Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Ιουλίου 2021

ζώδια Ο φετινός Ιούλιος προβλέπεται να είναι μια σχετικά ανέφελη περίοδος για εσάς, αγαπητοί Τοξότες!Ερωτήματα και προβλήματα συχνά θα επιλύονται με «ασυνήθιστους» τρόπους – ίσως ως δια μαγείας;Πάντως θα σας προσεγγίσουν πολλές ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις χάσετε!Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι δυναμικός και θεμελιώδης για όλους τους Τοξότες. Πολλά ενδιαφέροντα και σημαίνοντα γεγονότα θα σας προσεγγίσουν, που έχουν τη δυναμική να βελτιώσουν τη ζωή σας. Γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε ημίμετρα και δράστε με αυτοπεποίθηση. Θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται και να ανθίζουν όσα λαχταράτε!Η προσωπική και ερωτική σας ζωή χρειάζεται λίγη «φροντίδα» μέσα στον Ιούλιο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις ή/και να κάνετε κάποιες επιλογές… Μην βιαστείτε να καταλήξετε, γιατί δεν θα διαθέτετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Τα άστρα σας συστήνουν να ακούσετε το ένστικτο και την καρδιά σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα της οικογένειας και των σχέσεών σας. Ίσως να προκύψουν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι εμφανείς άμεσα. Γι’ αυτό να είστε διατεθημένοι να αλλάξετε πρακτικές, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, να τις ακούσετε όλες και να τις αξιολογήσετε. Οι αδέσμευτοι Τοξότες να αναμένετε ευκαιρίες με προοπτικές, καθώς θα έχετε πλεονεκτήματα έναντι τις ανταγωνιστών. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι μέρες θα σας προσφέρουν ευχάριστες και ψυχαγωγικές εμπειρίες! Ωροσκόπιο Τοξότης Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) βρίσκεται στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα και υπόσχεται τύχη, προστασία, επέκταση και εύνοια στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 20/11 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις ίντριγκες εντός του εργασιακού σου χώρου καθώς και την εμπλοκή του ονόματός σου σε «σκάνδαλα», τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου κύρος. Ειδικά, γύρω στις 12 ένα απροσδόκητο συμβάν που θα σχετίζεται με τα εργασιακά σου ζητήματα μπορεί να σε απογοητεύσει ιδιαίτερα. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος και οι δυσκολίες σταδιακά εξανεμίζονται. Επιπλέον, στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, πράγμα που φαίνεται να εκτιμάται από τους εργοδότες σου.

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας με αρκετές αλλαγές, τις οποίες μπορεί να έχεις ήδη νιώσει από τον Ιούνιο. Από την πρώτη ο Άρης θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και αυτό πρώτα από όλα θα είναι ανακουφιστικό για τα οικονομικά σου. Από το σημείο αυτό θα σε οδηγήσει γρηγορότερα προς τους στόχους σου, θα “ανοίξει” τη σκέψη σου και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Την επόμενη μέρα έχουμε μια θετική ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο των οικονομικών σου και όσων μοιράζεσαι με τους άλλους, ιδίως σε μια σχέση. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3, κάτι που καθιστά πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα σχέση τον Ιούλιο ή να γίνει μια οικονομική συμφωνία. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8 και θα ήταν καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω, να σχεδιάζεις τη δράση σου για αργότερα, αλλά να μην κάνεις νέα ξεκινήματα. Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις διακοπές, ώστε όλα αυτά να γίνουν με “φυσικό” τρόπο. Η δεύτερη έκλειψη Σελήνης στις 17 πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και κλείνει ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΟΞΟΤΗΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 19/11 ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, μειώνεται κάπως η ζωτικότητά σου. Την ίδια στιγμή αισθάνεσαι κάπως αποπροσανατολισμένος όσον αφορά στους στόχους σου. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου τη διαίσθησή σου, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 22/11 φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σου και αυξάνει την προσωπική σου «λάμψη». Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση, ενώ η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα μέλη της οικογένειάς σου στις αληθινές τους διαστάσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση…
Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό.

ζώδια Τοξότης Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή είναι καλή περίοδος για επεκτάσεις και επενδύσεις. Μάλιστα, τα άστρα θα ευνοήσουν τις μεγάλες και αιφνίδιες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνετε όλες τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Μην κάνετε περικοπές στα όνειρά σας και φανείτε γαλαντόμοι όσο αφορά τα οικονομικά σας. Όσοι Τοξότες έχετε δική σας επιχείρηση, δεν πρέπει να είστε βιαστικοί και ασυνεπείς. Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αυξήσετε την ταχύτητά σας: Θα είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι’ αυτό πρέπει να προπορεύεστε!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *