Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Ιουνίου 2021

ζώδια Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι μια ήρεμη και γαλήνια περίοδος για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι.Το πλανητικό σκηνικό θα έχει κάποιες ιδιορρυθμίες, που σε κάποιους τομείς θα ενισχύσουν και σε άλλους θα βάλουν φρένο στις κινήσεις σας.Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε για τώρα τα πολύ σημαντικά θέματα και τα σχέδια σε βάθος χρόνου!Πιο συγκεκριμένα: Ο Ποσειδώνας, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλους τους Υδροχόους, θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με την Σελήνη. Αυτή η συγκυρία θα μειώσει αρκετά τη δυναμική του. Ωστόσο, η κυβερνήτης σας θα σας στηρίξει τόσο ώστε να κάνετε βήματα προόδου. Απλά θα πρέπει να τα περιορίσετε στο παρόν και το άμεσο μέλλον, αντί να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς!Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες μέσα στον Ιούνιο. Οι ιδέες σας θα σας ενθουσιάζουν και θα καταφέρετε να τις υλοποιήσετε προς τα τέλη του μήνα. Γι’ αυτό εστιάστε τη δύναμη και την ενέργειά σας στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν τότε, ώστε να τις αδράξετε. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας, γι’ αυτό αγνοήστε όσους προσπαθήσουν να σας πιέσουν. Με αργά και σταθερά βήματα, μπορείτε να καταστείτε μέχρι και παράδειγμα προς μίμηση για το περιβάλλον σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας δυσκολέψου λίγο σε σχέση με τα οικονομικά σας. Είναι μια σχεδόν ιδεώδης περίοδος για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά και να θέσετε καινούργια οράματα. Πορευτείτε προς την κατεύθυνση της προσέγγισης νέων συμφωνιών και την εξασφάλιση περισσότερων συμμάχων. Αυτοί οι «εξωγενείς» παράγοντες θα αποτελέσουν το κίνητρο που χρειάζεστε τώρα για να σημειώσετε πρόοδο. Όσοι Υδροχόοι έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Ιούνιο καλείστε να ακολουθείτε ψύχραιμα και ήρεμα τη ροή των πραγμάτων. Ξεκαθαρίστε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, ώστε να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική που θα ακολουθήσετε λίγο αργότερα! Ωροσκόπιο Υδροχόος Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12 του μήνα η Πανσέληνος στον Ταύρο σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείς σε μία ομάδα, τα μέλη της οποίας θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 3 η οποία πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και μια αίσθηση ανανέωσης, και πέμπτος οίκος σημαίνει έρωτας, δημιουργικότητα και παιδιά ή και ο παιδικός σου εαυτός. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8 και όπως καταλαβαίνεις τα συναισθηματικά σου θα έχουν τον πρώτο λόγο αυτή την περίοδο. Η πανσέληνος στις 17 σχετίζεται με την ένταξή σου σε μια ομάδα και πιθανώς με μια φιλική σχέση, στην οποία τα πράγματα μπορεί πλέον να γίνουν περισσότερο ξεκάθαρα, με μια συζήτηση για παράδειγμα. Όλο τον μήνα φαίνεται ότι θα έχεις πολλή δουλειά και ότι πρέπει να είσαι πολύ οργανωμένος, δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, είσαι όμως σε μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις της χρονιάς.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

Αστρολογικές προβλέψεις – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και σου χαρίζει όμορφες στιγμές με φίλους. Με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό από τις 19/11 το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς τη δημόσια εικόνα σου, ενώ η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σου δίνει τη δυνατότητα να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με τους στόχους σου και την έννοια της «κοινωνικής καταξίωσης». Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ενώ η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη και σαφή εικόνα γύρω από τα οικονομικά σου ζητήματα και, τελικά, να τα διαχειριστείς ορθά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση…
Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μη τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάβασή τους. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με το σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξτε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας.

ζώδια Υδροχόος Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Θα είναι καλύτερα να μην αναπτύξετε πιο στενές σχέσεις με τους συνεργάτες σας απ’ όσο είναι απαραίτητο. Σε γενικές γραμμές, θα είναι συνετό να μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακούσετε τις συστάσεις τους, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε κάπως. Η αξιολόγηση και ο απολογισμός της πορείας σας, ενδείκνυται και για όσους Υδροχόους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Μέσα στον Ιούνιο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναγνωριστεί η δουλειά σας και να λάβετε μια προαγωγή ή αύξηση. Αν έχετε προαχθεί πρόσφατα, αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να ενδυναμώσετε το καινούργιο σας πόστο!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο ενδιαφέρουσα περίοδος, ειδικά σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ενδέχεται να σας πιάσουν προ απροόπτου κάποιες συμπεριφορές του έτερού σας ήμισυ. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελούν λογική συνέχεια όσων γνωρίζετε ήδη… Άρα ουσιαστικά θα είστε έτοιμοι για κάθε προοπτική – συνειδητά ή ασυνείδητα!Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, έχετε αποφασίσει να κάνετε επιπλέον κινήσεις μόνο σε περιπτώσεις που είναι πραγματικά υποσχόμενες. Τα άστρα δεν υπόσχονται ότι θα γνωρίσετε τώρα τον έρωτα της ζωής σας – ωστόσο σίγουρα θα επιβεβαιωθείτε για το ποιες είναι οι ουσιαστικές και αξιόλογες φιλίες σας. Αυτό θα το βιώσουν πιο έντονα όσοι είναι κάτω των 32 ετών.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *