Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε μια συναυλία ή σε μια επαγγελματική συνάντηση…Αυτό που έχει σημασία μέσα στον φετινό Νοέμβριο, είναι να μιλήσετε!Η δυναμική του Νοεμβρίου με το άνοιγμα της αυλαίας του, είναι να προσεγγίσετε κόσμο. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα μοιραστεί μαζί σας, ο άγνωστος που κάθετε δίπλα σας… Και τι θα αποκομίσετε από αυτά. Το ζητούμενο είναι να γνωστοποιήσετε το δικό σας μήνυμα, όσο πιο πολύ μπορείτε. Γι’ αυτό ανάλογα με τη διάρκεια της «συνύπαρξής» σας, τολμήστε να μιλήσετε πολύ!Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Εξηγήστε σε πιθανούς επενδυτές γιατί πρέπει να συνταχθούν με τις ιδέες ή το εγχείρημά σας. Με την ευγλωττία σας, θα καταφέρετε να εξηγήσετε ακόμα και τα πιο περίπλοκα σημεία τους. Ετοιμαστείτε να στρατολογήσετε πολλούς που θα πειστούν – ακόμα και αυτούς που μπορεί να έχουν ενδοιασμούς!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΦροντίστε να είστε όσο πιο δραστήριοι μπορείτε αυτές τις μέρες του Νοεμβρίου. Η επαφή σας με τη φύση θα σας γεμίσει με ενέργεια, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Εξάλλου, η παραμονή μέσα σε ένα γραφείο δεν αποτελεί έμπνευση για την εξωστρεφή ιδιοσυγκρασία σας. Και όσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας, θα βελτιώνεται και η διάθεσή σας. Τι καλύτερο μπορείτε να ζητήσετε;Είναι πιθανό να μην εκπέμπετε στο ίδιο «μήκος κύματος» με τα άτομα του περιβάλλοντός σας μετά τις 10 του μήνα. Εσείς μπορεί να είστε σε διάθεση μαραθωνίου και οι λοιποί να θέλουν να κοιμηθούν. Αποδεχθείτε τη συγκυρία χωρίς να εναντιωθείτε. Οι διαφορετικές ανάγκες δεν σας κάνουν λιγότερο συμβατούς. Από την άλλη πλευρά, πρέπει κι εσείς να ξεκουράζεστε επαρκώς αυτό το διάστημα. Άρα, η δική τους παρότρυνση μπορεί να σας ευνοήσει εκεί που δεν το περιμένετε! Ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) βρίσκεται στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα και υπόσχεται τύχη, προστασία, επέκταση και εύνοια στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 20/11 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις ίντριγκες εντός του εργασιακού σου χώρου καθώς και την εμπλοκή του ονόματός σου σε «σκάνδαλα», τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου κύρος. Ειδικά, γύρω στις 12 ένα απροσδόκητο συμβάν που θα σχετίζεται με τα εργασιακά σου ζητήματα μπορεί να σε απογοητεύσει ιδιαίτερα. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος και οι δυσκολίες σταδιακά εξανεμίζονται. Επιπλέον, στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, πράγμα που φαίνεται να εκτιμάται από τους εργοδότες σου.

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου – κάτι που μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά το περίμενες και το ήθελες. Ως πλανήτης των οικονομικών και των συναισθηματικών θα ευνοεί κυρίως αυτά τα πεδία, αλλά όχι μόνο. Και η εργασία και η κοινωνική σου ζωή και οι φιλικές σου σχέσεις δέχονται τη θετικότητά της.
Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και μπορεί να νιώθεις ότι κάπως πέφτουν οι δυνάμεις σου – αυτό οφείλεται προφανώς και στον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο σημείο.
Χρειάζεσαι ξεκούραση και προφανώς θα πρέπει να σεβαστείς αυτή την ανάγκη σου. Αυτές τις μέρες έρχονται στην επιφάνεια και διάφορες ενδιαφέρουσες σκέψεις που μάλλον πρέπει να εξετάσεις.
Ο Ερμής από τις 21 θα κινείται ορθόδρομα πλέον και όχι μόνο δεν θα φοβάσαι τις παρερμηνείες και τις αναβολές, αλλά θα αρχίσεις να επανακτάς την ενέργειά σου.
Η Αφροδίτη στις 2 θα περάσει στα οικονομικά σου και αυτό είναι πολύ καλό για αυτόν τον τομέα, ενώ ο μήνας κλείνει θεαματικά με μια πολύ αρμονική νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 2 που φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΟΞΟΤΗΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 19/11 ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, μειώνεται κάπως η ζωτικότητά σου. Την ίδια στιγμή αισθάνεσαι κάπως αποπροσανατολισμένος όσον αφορά στους στόχους σου. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου τη διαίσθησή σου, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 22/11 φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σου και αυξάνει την προσωπική σου «λάμψη». Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση, ενώ η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα μέλη της οικογένειάς σου στις αληθινές τους διαστάσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση…
Η εξωτερική σας εικόνα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας. Στις 26 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, οι σχέσεις σας θα παίξουν ίσως το μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία σας. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες, καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας.

ζώδια Τοξότης Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο δημιουργικός σας οίστρος θα πάρει και πάλι την ανιούσα μετά τις 15 Νοεμβρίου. Ένας ενδελεχής διάλογος είναι αυτό που χρειάζεστε, για να βάλει σε κίνηση την έμπνευσή σας. Ανταλλάξτε απόψεις με φίλους και συνεργάτες που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε. Όσα περισσότερα τεθούν πάνω στο τραπέζι, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα πετύχετε!Κάποιες ανέλπιστα ευχάριστες εξελίξεις σας προσεγγίζουν γύρω στις 23 του μήνα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα θυμηθείτε τους λόγους που παλεύετε τόσο σε αυτή τη ζωή. Η χαρά αλλά και οι επιτυχίες που θα σημειώσετε τώρα, θα μείνουν στη μνήμη σας για καιρό!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *