Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδος για τη ζωή όσων ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου!Όπως για όλα τα ζώδια του Αέρα, στο πλάι σας θα σταθεί ο πολεμιστής Άρης… Πρόκειται για έναν πλανήτη που συνήθως δεν σχετίζεται με το ζώδιό σας.Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε νέες κορυφές!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ τελευταίος μήνας της φετινής χρονιάς μπορεί να καταστεί η πλέον ιδανική περίοδος της ζωής σας για να αφομοιώσετε καινούργιες πληροφορίες. Είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί κάποιος ή κάτι, που να σας εμποδίσει να ανακαλύψετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Επιπρόσθετα, η περίοδος ενδείκνυται για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να εξελίξετε την πνευματικότητα και τη δημιουργικότητά σας.Από την άλλη πλευρά, ο Δεκέμβριος θα έχει την ιδιαιτερότητα της οικονομικής ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το περιθώριο να κινηθείτε χωρίς περιορισμούς και χωρίς συγκεκριμένους στόχους… Φυσικά, δεν πρέπει να υπερβάλετε ή να κάνετε σπατάλες. Θα έχετε την ευχέρεια να πάρετε κάποια ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς να διστάσετε για τις συνέπειες!Η επαγγελματική και οικονομική αρένα θα κυλήσει με σχετική ευκολία για εσάς στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτή την θα την νιώσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Θα σας παρέχονται κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας, που θα σας επιτρέψουν να ορίζετε την ακριβή πορεία σας. Διαθέτοντας αυτό το πλεονέκτημα, θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να εξαλείψετε εύκολα τον ανταγωνισμό! Ωροσκόπιο Υδροχόος Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η πρωτομηνιά μπορεί να σε βρει στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου, όπου περνάτε όμορφες στιγμές και ξεκουράζεστε…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες της χρονιάς που φεύγει, η οποία είχε αρκετές δυσκολίες – αν θυμηθείς μόνο τις εκλείψεις του καλοκαιριού, εκ των οποίων η μία ήταν και στο ζώδιό σου. Το κεντρικό ζήτημα αυτή την περίοδο είναι ο επαγγελματικός τομέας. Φαίνεται ότι μπορούν να γίνουν κάποιες αλλαγές, να τις δρομολογήσεις εσύ δηλαδή, και να δημιουργήσεις κάποιες ευκαιρίες. Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και θα νιώσεις αμέσως την ανακούφιση. Στο ίδιο σημείο, στα επαγγελματικά σου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 2 και Αφροδίτη σημαίνει αρμονία. Από τις 7 και μέχρι το τέλος του μήνα θα ευνοείται η κοινωνική σου ζωή, η δικτύωση, οι γνωριμίες και γενικότερα θα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θα είσαι με πολύ κόσμο και θα περνάς καλά με τους άλλους. Η νέα Σελήνη στις 7 δεν αφορά μόνο στην κοινωνική σου ζωή και στην ένταξή σου σε ομάδες, αλλά και στις βαθιές, κρυφές, μπορείς και από τον ίδιο σου τον εαυτό, επιθυμίες και ανάγκες, και μπορεί κάποιες από αυτές να έρθουν στην επιφάνεια. Το πρώτο βήμα είναι τουλάχιστον να τις αποδεχτείς.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, με αποτέλεσμα να σου δημιουργηθούν ανησυχίες και άγχη σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου. Ωστόσο, από τις 6/12 κι ύστερα (με τον ευθύδρομο πια Ερμή και τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο ηλιακό σου οίκο) οι ανησυχίες σου αρχίζουν σταδιακά να τοποθετούνται στο περιθώριο. Επίσης, η γοητεία σου έρχεται στο προσκήνιο και η δημοτικότητά σου αρχίζει να αυξάνεται. Στις 13 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τους έμφυτους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς σου. Συν τοις άλλοις, προβαίνεις σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, οι οποίες σου προσφέρουν ιδιαίτερη ικανοποίηση σε διανοητικό και πνευματικό επίπεδο. Στις 22 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε ωθεί στην ενδοσκόπηση και «αφυπνίζει» τη διαίσθησή σου και την επαφή σου με το συλλογικό ασυνείδητο. Ο κυβερνήτης σου (Ουρανός) συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, προκαλώντας κατά διαστήματα προβλήματα τα οποία εκδηλώνονται ξαφνικά και σχετίζονται με γείτονες, αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς. Επιπλέον, παραμένει στο προσκήνιο η επιθυμία σου να μελετήσεις ασυνήθιστα γνωστικά αντικείμενα, όπως η αστρολογία ή η μεταφυσική..

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Δεκεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα ΛεούσηΔώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει. Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά. Μη τα βλέπετε όλα σα μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε και να τους ξεχωρίζετε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βοηθάει ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου με τους φίλους σου. Επίσης, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ενταχθείς σε κάποια ομάδα, με τα μέλη της οποίας θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Στις 22 η Πανσέληνος στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την υγεία σου. Καλείσαι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Επιπλέον, αισθάνεσαι πίεση και εκνευρισμό εξαιτίας της ρουτίνας της καθημερινότητας και λόγω των διαφόρων διαδικαστικών θεμάτων που καλείσαι να φέρεις εις πέρας.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Να έχετε υπόψιν σας ότι η ετοιμότητα θα είναι αυτή που θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις. Τούτου λεχθέντος, ο Δεκέμβριος ενδείκνυται για την προώθηση όσων εγχειρημάτων έχετε ήδη σε εξέλιξη. Καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι τώρα εκ θεμελίων και εστιάστε στα σημαντικά σημεία του κάθε στόχου σας. Πρέπει να δράτε τη συγκεκριμένη στιγμή που σας δίνεται το έναυσμα, γιατί ίσως να μην μπορείτε να επιστρέψετε ξανά σε εκείνο το σημείο αργότερα. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα και με προσοχή, στα σχέδια και όσα πραγματικά λαχταράτε να πετύχετε στη ζωή σας!Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε ολοκληρωτικά στα εγχειρήματα που συλλογίζεστε εδώ και καιρό αλλά δεν καταφέρνατε να πραγματώσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν την επέκταση του επιτηδεύματός σας ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές και θα ακολουθούν η μία την άλλη με γοργό ρυθμό, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μετατραπείτε σε μια μηχανή εστιασμένης ενέργειας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 10ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6/12 μπορεί να σου φέρει επαγγελματικές προτάσεις από παλιούς εργοδότες σου. Επίσης, η επικοινωνία σου με τα αφεντικά σου στην τωρινή δουλειά σου μοιάζει δύσκολη κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα, βιώνεις παρερμηνεύσεις, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, οι οποίες σε κουράζουν. Από τις 6 του μήνα η κατάσταση στον τομέα της εργασίας βελτιώνεται σημαντικά. Η επικοινωνία σου με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους εξομαλύνεται, ενώ ο ίδιος γίνεσαι πιο ευέλικτος και διπλωμάτης, πράγμα που ενθαρρύνει την επαγγελματική σου ανέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου. Συν τοις άλλοις, γίνεσαι σταδιακά δημοφιλής και πιο αγαπητός στον εργασιακό σου χώρο. Με τον Ερμή (από τις 13) και το Δία (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) στον 11ο ηλιακό σου οίκο ευνοούνται θέματα ομαδικής εργασίας και αλληλεπίδρασης με συναδέλφους και προϊστάμενους (στο πλαίσιο κάποιου πρότζεκτ). Γύρω στις 22 βιώνεις απροσδόκητες εργασιακές αλλαγές, οι οποίες αρχικά σε αιφνιδιάζουν και σε δυσαρεστούν, αλλά μακροπρόθεσμα αναμένεται να σε ωφελήσουν.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *