Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη διάρκεια του φετινού Οκτωβρίου.Το πιο πιθανό είναι να χρειάζονται λίγη βελτίωση, με τη μορφή της οργάνωσης ή της αύξησής τους!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑπό τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου, καλείστε να εστιάσετε σε αλλαγές στον προϋπολογισμό σας. Μικρές βελτιώσεις, μπορούν να επιφέρουν θαύματα στο πορτοφόλι σας. Για παράδειγμα, έχετε σκεφτεί πόσο σας στοιχίζει να αγοράζετε καφέ και ένα σνακ καθημερινά;Δεν χρειάζονται περίπλοκες πράξεις για να κλείσετε πιθανές «τρύπες» στο ταμείο σας. Μπορεί να σας γίνει συνήθεια να παίρνετε τον καφέ σας και κάτι να τσιμπήσετε, από το σπίτι το πρωί. Έτσι θα επιστρέφετε με περισσότερη όρεξη για το θαυμάσιο και υγιεινό οικογενειακό γεύμα. Όχι μόνο κάνετε οικονομία, θα βελτιώσετε και την κατάσταση της υγείας σας! Ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) βρίσκεται στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα και υπόσχεται τύχη, προστασία, επέκταση και εύνοια στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 20/11 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις ίντριγκες εντός του εργασιακού σου χώρου καθώς και την εμπλοκή του ονόματός σου σε «σκάνδαλα», τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου κύρος. Ειδικά, γύρω στις 12 ένα απροσδόκητο συμβάν που θα σχετίζεται με τα εργασιακά σου ζητήματα μπορεί να σε απογοητεύσει ιδιαίτερα. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος και οι δυσκολίες σταδιακά εξανεμίζονται. Επιπλέον, στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, πράγμα που φαίνεται να εκτιμάται από τους εργοδότες σου.

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Οκτωβρίου 2021

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου, εκεί όπου βρίσκονται ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη και όπου σύντομα θα έρθει και ο Άρης (στις 4) – η συγκέντρωση όλων αυτών σε αυτό το σημείο δεν μπορεί παρά να είναι πολύ δυνατή και να φέρνει καλά αποτελέσματα.
Ενδέκατος οίκος σημαίνει φιλίες, κοινωνικές σχέσεις, ομάδες και βαθύτερες επιθυμίες. Μπορεί να γίνουν νέες γνωριμίες, αλλά και να διευθετηθούν κάποιες σχέσεις, να ξεκαθαριστούν και να δεις αν μπορείς να προχωρήσεις με αυτές ή όχι (και πώς).
Από τις 8 θα αρχίσει μια περίοδος “ησυχίας”, η Αφροδίτη θα βρεθεί στον δωδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πραγματικά “ψυχοθεραπευτικό”.
Σιγά σιγά θα έρχονται και άλλοι στο σημείο που σχετίζεται με τη δημιουργική μοναχικότητα, τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Αρχίζει μια περίοδος που θα σε οδηγήσει στην πλήρη συμμαχία με τον εαυτό σου.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΟΞΟΤΗΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 19/11 ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, μειώνεται κάπως η ζωτικότητά σου. Την ίδια στιγμή αισθάνεσαι κάπως αποπροσανατολισμένος όσον αφορά στους στόχους σου. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου τη διαίσθησή σου, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 22/11 φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σου και αυξάνει την προσωπική σου «λάμψη». Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση, ενώ η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα μέλη της οικογένειάς σου στις αληθινές τους διαστάσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση…
Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας. Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας.

ζώδια Τοξότης Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε την ουσία όλων όσων υπάρχουν γύρω σας. Θα βλέπετε το όμορφο λουλούδι ακόμα και στην άκρη του δρόμου, θα χαίρεστε που το μυρίζετε. Θα χαμογελάτε που βρήκατε να σταθμεύσετε ακριβώς εκεί που θέλατε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να αναμένετε επιβραβεύσεις για την καλή δουλειά σας. Τόσο οι ανώτεροι όσο και οι συνεργάτες σας, θα αναγνωρίσουν τις ικανότητές σας και την ποιότητα κάθε έργου σας. Επιπρόσθετα, θα λαμβάνετε θετική ανταπόκριση για κάθε ατομικό σας εγχείρημα που προωθείτε τώρα!Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε αυτές τις μέρες, είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη μικρά πράγματα που μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση. Και μάλιστα, είναι όλα δωρεάν και δεν έχετε καταβάλει εσείς κανέναν κόπο για να υφίστανται. Ναι, η ζωή διέπεται από αφθονία – και απόλυτη ελευθερία να ευφρανθούν όλοι από τα κάλλη της!Με την οπτική σας να έχει πάρει αίσια τροπή, είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Γύρω στις 10 Οκτωβρίου θα είστε γεμάτοι ιδέες, που θα αδημονείτε να περάσετε στο χαρτί. Θα σας τονώσει περισσότερο τώρα, να εντάξετε λίγη άσκηση στην καθημερινότητά σας. Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο πιεστικές, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είστε στα καλύτερά σας. Έτσι θα απαλλάσσεστε από κάθε είδους εντάσεις και θα βελτιώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *