Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Μαρτίου 2022

Να είστε έτοιμοι να αδράξετε ακόμη πιο ευχάριστες ευκαιρίες, αγαπητοί Τοξότες! Ο Μάρτιος θα ανοίξει την αυλαία του με αίσιο πρόσημο για όλους σας και σε όλους τους τομείς.Το μόνο θέμα που πρέπει να αποφύγετε τώρα, είναι οι μεγάλες οικονομικές επενδύσεις.Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΜέσα στον Μάρτιο, η Έριδα που αποτελεί την κινητήριο δύναμή σας, θα παραμείνει απόλυτα συμβατή με τον άξονα Ήλιου – Γης. Σε αυτή την αίσια συγκυρία να προσθέσετε τις ευνοϊκές θέσεις που θα λάβει η Σελήνη απέναντί σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια θετική ατμόσφαιρα, ειδικά για τον τομέα των σχέσεων σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο! Σε γενικές γραμμές, οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται και δεν ενδείκνυται να κάνετε τώρα οικονομικές επενδύσεις. Επειδή οι στόχοι σας είναι πολύ συγκεκριμένοι, μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τις συνθήκες!Εστιάστε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, χωρίς να αμφιβάλετε για τις ικανότητές σας. Έτσι θα σταθεροποιήσετε την οπτική σας και δεν θα κινδυνεύετε να παρεκκλίνετε των στόχων σας. Να ξέρετε ότι η έναρξη της Άνοιξης θα ευνοήσει τα επιχειρηματικά βήματά σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να στηριχτείτε σε τίποτα «αχαρτογράφητο»: Να διεξάγετε επανειλημμένους ελέγχους στα πάντα και τους πάντες πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Κανείς δεν θα σας εξαπατήσει σκόπιμα – αλλά δεν αποκλείονται οι τεχνικές «αβλεψίες»… Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση! Ωροσκόπιο Τοξότης Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου (Δία) στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε γενικές γραμμές βιώνεις τύχη στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του συναισθηματικού…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος είναι διαφορετικός από την πρώτη του μέρα. Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνωριμίες και τις συμφωνίες και η συναισθηματική έκφραση θα γίνεται ευκολότερα. Όμως κεντρικά ζητήματα αυτόν τον μήνα είναι το σπίτι, η οικογένεια, οι στενές προσωπικές σχέσεις και η αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 και το πιο πιθανό είναι ότι θα επανεξετάσεις αυτούς τους τομείς, καθώς και τις προσωπικές σου ανάγκες. Επίσης, ο Μάρτιος είναι η ιδανικότερη περίοδος για να κάνεις αλλαγές στο σπίτι και ένα ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα που θα αλλάξει εντελώς και τη διάθεσή σου. Ένα σημαντικό νέο για όλους είναι η μετακίνηση του Ουρανού: τα τελευταία επτά χρόνια βρισκόταν στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και είναι πολύ πιθανό να βίωσες εκπλήξεις και ανατροπές σε αυτόν τον τομέα, αλλά και να ένιωθες ότι δεν μπορείς να μείνεις κάπου, αν δεν νιώθεις ότι εκεί είσαι απόλυτα καλά. Από τις 6 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και θα φέρνει καινοτόμες ιδέες στην εργασία.

ΓΕΝΙΚΑ

Κι ενώ ο Δίας, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, προσφέροντάς σου –ως έναν βαθμό- καθολική προστασία, η Αφροδίτη από την πρώτηκιόλας ημέρα του μήνα εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνοντας την κοινωνική σου ζωή. Συν τοις άλλοις, η προαναφερθείσα διέλευση της Αφροδίτης σου δημιουργεί την επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες, να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια. Στις 5 του μήνα ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, η συνεννόησή σου με τα μέλη της οικογένειάς σου γίνεται πιο δύσκολη. Αν προγραμματίζεις κάποια αγορά ή πώληση ακινήτου, μην υπογράψεις ακόμα, καθώς οι όροι του συμβολαίου μπορεί να κρύβουν παγίδες και να μην είναι ευνοϊκοί για εσένα. Καλό θα είναι, λοιπόν, να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται και να διαπραγματευτείς όσο πιο σκληρά μπορείς. Στις 6/3 η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να φέρει απροσδόκητες δυσκολίες οι οποίες σχετίζονται με πρακτικά, γραφειοκρατικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 20 η Εαρινή Ισημερία προωθεί την υγιή αυτοέκφρασή σου και αυξάνει τα επίπεδα της δημιουργικότητάς σου. Από τις 26 του μήνα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς) αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι «σπιτόγατος», ενώ η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 28/3 συμβάλλει στην εξομάλυνση της κατάστασης στο σπίτι και στη βελτίωση των σχέσεών σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Τέλος, στις 31/3 με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βιώσεις ανταγωνισμούς ή επιθέσεις από τους γύρω σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση
Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαντάζεται στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την ντύνει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε κάποια ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμη και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σε σχέση με τον τομέα της οικογένειας και τις οικογενειακές σχέσεις. Στις 21/3 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις στον τομέα της φιλίας! Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Τοξότης Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να βρείτε τον προορισμό σας. Θα νιώσετε να βλέπετε, να ακούτε και να κατανοείτε περισσότερα απ’ όσα συνήθως. Όσοι Τοξότες είστε επιχειρηματίες, αξιοποιήστε το κλίμα για να κάνετε συναντήσεις με πιθανούς συνεργάτες. Έτσι θα κατασταλάξετε για τις προθέσεις τους, χωρίς να σας απασχολήσουν άμεσα οι λεπτομέρειες. Να ξέρετε ότι για κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας ξεφύγει τώρα, θα έχετε το περιθώριο να την επισκοπήσετε ξανά αργότερα!Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση. Μόνο φροντίστε να ολοκληρώνετε με συνέπεια τις υποχρεώσεις σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι περνάτε απαρατήρητοι… Εσείς θα εντοπίσετε ενδιαφέρουσες προοπτικές, που έχουν τη δυναμική να ωφελήσουν την ανέλιξή σας! Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, μην διστάσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. Φροντίστε να μην μεταθέτετε τις ευθύνες σας σε άλλους και να δράτε όσο γίνεται πιο ανεξάρτητα… Με αυτή την πρακτική θα έχετε περισσότερα οφέλη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κι ενώ ο Δίας στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να παρέχει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 6/3 μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, οι οποίες αρχικά θα σε αναστατώσουν αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν προς όφελός σου, καθώς θα συμβάλουν με έναν ιδιαίτερο και ασυνήθιστο τρόπο στην πολυεπίπεδη εξέλιξή σου. Γύρω στις 20 η δημιουργική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να «εισπράξεις» κομπλιμέντα από κάποιον άνδρα ο οποίος κατέχει θέση κύρους και εξουσίας και φαίνεται να εκτιμά και να αναγνωρίζει τα εργασιακά σου επιτεύγματα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *