… Αλλά αν εσείς αδρανήσετε, ρισκάρετε να χάσετε εξαιρετικές ευκαιρίες. Είναι καίριας σημασίας να εστιάσετε στα ρεαλιστικά δεδομένα σας, ειδικά όσοι θέλετε να επιφέρετε αλλαγές στη ζωή σας! Ωροσκόπιο Τοξότης Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η ανάγκη σου να ζήσεις έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια έρχεται στην επιφάνεια… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Ιανουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τον υπερβολικά αργό και αρκετά έντονο Ιανουάριο – η δυσκολία αυτή σχετιζόταν με τις δύο εκλείψεις του. Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και κάπως θα νιώσεις μια ανακούφιση σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να είναι και πολύ σημαντική μάλιστα. Η νέα Σελήνη στις 5 φέρνει κόσμο, επικοινωνία και γνωριμίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν και φαίνεται ότι ο ελεύθερος χρόνος κάποιες στιγμές θα είναι πολύ περιορισμένος. Ένας τομέας με σημαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο είναι η εργασία, και λόγω της μετακίνησης του Άρη στον έκτο οίκο σου, αλλά και επειδή έχουμε μια πανσέληνο στις 14 που την αφορά. Φαίνεται ότι το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει δουλειά, αλλά θα έχει και σχετικές ευκαιρίες.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου (Δία) να διελαύνει από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, χαρακτηρίζεσαι σε γενικές γραμμές από αισιοδοξία και θετική διάθεση. Την Πρωτοχρονιά η είσοδος του Άρη στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να ανακτήσεις την παιδικότητα και την ξεγνοιασιά σου και να αξιοποιήσεις τα τεράστια αποθέματα της δημιουργικότητάς σου. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 τα οικονομικά σου ζητήματα αρχίζουν σταδιακά να σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους προκειμένου να μειώσεις τις δαπάνες σου και, ταυτόχρονα, να αξιοποιήσεις τους πόρους και τα εισοδήματά σου. Στις 6 του μήνα η ευθυδρόμηση του Ουρανού σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις προς τα έξω με μοναδικό τρόπο και δίχως αναστολές τις πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις σου. Στις 7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αυξάνει τόσο τη δημοτικότητα όσο και την κοινωνική σου διάθεση. Επιπρόσθετα, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, πχ να ανανεώσεις και να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου, να αλλάξεις χτένισμα ή κόμμωση κτλ. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, η ανάγκη σου για κοντινά ταξίδια, εκδρομές και κοινωνικές επαφές απογειώνεται. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η επιθυμία να έρθεις πιο κοντά σε συγγενείς και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτούς.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση
Στις 7 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε. Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε. Κάντε ότι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα (πχ σεμινάρια, προγράμματα μετεκπαίδευσης ή κατάρτισης κτλ). Ειδικότερα, αισθάνεσαι ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος ή ότι προτιμάς στην παρούσα φάση να δουλεύεις (ή ακόμη και να περνάς καλά), με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Τοξότης Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή την περίοδο, οι αδέσμευτοι Τοξότες ενδέχεται να συναντήσετε αναπάντεχα το άλλο σας μισό! Το πόσο δυνατή και μακροπρόθεσμη θα είναι αυτή η σχέση, είναι διαφορετικό κεφάλαιο. Όσοι Τοξότες είστε δεσμευμένοι, θα δείτε να επιλύετε πιο εύκολα τα θέματα της καθημερινότητας. Το μόνο που θα χρειαστούν, είναι περισσότερη προσοχή και λιγότερο κόπο. Έτσι θα μπορέσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια και τη σκέψη σας στον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Τα αποτελέσματα που θα έχετε και τα έσοδά σας, θα είναι αρκετά για να κάνετε επιτυχημένα ξεκινήματα. Όσα πραγματώσετε τώρα, θα αποτελέσουν εξαιρετική επένδυση συνολικά για τη ζωή σας!Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, οι Τοξότες προβλέπεται να βιώσετε κάποια συναισθηματική ανατροπή. Το πιο πιθανό είναι να αφορά σημαντικά γεγονότα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια ιατρική επέμβαση ή έχετε θέματα υγείας, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να ασχοληθείτε. Ενώ άλλοι ανακτούν την ταχύτητά τους αυτές τις μέρες, εσείς καλείστε να πάτε αντίθετα στην παράδοση… Εναπόκειται σ’ εσάς να επιλέξετε να ξεκουραστείτε ή όχι. Κάθε τομέας θα εξελίσσεται αυτόνομα, γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδοτικές ή μη λύσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η τύχη συνεχίζει να σου χαμογελά σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Γύρω στις 6 η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με κάποιο τρόπο στον εργασιακό τομέα, γεγονός το οποίο μοιάζει να λειτουργεί προς όφελός σου. Στις 7 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τον προσωπικό σου μαγνητισμό και σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις (μέσω της διπλωματίας σου) ορισμένους από τους επαγγελματικούς σου στόχους. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, η αυξημένη επικοινωνιακή σου διάθεση και η ευρηματικότητά σου σε βοηθούν ώστε να αποφύγεις διάφορες κακοτοπιές και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *