Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Με τις καλύτερες προθέσεις έρχεται προς το μέρος σας ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Τοξότες!Το πρώτο δείγμα του θα είναι η τόνωση της ζωτικότητάς σας και η συνολική ανάταση της διάθεσής σας.Εναπόκειται σ’ εσάς να αξιοποιήσετε όλη την εύνοια που θα σας δείξει το σύμπαν, με τις ευκαιρίες που θα την συνοδεύσουν!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΣε γενικές γραμμές, το πλανητικό περιβάλλον θα είναι ισορροπημένο απέναντί σας… Αν και είστε εκπρόσωποι της Φωτιάς, που κάπως αντιτίθεται στα στοιχεία της Γης και του Αέρα που θα έχουν πιο βασικό ρόλο. Αλλά ο δυναμισμός που σας διακρίνει, είναι αρκετός για να διανύσετε τον Σεπτέμβριο σχεδόν ανεπηρέαστοι απ’ όσα θα τεκταίνονται γύρω σας!Στη διάρκεια του μήνα επιλέξτε να κινηθείτε με ορμή αλλά και σύνεση, αποφεύγοντας να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Να είστε εστιασμένοι στην κάθε δράση σας, για να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας. Αν νιώθετε ότι όλα κυλούν τόσο ομαλά που έχετε περιθώριο να χαλαρώσετε κάποιες στιγμές, να το κάνετε! Ωροσκόπιο Τοξότης Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στους Ιχθύς σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείς σε μία ομάδα, τα μέλη της οποίας θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Τοξότης Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σεπτέμβριος χωρίζεται ξεκάθαρα σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι πολύ θετικό για τα επαγγελματικά σου: ήδη από το τέλος Αυγούστου έχουν αρχίσει πολλές και σοβαρές συμπαντικές κινήσεις με στόχο την προώθησή τους.
Μέχρι το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου μπορεί να ξεκινήσεις νέα πράγματα, να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να αλλάξεις κάτι στον επαγγελματικό τομέα.
Από τις 14 η έμφαση θα δοθεί στον ενδέκατο οίκο σου.
Εκεί θα βρεθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη στις 14, ο Ήλιος στις 23, και εκεί θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 11.
Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους, την ένταξή σου σε ομάδες, αλλά και τις πραγματικές επιθυμίες σου που βρίσκονται κάπου στο βάθος, αλλά εύκολα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια. Σε αυτούς τους τομείς έρχονται ευκαιρίες και σίγουρα οι καλές στιγμές θα είναι πολλές.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αυξάνονται οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες σου, ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα της φιλίας. Μάλιστα, μοιάζεις να περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και να απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να βάλεις σε μια τάξη και να οργανώσεις τα οικονομικά σου ζητήματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα εισπράττεις τον θαυμασμό φιλικών σου προσώπων ενώ οι ηγετικές σου ικανότητες και ταυτόχρονα το ομαδικό σου πνεύμα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Τοξότη από την Άντα Λεούση…
Από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το μήνα προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί. Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στους άλλους πως θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα και αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ ώστε να έχετε δυνάμεις αν τις χρειαστείτε.

ζώδια Τοξότης Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Σεπτεμβρίου θα είναι δυναμικό, με αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσετε προόδους. Αρχίστε σταδιακά να στρέφετε την προσοχή σας στην επαγγελματική αρένα, χωρίς να φοβηθείτε τα ρίσκα. Να δώσετε μεγάλη σημασία στη διαίσθησή σας, ειδικά σε στιγμές που θα νιώσετε δισταγμό. Με άλλα λόγια, μπορείτε να είστε πιο τολμηροί εκεί που θα είναι μελετημένο το κάθε βήμα σας!Εξίσου προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τις καινούργιες γνωριμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσετε στο σημείο να αποκλείσετε προοπτικές να διευρύνετε τον κύκλο σας… Σημαίνει ότι πρέπει να μην βιάζεστε να ανοίγετε τα χαρτιά σας, ειδικά όσο αφορά τα σχέδια και τα οράματά σας. Εξάλλου, αυτή η περίοδος μπορεί να καταστεί επωφελής για να συνδεθείτε με κόσμο και να επεκτείνετε τα δίκτυά σας!Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου δεν αναμένεται να σας κουράσει με απρόβλεπτες ειδήσεις ή γεγονότα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν, θα αφορούν αλλαγές ζωής για εσάς τους ίδιους. Για παράδειγμα, κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε, που θεωρείτε ότι πραγματικά αξίζουν. Άλλοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, άλλοι θα στραφείτε στην ενδοσκόπηση. Πάντως τα άστρα σας συνιστούν να εστιάσετε στα προσωπικά σας, καθώς εκεί ίσως υπάρξουν οι πιο σημαίνουσες εξελίξεις!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Νοεμβρίου 2021

ζώδια Προετοιμαστείτε να ανοίξετε κουβεντούλες, ακόμα και με αγνώστους!Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *