Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος του 2022 προβλέπεται να είναι μια ήρεμη περίοδος για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι.Αν και θα βιώσετε κάποια σημαίνοντα γεγονότα, κανένα από αυτά δεν θα απαιτήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επεξεργαστείτε τις επόμενες κινήσεις και να κάνετε πιθανές επενδύσεις.Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Ποσειδώνας, που αποτελεί τον «ενεργοποιητή» του ζωδίου σας, θα λάβει ευνοϊκή θέση προς εσάς στη διάρκεια του μήνα. Παράλληλα, θα συνεργαστεί με τον Ήλιο, ο οποίος θα κυριαρχεί στο ουράνιο σκηνικό σχεδόν όλο το 2022. Μέσα σε αυτή τη θετική ατμόσφαιρα, δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι μέσα στον Φεβρουάριο!Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αποφύγετε τα ρίσκα σε κάθε περίπτωση. Όποια στιγμή νιώσετε αβεβαιότητα, να συζητήσετε με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Οι φίλοι σας θα είναι στο πλευρό σας και θα χαρούν να σας παράσχουν συμβουλές! Ωροσκόπιο Υδροχόος Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4/2 τα όρια μεταξύ του έρωτα και της φιλίας μοιάζουν «θολά»…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Φεβρουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται με την ψυχολογική σου κατάσταση, τη διάθεση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική, αλλά απαιτεί κατά κάποιο τρόπο να περνάς καλά με τον εαυτό σου και να ασχολείσαι με τις επιθυμίες σου και αυτά που χρειάζεσαι. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αυτό είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι και αυτός της απόλυτης ανανέωσής σου. Οι ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα που έρχονται κατά τη διάρκειά του, αφορούν όλους τους τομείς. Από τις 14 ο Άρης θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και ναι μεν μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά θέλει και να κρατάς τις ισορροπίες στις σχέσεις σου γιατί είναι ενθουσιώδης και αρκετά παρορμητικός.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 4 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να συμφιλιώνεσαι με τη μοναξιά σου. Επίσης, αυξάνονται οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες ενώ η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά. Με τον Ερμή στους Ιχθύς και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/2 αναζητάς τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα οικονομικά σου προβλήματα. Στις 14 του μήνα το πέρασμα του Άρη στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου ή αντιπαραθέσεις οι οποίες αφορούν σε κάποιο ακίνητο. Στις 19 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και η οικονομική σου ζωή μοιάζει να σε απασχολεί περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ως δια μαγείας προσωπικά σου λάθη τα οποία οδήγησαν σε οικονομικές απώλειες ή δυσκολίες. Και αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση πιθανώς είναι το πρώτο βήμα για την εξυγίανση των οικονομικών σου ζητημάτων.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση
Στις 4 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δε θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε το σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δε βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις και να ανανεώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι καθώς και να εισάγεις αλλαγές στο προσωπικό σου στυλ (πχ αλλαγές σε σχέση με το ντύσιμο ή την κόμμωσή σου). Στις 19 η Πανσέληνος στην Παρθένο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιο κληρονομικό ζήτημα το οποίο σου προκαλεί εκνευρισμό καθώς δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Συν τοις άλλοις, μπορεί να φέρει απροσδόκητα γεγονότα τα οποία θα σχετίζονται με κάποια παρελθοντική σου προσπάθεια να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς (όπως η Φορολογική Διοίκηση και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης) ή Τραπεζικά Ιδρύματα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Τούτου λεχθέντος, σε καμία περίπτωση μην εμπιστευτείτε ανθρώπους που θα επανεμφανιστούν τώρα στη ζωή σας… Αυτό αφορά κυρίως μακρινούς συγγενείς που δεν είχατε επαφές. Πάντως σε γενικές γραμμές, οι προσωπικές σας σχέσεις δεν θα περάσουν διακυμάνσεις στη διάρκεια αυτού του μήνα.Να κάνετε τη συνειδητή επιλογή να είστε απόλυτα ειλικρινείς, προς όλους και όλα. Ακόμα και το παραμικρό ψέμα, είναι βέβαιο είναι θα αποκαλυφθεί και θα λειτουργήσει εναντίον σας… Γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις σας!Το πρώτο δεκαήμερου του Φεβρουαρίου αναμένεται να σας δώσει πληθώρα δυνατοτήτων. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική σας δυναμική και την αυτοπεποίθησή σας. Στον επαγγελματικό τομέα, να επικεντρωθείτε στις τεχνικές πτυχές του αντικειμένου σας. Για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αυτή είναι καλή στιγμή να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό και τα συστήματά σας. Από την άλλη πλευρά, αποφύγετε να κάνετε αλλαγές στην πολιτική που αφορά το προσωπικό ή το προσωπικό καθ’ αυτό!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/2 μπορεί να βιώσεις παρασκήνιο στον εργασιακό σου χώρο εξαιτίας της εμπλοκής κάποιας γυναίκας. Καλείσαι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να μην αναμιχθείς σε ίντριγκες, οι οποίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου κύρος. Την ίδια ημερομηνία αναμένεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Γύρω στις 19 θα εισπράξεις κάποιο είδος ηθικής επιβράβευσης από έναν άνδρα που κατέχει θέση κύρους, η οποία θα τονώσει την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, θα συνειδητοποιήσεις ότι οι ηθικές απολαβές από μόνες τους δεν σου αρκούν αν δεν συνοδεύονται από οικονομικά οφέλη. Και δυστυχώς θα διαπιστώσεις ότι το ενδεχόμενο κάποιας αύξησης δεν είναι τόσο πιθανό, γεγονός το οποίο θα σε απογοητεύσει.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *