Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Μαΐου 2021

Αγαπητοί Τοξότες, ο Μάιος προβλέπεται να προσφέρει σημαντική στήριξη και αίσια οπτική!Η εξέλιξη των υλικών σας εκκρεμοτήτων θα αποτελέσει καίριο παράγοντα, για να ανορθωθεί η ενεργητικότητα και η κοινωνική σας διάθεση!Το αστρολογικό σκηνικό θα στηθεί με ανέλπιστα θετικό πρόσημο προς για εσάς στη διάρκεια του μήνα. Η Έρις, η κινητήρια δύναμη για όλους τους Τοξότες, θα βρεθεί σε θέση επιτυχίας απέναντί σας. Μαζί της θα συνεργαστεί η Δήμητρα, η θεά της σποράς και της εσοδείας, που συνήθως ευθύνεται για την παρακμή του ζωδίου σας. Το αποτέλεσμα αυτής της ατμόσφαιρας, θα είναι να σας δοθούν ευκαιρίες και δυνατότητες επιτυχίας προς κάθε κατεύθυνση!Η κοινωνική διάθεση θα διευρύνει το οπτικό σας πεδίο και τον κύκλο σας, ώστε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν πρόσθετες διαδρομές. Με τόσες επιλογές, καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε χρόνο με άτομα που σας προβληματίζουν: Αν δεν νιώθετε άνετα με κάποιους, το πιο πιθανό είναι να έχουν απώτερα κίνητρα προσέγγισής σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΌσοι Τοξότες έχετε δική σας επιχείρηση, εστιάστε στα βήματά σας για το μέλλον και μόνο: Μην ασχοληθείτε με στρατηγικές και ελιγμούς, ο Μάιος ενδείκνυται για επενδύσεις και οικονομικές συνδιαλλαγές. Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, προσπαθήστε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο – ακόμα και προς καινούργιους τομείς. Ο κόπος που θα καταβάλετε προς αυτή την κατεύθυνση, θα σας αποδώσει τα μέγιστα πολύ σύντομα!Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει κινητικότητα. Τούτου λεχθέντος, να αναμένετε πολλές εναλλαγές καταστάσεων, μεταβολές αλλά και την ανάδυση αντιφατικών συγκυριών. Τα απρόβλεπτα θα είναι πολλά κι εσείς είστε ένα άτομο… Γι’ αυτό τα άστρα σας συνιστούν να είστε ο εαυτός σας και να μην κάνετε υποχωρήσεις: Αυτή είναι η δική σας στιγμή, πρέπει να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε όσα δικαιούστε και σας αξίζουν! Ωροσκόπιο Τοξότης Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 13/5 η ρομαντική σου διάθεση είναι αυξημένη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο, δηλαδή στον έκτο οίκο σου. Η νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι τις 20 περίπου, και ο οίκος αυτός σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τη φροντίδα του εαυτού σου και τη λειτουργική καθημερινότητα. Στο διάστημα του Μαΐου είναι πιθανό να έρθει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, ή να έχεις μια θετική εξέλιξη στην εργασία. Και σε αυτό συμβάλλει και η Αφροδίτη που από τις 15 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Ο Άρης θα επηρεάζει κάπως έντονα σχέσεις και συνεργασίες, αλλά από τις 15 και μετά θα χαλαρώσει σε αυτόν τον τομέα και κάπως η ερωτική επιθυμία θα σε κάνει λίγο τηλεκατευθυνόμενο. Η πανσέληνος στις 18 θέλει να τελειώνεις με ένα θέμα που σε σταματάει και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Και θα τελειώνεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει και αυτόν τον μήνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, συνεχίζεται η τάση σου στην ονειροπόληση, ενώ η διαίσθησή σου παραμένει ισχυρή. Μέχρι τις 13/5, σε χαρακτηρίζει μια πληθώρα από εμπνεύσεις και δημιουργικές ιδέες. Με το πέρασμα του Ουρανού στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 15 του μήνα, αισθάνεσαι ξαφνικά την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και, έτσι, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο σε συζητήσεις και κοινωνικές συναναστροφές. Ωστόσο, θα πρέπει να τιθασεύσεις την τάση σου να είσαι ερειστικός, καθώς δεν αποκλείονται καβγάδες με συγγενείς και, γενικά, με διάφορα άτομα από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Επιπλέον, προσπάθησε να αποφύγεις τη βιασύνη και τις απροσεξίες στις μετακινήσεις σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 19 σου δίνεται η δυνατότητα να διευθετήσεις κάποιο κληρονομικό ζήτημα ή άλλα ζητήματα που αφορούν σε χρέη σου προς χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και φορείς του δημοσίου. Από τις 21/5 έρχονται στο προσκήνιο οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες μοιάζουν να σε απασχολούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση
Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια. Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντας σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Επίσης ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δε θα την περιμένατε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα αλλάζει προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Στις 29/5 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου διαταράσσει τις ισορροπίες σου και σου προκαλεί νεύρα και ανασφάλεια σε σχέση με τη γενικότερη πορεία της ζωής σου. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις αποτελεσματικούς τρόπους για την εξισορρόπηση του «εγώ» με το «εμείς», ικανοποιώντας ταυτόχρονα την ανάγκη σου για συντροφικότητα και τη δίψα σου για ανεξαρτησία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Τοξότης Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να αποτελέσουν μια μοναδική εμπειρία για εσάς! Θα σας δοθούν λύσεις ακόμα και για χρονίζοντα προβλήματα, που εξελίχθηκαν σε εμπόδια για την πρόοδό σας. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα προκύψουν αυτές οι ευκαιρίες στη διαδρομή σας… Σημασία έχει ότι θα νιώσετε να σας ανοίγονται σημαντικές πόρτες προς ανέλπιστες διαδρομές. Γι’ αυτό τώρα καλείστε να επιστρατεύστε όλη τη δυναμική σας, με στόχο την επιτυχία!Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φροντίστε να συλλέγετε απόψεις και προτάσεις από τους συνεργάτες σας, σε όποια βαθμίδα κι αν ανήκουν. Οι απασχολούμενοι με υπαλληλική σχέση, θα καταφέρετε να εκπλήξετε συμμάχους και μη, ειδικά όσους κατέχουν ηγετικά πόστα. Φυσικά απαιτείται να δουλέψετε σκληρά, με επιπλέον ώρες εργασίας και δημιουργικές μεθοδεύσεις του προγράμματός σας. Πρέπει να επιστρατεύσετε το ανοικτό μυαλό και τη δεκτικότητά σας. Αυτό θα είναι το καθοριστικό εργαλείο σας, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας εξέλιξη. Δεν πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας με κανέναν τρόπο, όσο αφορά τις εξόδους και την ψυχαγωγία σας. Αυτό ισχύει τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Τοξότες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 13/5 ο Ερμής περνά στον 6ο ηλιακό σου οίκο και σταδιακά η σκέψη σου αρχίζει να επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Ειδικότερα, συνειδητοποιείς ότι η ευελιξία αποτελεί το «κλειδί» της επιτυχίας. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 του μήνα, αλλάζεις στάση απέναντι στα εργασιακά σου ζητήματα και γίνεσαι πιο προοδευτικός. Επιπλέον, σου γεννιέται η ανάγκη να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείονται ξαφνικές ευκαιρίες, οι οποίες πιθανώς θα σηματοδοτήσουν μια νέα ενδιαφέρουσα περίοδο για τον τομέα της εργασίας. Ωστόσο, με το πέρασμα του Άρη στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 καλείσαι να τιθασεύσεις τον παρορμητισμό σου όταν επικοινωνείς με τους γύρω σου, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καβγάδες και παρεξηγήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν την εκπλήρωση των σχεδίων σου. Στις 21 του μήνα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες. Γύρω στις 24/5 συζητάς με κάποιον άνδρα το ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας μαζί του. Η εξέλιξη της συζήτησης μοιάζει ενδιαφέρουσα και δελεαστική.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *