Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Απριλίου 2021

Αγαπητοί Υδροχόοι, το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να κινηθείτε με άνεση προς όλες τις κατευθύνσεις!Ευχάριστες εξελίξεις σας αναμένουν μέσα στον Απρίλιο. Αυτές θα αφορούν τόσο καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν, όσο και αυξήσεις των εισοδημάτων σας! Ωροσκόπιο Υδροχόος Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, οι ερωτικές σου επιθυμίες είναι εκτοξευμένες στα ύψη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κοινωνικός με γνωριμίες, δικτύωση, επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών και νέους ανθρώπους. Η νέα Σελήνη στις 5 μπορεί μέχρι το τέλος του μήνα να φέρει νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς, ξεκινήματα και ευκαιρίες. Επειδή και ο Άρης βρίσκεται στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας, όλη αυτή η κινητικότητα στον κοινωνικό τομέα σχετίζεται και με μια νέα γνωριμία ή με έναν έρωτα, που υπάρχει ήδη ή που θα δημιουργηθεί. Η πανσέληνος στις 19 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και είναι πιθανό να χρειαστεί να δεις με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αν σκεφτείς όσο πιο ανοιχτά γίνεται ή, όταν χρειάζεται, αν αντί να σκέφτεσαι, έχεις επαφή με τα συναισθήματά σου κυρίως, τότε είναι σίγουρα εφικτό.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΓΕΝΙΚΑ

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να ζήσεις έντονα, να διασκεδάσεις και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10/4 σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί κοινωνικής δράσης και ομαδικότητας. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 20/4 κατορθώνεις να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Συν τοις άλλοις, σου γεννιέται η επιθυμία να ψωνίσεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να δομήσεις ένα «υγιές» σύστημα ηθικών αξιών και αρχών.
Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός (δεδομένης και της διέλευσης του Ερμή επίσης από το ζώδιο του Κριού), ενώ οι σχέσεις σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) και λοιπούς συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ) βελτιώνονται σημαντικά. Την ίδια ημερομηνία ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, έτσι, προσπαθείς να ανακαλύψεις τον βαθύτερο εαυτό σου και να διαχειριστείς παρελθοντικά σου τραύματα τα οποία φαίνεται να σε ταλαιπωρούν ακόμη.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα, με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο (που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου) να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά βιώνεις ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας το οποίο δυσκολεύεσαι να αποκωδικοποιήσεις, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεσαι μπερδεμένος. Τέλος, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι γύρω σου υπάρχουν κρυμμένοι εχθροί, οι οποίοι μπορεί να είναι πραγματικοί, μπορεί όμως και να αποτελούν «γέννημα» της φαντασίας σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Απριλίου 2021

Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει. Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Στις 19 η Πανσέληνος στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει την αναβολή ή την ακύρωση κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό το οποίο προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά προβλήματα τα οποία θα αφορούν στις σπουδές σου ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις παίρνουν πιο θετικό πρόσημο κατά τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης. Θα βοηθήσετε εσείς τον εαυτό σας, όπως και πολλά άτομα του περιβάλλοντός σας. Μεγάλη χαρά θα σας δώσει η ενδυνάμωση των σχέσεών σας στους κόλπους της οικογένειας. Η υγεία σας θα είναι καλή, γι’ αυτό ενδείκνυται να μην καταπονήσετε τις σωματικές σας αντοχές!Για όλη αυτή τη ζωτικότητά σας, θα φροντίσει ο Ποσειδώνας που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας. Παράλληλα, η κυρίαρχη θέση του Ήλιου απέναντί σας όλη αυτή τη χρονιά, προσθέτει τον παράγοντα της επιτυχίας στις δράσεις σας. Να είστε σε επαγρύπνηση και δεκτική διάθεση, γιατί σας αναμένουν εκπλήξεις και απρόβλεπτες τροπές: Δεν πρέπει να αποφύγετε τις ενδεδειγμένες αλλαγές, σε αυτή τη φάση που ευνοεί τις σημαντικές αποφάσεις και τις οικονομικές επενδύσεις!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να αποτελέσουν εναρκτήριο λάκτισμα για πολλούς τομείς. Θα δείτε να μεταλλάσσονται πολλές τάσεις και απόψεις που έχετε ως τώρα, όσο κι αν θελήσετε να αντισταθείτε. Είναι πιο συνετό να καλωσορίσετε τους καινούργιους κανόνες και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Έτσι θα αντιληφθείτε πιο γρήγορα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά τους!Στα εργασιακά σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αν αυξηθούν τα καθήκοντά σας στη διάρκεια του μήνα, μην εκφράσετε αντιρρήσεις. Η αποδοτική και έγκαιρη διεκπεραίωσή τους, θα σας επιφέρει κέρδη που ίσως να μην έχετε ονειρευτεί καν. Αν κάτι σας ενοχλήσει, να στηρίξετε τις θέσεις σας και να παλέψετε για το δίκαιο. Όσοι Υδροχόοι έχετε δική σας επιχείρηση: Μην κινήστε αυτόνομα και μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Ο χρόνος θα είναι αντίπαλός σας, γι’ αυτό μην καθυστερείτε άσκοπα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη στους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η ενεργητικότητα, η δημιουργικότητα και η όρεξη σου για δουλειά κυμαίνονται σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα. Γύρω στις 10 σου γεννιέται η επιθυμία να σχεδιάσεις εκ νέου το επαγγελματικό σου μέλλον, να αξιολογήσεις τον τρόπο κατά τον οποίο λειτουργούν και δουλεύουν οι διάφορες ομάδες εντός του εργασιακού σου χώρου και, τελικά, να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί συλλογικότητας.
Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 20 του μήνα, μπορεί να βιώσεις κάποια μισθολογική αύξηση ή να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να πιστώνεται με κάποιο αξιόλογο ποσό χάρη σε ένα bonus παραγωγικότητας. Από τις 20/4 και ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο και δεδομένου του Ερμή επίσης στον 3ο ηλιακό σου οίκο ήδη από τις 17 του μήνα) επιστρατεύεις τη διπλωματία σου και την ευρηματικότητα του νου σου, προκειμένου να προωθήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα προβλέπεται δύσκολη λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα και του Κρόνου στον 12ο ηλιακό σου οίκο, γεγονός που θα προκαλέσει παρασκήνιο και ίντριγκες εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *