Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Αυγούστου 2021

ζώδια Η γαλήνη και η ηρεμία δεν είναι στοιχεία που διευκολύνουν την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Υδροχόοι!Εσείς είστε άτομα της δράσης, της εξέλιξης και της καινοτομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αύγουστος θα σας φανεί εξαιρετικά πιεστικός.Ενδέχεται να δυσκολευτείτε στο συντονισμό με τα άτομα που θα είναι γύρω σας… Ίσως να έχετε μια αίσθηση ότι μένετε πίσω, ότι δεν προλαβαίνετε τους ρυθμούς της ζωής!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΠαρά την δυσχερή πρώτη εικόνα του μήνα, όλα εναπόκεινται στη δική σας αποφασιστικότητα. Ο Αύγουστος θα σας δώσει ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε ότι οι καταστάσεις σας προχωρούν, απλώς με εντελώς διαφορετική στρατηγική. Κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει ενδέχεται να αναβληθούν προς το παρόν, άλλα είναι πιθανό να καταστούν εντελώς αδιάφορα!Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι θα κεντριστεί ο ψυχολογικός σας τομέας. Θα υπάρξουν στιγμές στην έναρξη του μήνα, που θα θεωρήσετε ότι δεν σας εκτιμούν και ότι οι πιέσεις πανταχόθεν σας εξαντλούν. Το καίριο εργαλείο σας θα είναι να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και να παραμένετε συντονισμένοι με τις εξελίξεις. Με λίγα λόγια, καλείστε να επιλέξετε αν θα αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ή θα τον σπαταλήσετε άνευ στόχου! Ωροσκόπιο Υδροχόος Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 14 του μήνα αναζητάς το πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθείς να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον δύσκολο Ιούλιο, τώρα θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις περισσότερο το καλοκαίρι.
Στο πρώτο μισό του μήνα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις όλων των ειδών, κυρίως τις συναισθηματικές και τις συνεργασίες.
Η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που τις αφορά και στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη.
Από το δεύτερο μισό όμως θα έχεις μια ιδιαίτερη εύνοια και στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες.
Ο όγδοος οίκος σχετίζεται με όλους αυτούς τους τομείς και εκεί θα βρεθούν ο Άρης από τις 18, η Αφροδίτη από τις 21, ο Ήλιος από τις 23, ο Ερμής από τις 29, ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στις 30!
Δεν γίνεται να μην έχεις νέα και μάλιστα θετικά όπως καταλαβαίνεις είτε από τα συναισθηματικά είτε από τα οικονομικά σου.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

Αστρολογικές προβλέψεις – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αυξάνονται οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες, ενώ ταυτόχρονα σου γεννιέται η επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να αποδεχθείς και, τελικά, να διαχειριστείς την υπαρξιακή μοναξιά και τις ανασφάλειες που βιώνεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, κατορθώνεις να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Ειδικότερα, μπορεί να σημειώσεις επιτυχία σε γραπτές εξετάσεις ή να επιτύχεις την εισαγωγή σου σε κάποιο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που επιθυμούσες διακαώς να παρακολουθήσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση…
Ανασύρετε στην επιφάνεια κάθε πτυχή στη ζωή σας που φώλιαζε μέχρι στιγμής μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερόν σας ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 15 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη σας πιάσει πανικός τώρα που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματική σας ταυτότητα και δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές. Ο τρόπος που ζούσατε μέχρι τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες για να εξισορροπήσετε τη σχέση σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του καλοκαιριού και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 28 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα, αναμένεται να ανοίξουν κάποιες καινούργιες προοπτικές προόδου μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Το σύμπαν σας δίνει το περιθώριο να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε να προσαρμοστείτε στις νέες συγκυρίες. Το ευχάριστο νέο για αυτό τον μήνα, είναι ότι δεν αναμένεται καμία ανατροπή ή αρνητική εξέλιξη στα θέλω σας!Ο οικονομικός τομέας θα κυλήσει επίσης με σταθερό ρυθμό μέσα στον Αύγουστο. Επειδή δεν διαβλέπονται ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, να ξέρετε ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για την πραγμάτωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο «νηνεμίας» για να κλείσετε εκκρεμότητες δευτερεύουσας σημασίας. Από τα μέσα του μήνα και μετά ασχοληθείτε με την τελειοποίηση σχεδίων για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα, κίνηση που θα αποβεί προς όφελός σας στη συνέχεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στον εργασιακό τομέα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που κατά διαστήματα θα σου παρουσιάζονται. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στις ανάγκες του πόστου σου. Στις 18 του μήνα η ορθοδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου που απορρέουν από τα διάφορα εργασιακής φύσεως παρασκήνια που διαδραματίζονται γύρω σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, ολοκληρώνεις με επιτυχία το σεμινάριο και λαμβάνεις κάποια πιστοποίηση, η οποία μοιάζει να αποτελεί ένα σημαντικό προσόν που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *