Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Ιουλίου 2021

ζώδια Ως επικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Ιούλιος, αγαπητοί Υδροχόοι!Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το σύμπαν στήνει ένα αίσιο σκηνικό για επιθυμητές εξελίξεις.Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε τις ευκαιρίες!Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουλίου σας αναμένουν σημαντικές αλλαγές: Δεν αποκλείεται να αλλάξετε καθήκοντα ή εργασιακό χώρο. Όποιο κι αν συμβεί, να ριχτείτε αμέσως στη δουλειά και να αφήσετε τις συζητήσεις για αργότερα. Μην περιορίσετε τον δημιουργικό σας οίστρο και μην αρκεστείτε σε ημίμετρα – γιατί όλα θα είναι εφικτά για εσάς!Να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και να έχετε συνεχή επαφή με όσα θα τεκταίνονται. Είναι καίριο σημείο προσοχής το να μην γίνετε μανιακοί: Να λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση και να αγνοείτε τους όποιους «αρνητικούς» στο περιβάλλον σας. Επίσης, μην αποκαλύψετε σε κανέναν τα μυστικά σας αυτή την περίοδο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να φέρουν ευκαιρίες για να αναλάβετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την εργασιακή στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό σας ή την αναδιάρθρωση των πρακτικών σας. Μην διαχωρίσετε τις υποχρεώσεις σας σε σημαντικές και δευτερεύουσες, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας διαφύγει κάτι σημαντικό! Ωροσκόπιο Υδροχόος Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας με πολλές αλλαγές. Από την πρώτη ο Άρης θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Ο όγκος εργασίας και η πίεση στον επαγγελματικό τομέα θα μειωθούν και μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις και συνεργασίες. Χρειάζεται όμως κάποια προσοχή με τις εντάσεις που μπορεί κατά καιρούς να δημιουργούνται. Την επόμενη μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι θετική και ηλιακή και πραγματοποιείται στον οίκο της εργασίας και της σωματικής κατάστασης και υγείας. Στο πρόγραμμα τον Ιούλιο είναι και τα νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 3 – κάτι που αποτελεί ένδειξη αρμονίας και ομορφιάς – εσωτερικής και εξωτερικής. Από τις 8 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα φέρει συνεργασίες και πρόσωπα από το παρελθόν. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι καλύτερα να αποφεύγεις τα νέα ξεκινήματα και να κάνεις περισσότερο μια ανασκόπηση, μια προσωπική “έρευνα” που θα σου επιτρέψεις αργότερα να δράσεις στοχευμένα. Στις 17 πραγματοποιείται και η δεύτερη έκλειψη του μήνα, αυτή τη φορά σεληνιακή, στον Αιγόκερω. Η έκλειψη αυτή κλείνει μια περίοδο και δείχνει τις εσωτερικές αλλαγές που έχεις κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο ενδιαφέρων και μεταβατικός είναι ο Ιούλιος.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας γυρίζει ευθύδρομος και ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να διαχειριστείς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, ενώ οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στη δημόσια εικόνα σου. Με τον Άρη στον Ζυγό από τις 4/10 μοιάζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα σπουδών ή διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων. Στις 8/10 η είσοδος της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου, ενώ ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23/10 σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις την ταυτότητά σου μέσα από τους προσωπικούς σου στόχους. Τέλος, από τις 31/10 (λόγω του ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος) μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού της ιδεατής δημόσιας εικόνας που θα επιθυμούσες για τον εαυτό σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Ιουλίου 2021

Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι. Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας.

ζώδια Υδροχόος Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Κινηθείτε συστηματικά, μιας και το σύμπαν θα σας παράσχει την αναγκαία δύναμη και ενέργεια. Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φυσικά και πρέπει να μελετάτε τις προοπτικές σας. Ωστόσο, να προτιμήσετε να δράτε αντί να μιλάτε και να σχεδιάζετε.Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μην αποζητήσετε τον έλεγχο επί παντός επιστητού. Μην ενδώσετε σε κάποιες τάσεις ζήλιας, γιατί ο παρορμητισμός στις αντιδράσεις σας θα επιφέρει πολλά προβλήματα. Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε ιδιαίτερες γνωριμίες αυτές τις ημέρες!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *