Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ιανουάριος του 2022 θα είναι ένας μήνας με θετικό πρόσημο για όλους σας.Ευχάριστη εξέλιξη θα αποτελέσει το γεγονός ότι δεν θα είναι μια φάση έντονης δράσης, όπως για τα περισσότερα ζώδια.Αυτό θα σας κάνει πιο ανεξάρτητους, άρα και πιο ρεαλιστικούς έναντι όλων των καταστάσεων!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Ποσειδώνας αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το ζώδιο του Υδροχόου. Μέσα στον Ιανουάριο θα είναι μειωμένη η ενεργειακή του επίδραση πάνω σας, γι’ αυτό θα είστε πιο ήρεμοι και χαλαροί. Παράλληλα, θα βρίσκετε παραπάνω από έναν τρόπους για να αντεπεξέλθετε σε κάθε συγκυρία. Αυτή η ουράνια ατμόσφαιρα σας δίνει το ελεύθερο να δράσετε με όποιον τρόπο θέλετε, ορμητικά ή με επιφύλαξη… Η ιδιαιτερότητα αυτού του μήνα, είναι ότι θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε και να αδράξετε όλα τα πλεονεκτήματα κάθε κατάστασης! Ωροσκόπιο Υδροχόος Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 η πέρασή σου εντός του εργασιακού σου χώρου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται με την ψυχολογική σου κατάσταση, τη διάθεση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική, αλλά απαιτεί κατά κάποιο τρόπο να περνάς καλά με τον εαυτό σου και να ασχολείσαι με τις επιθυμίες σου και αυτά που χρειάζεσαι. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αυτό είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι και αυτός της απόλυτης ανανέωσής σου. Οι ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα που έρχονται κατά τη διάρκειά του, αφορούν όλους τους τομείς. Από τις 14 ο Άρης θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και ναι μεν μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά θέλει και να κρατάς τις ισορροπίες στις σχέσεις σου γιατί είναι ενθουσιώδης και αρκετά παρορμητικός.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/1 ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, οι επικοινωνίες σου με τον περίγυρό σου χαρακτηρίζονται από ανταγωνισμούς, εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς δεν αποκλείονται μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Με τον Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 γίνεσαι σταδιακά πιο εσωστρεφής και το ερευνητικό σου ενδιαφέρον στρέφεται προς τη μεταφυσική και τις τέχνες. Στις 6 του μήνα η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ουρανού) σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις επικοινωνίες σου και να μετριάσεις τους διαπληκτισμούς με τους γύρω σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις εντελώς ξαφνικά ένα κοντινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό και το οποίο για κάποιο λόγο είχε ακυρωθεί στο παρελθόν. Στις 7 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να υλοποιήσεις ένα συλλογικό όραμα στο πλαίσιο μιας ομάδας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα γίνεσαι σταδιακά πιο εξωστρεφής ενώ η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου έρχονται δυναμικά στην επιφάνεια.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση
Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς. Όμως, έχετε ήδη να αισθάνεστε ότι ερωτικά είστε πιο επιθυμητοί απ’ ότι συνήθως και η γοητεία σας θα εντυπωσιάζει πραγματικά τους πάντες, χωρίς εσείς να προσπαθείτε ιδιαίτερα. Στις 24 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και ένα νέο πρόσωπα που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούριες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 21 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Καλείσαι λοιπόν να παλέψεις με τους εσωτερικούς σου «δαίμονες» προκειμένου να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να επαναφέρεις την αρμονία στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Με αυτή την πρακτική θα χαρείτε επιτυχίες, τόσο σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο όσο και στα προσωπικά σας. Υπάρχουν οι δυνατότητες να σημειώσετε κέρδη, όπως και να ανορθώσετε την επαγγελματική σας δράση σε ανώτερα επίπεδα. Στον εργασιακό χώρο θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποδείξετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα απολαύσετε την εμπειρία και θα ανοίξετε νέες προοπτικές για τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι ο υλικός και ο συναισθηματικός τομέας θα συμβαδίζουν αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να αναμένετε και έρωτες!Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα θέσει τον βηματισμό σας για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Θα κατανοήσετε γρήγορα τις ιδιαιτερότητες αυτού του κύκλου και θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας τις καταστάσεις που θα αλλάζουν γρήγορα. Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να μην σκέφτεστε μακροπρόθεσμα σε αυτή τη φάση, ούτε καν για την επόμενη εβδομάδα. Μην κλείσετε για τώρα σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες ή και φίλους!Διαφαίνεται απίθανο να υπάρξουν άτομα που θα σας υπονομεύσουν εσκεμμένα… Ωστόσο, θα είναι κρίμα να σας διαφύγουν πτυχές των καταστάσεων που ενδέχεται να μειώσουν τις επιτυχίες σας. Εσείς πρέπει να έχετε το βλέμμα στραμμένο μόνο στη νίκη, να μην μοιραστείτε με κανέναν τους θριάμβους σας. Αν σας ενδιαφέρει ένα ιδιαίτερο άτομο, να κάνετε ό,τι χρειάζεται μέχρι να πάρετε την απάντηση που θέλετε. Όπως κινήστε επιθετικά στα επαγγελματικά σας, έτσι και στον προσωπικό τομέα θα σας ευνοήσει ο αιφνιδιασμός: Θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους!Το δεύτερο δεκαήμερο του φετινού Ιανουαρίου αναμένεται να είναι πολύ πιο ξεκάθαρο. Τώρα θα βρουν τον σταθερό βηματισμό τους οι τάσεις αυτής της περιόδου, ξεκαθαρίζοντας τις επιλογές σας για την πορεία που θα ακολουθήσετε. Έχει σημασία να προσέξετε ιδιαίτερα τις παραδοσιακές «συγκρούσεις», μεταξύ γονέων και παιδιών. Αν είστε ο γονέας, μην το παρακάνετε με την αυστηρότητα και μην απουσιάσετε από τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν θα αναμειχθείτε σε κάποια θέματα, ωστόσο να τα παρακολουθείτε παρασκηνιακά εν αγνοία των άλλων… Καλύτερα να μην κάνετε κινήσεις αυτόνομα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καλείσαι να περιορίσεις τον παρορμητισμό και τη βιασύνη που χαρακτηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν διαπληκτισμούς εντός του εργασιακού σου χώρου. Από τις 6 του μήνα κι ύστερα, ο εγκέφαλός σου αρχίζει σταδιακά να κατακλύζεται από μοναδικές ιδέες και εμπνεύσεις, οι οποίες μοιάζουν να εντυπωσιάζουν τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Συν τοις άλλοις, από τις 7 του μήνα γίνεσαι πιο ομαδικός και απολαμβάνεις τη συνεργασία με τους συναδέλφους σου στο πλαίσιο κάποιου ομαδικού πρότζεκτ. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, η διπλωματία και η προσαρμοστικότητά σου, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να σε βλέπει πλέον με «διαφορετικό μάτι» και να αρχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας μαζί σου. Μάλιστα, στις 21 δεν αποκλείεται να σου γίνει εντελώς ξαφνικά μια πρόταση για συνεργασία, η οποία όμως δε φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *