Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Ιουνίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Τοξότες, είστε διατεθημένοι να επιστρατεύσετε άμεσα την αποφασιστικότητα και την καινοτόμα σκέψη σας; Αυτά τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας πρέπει να αποτελέσουν τους συμμάχους σας για να διανύσετε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι μια ιδιαιτέρως ασταθής περίοδος για την καθημερινότητά σας… Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό. Γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε και πάρτε φόρα για τις προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν!Κινητήρια δύναμη του Τοξότη αποτελεί η Έρις, η οποία θα διατηρήσει την αίσια θέση της απέναντί σας μέσα στον Ιούνιο. Παράλληλα και απρόσμενα, θα συνεργαστεί μαζί της ο Ερμής – ο οποίος συνήθως περιορίζει τις δυνατότητες του ζωδίου σας. Γι’ αυτό χρειάζεται να φανείτε πιο δυναμικοί απ’ όσο συνηθίζετε: Για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου!Η επιτυχία είναι διασφαλισμένη για όσους επενδύσουν το μέγιστο των ικανοτήτων τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό / οικονομικό επίπεδο. Εδώ απαιτείται ο συντονισμός σας με τις εξελίξεις και η εύρεση ενός σταθερού ρυθμού κινήσεων. Μόλις τα αποκτήσετε αυτά, θα είστε σε θέση να επιλύετε κάθε θέμα με την εμφάνισή του. Να δίνετε σημασία και στα μικρά πράγματα, να είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας και να παράσχετε τη βοήθειά σας όπου σας ζητηθεί. Αυτή η στρατηγική θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας, δραματικά και προς το καλύτερο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου αναμένεται να αποτελέσουν την πιο απαιτητική του περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιόρρυθμες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι κρίσιμες ή με αρνητικό πρόσημο. Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, πρέπει να αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας με επιμέλεια και συνέπεια. Μην κουράζεστε περισσότερο απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, να κοιμάστε πιο πολύ και να τρέφεστε καλύτερα. Ωροσκόπιο Τοξότης Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) βρίσκεται στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα και υπόσχεται τύχη, προστασία, επέκταση και εύνοια στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 20/11 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις ίντριγκες εντός του εργασιακού σου χώρου καθώς και την εμπλοκή του ονόματός σου σε «σκάνδαλα», τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου κύρος. Ειδικά, γύρω στις 12 ένα απροσδόκητο συμβάν που θα σχετίζεται με τα εργασιακά σου ζητήματα μπορεί να σε απογοητεύσει ιδιαίτερα. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος και οι δυσκολίες σταδιακά εξανεμίζονται. Επιπλέον, στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, πράγμα που φαίνεται να εκτιμάται από τους εργοδότες σου.

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Ιουνίου 2021

Ο μήνας ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σου. Νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και ανανέωση και όλα αυτά στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Μέχρι περίπου το πρώτο μισό του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις περισσότερο κοντά με τους ανθρώπους σου, αλλά και με νέους ανθρώπους και σε συναισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 8 θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο και εννοείται ότι θα ευνοείσαι ακόμη περισσότερο σε αυτούς τους τομείς. Η πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια στιγμή που κάτι ολοκληρώνεις και ξεκινάς κάτι νέο λίγο αργότερα – πολύ ενδιαφέρον να έχεις μια νέα Σελήνη απέναντί σου και μια πανσέληνο στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα: και τα προσωπικά σου θέματα και τα θέματα σχέσεων έχουν γρήγορες εξελίξεις.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΟΞΟΤΗΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 19/11 ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, μειώνεται κάπως η ζωτικότητά σου. Την ίδια στιγμή αισθάνεσαι κάπως αποπροσανατολισμένος όσον αφορά στους στόχους σου. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου τη διαίσθησή σου, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 22/11 φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σου και αυξάνει την προσωπική σου «λάμψη». Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση, ενώ η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα μέλη της οικογένειάς σου στις αληθινές τους διαστάσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση…
Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις, που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρόλο που οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ζώδια Τοξότης Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Τοξότες είστε αυτοαπασχολούμενοι, μελετήστε ρεαλιστικά τις μεθόδους εργασίας σας. Κάποιες πρακτικές σας δεν έχουν αποτέλεσμα, γι’ αυτό πρέπει να πάψετε να τις εφαρμόζετε. Τώρα καλείστε να βρείτε άλλες λύσεις και πιο αποτελεσματική κατανομή των πηγών σας. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι οι δράσεις σας έχουν τραβήξει την προσοχή ανθρώπων με ισχύ. Αναζητήστε μέσα σε αυτούς τα δυναμικά άτομα, που βρίσκουν κίνητρα στις πράξεις και όχι στα λόγια!Να δώσετε προβάδισμα στη ζωή σας στους πιο λακωνικούς ανθρώπους. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακοί, ωστόσο θα αποτελέσουν τις πιο σημαντικές επαφές σας. Δείτε όλες τις πτυχές της ζωής σας από διαφορετική οπτική, χωρίς να προσπαθήσετε να είστε αντικειμενικοί. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να ενδυναμώσετε δεσμούς, ειδικά με άτομα που έχετε διαφορές από το παρελθόν Σε καμία περίπτωση μην εξαπατήσετε ανθρώπους, γιατί θα εξαπατηθείτε ως απάντηση!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να υπάρξουν σημαίνουσες αλλαγές στη ζωή σας. Θα κεντρίσετε μια αλυσίδα γεγονότων, που θα σας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που αποζητάτε. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να ακούτε τις απόψεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά να μην τους εμπλέκετε στα πάντα. Να αποφεύγετε κάθε είδους προστριβή: Αν δεν ξέρετε πώς να επιλύσετε μια διαφωνία, επιλέξτε συνειδητά να απομακρυνθείτε. Τούτου λεχθέντος, ανακαλέστε τους τρόπους χειρισμού σας σε παλαιότερες αντίστοιχες συγκυρίες: Όσα συμβαίνουν τώρα, θα είναι αντανάκλαση όσων έχουν προηγηθεί. Επίσης, μην σπαταλάτε πολύ χρόνο στη λήψη αποφάσεων. Σε αυτή τη φάση, η πρώτη εντύπωση θα είναι και η πιο σωστή!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *