Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Μαΐου 2021

Μια αρκετά αίσια περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι ο Μάιος, αγαπητοί Υδροχόοι.Οι σημαντικές αλλαγές που καλείστε να κάνετε, θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας αγχώνουν. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αναμένονται πολλές επιτυχίες!Η Αφροδίτη αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ποσειδώνα να σας κυβερνά. Στη διάρκεια του μήνα και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε αίσια θέση απέναντί σας, που θα ενδυναμωθεί από τη Σελήνη. Αν και όλη αυτή η χρονιά έχει αίσιο πρόσημο για εσάς τους Υδροχόους, ο Μάιος είναι ο μήνας που η εύνοια θα φτάσει στην κορύφωσή της. Η ώθηση που θα λάβετε και η θετική οπτική, είναι τα εργαλεία σας για να την αξιοποιήσετε!Σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε όλες τις παλιές και νέες επαφές σας. Μπορείτε τώρα να εξελίξετε ή/και να οικοδομήσετε εγχειρήματα ακόμα και μεγάλης έκτασης. Σε προσωπικό επίπεδο, καλείστε να είστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δώστε τους το χώρο και τον χρόνο να επιλέξουν τις δικές τους διαδρομές, για τις οποίες θα τους στηρίξετε. Όσοι Υδροχόοι έχετε ήδη οικογένεια, θα έχετε τις ευκαιρίες να υλοποιήσετε σχέδια που καταστρώνετε εδώ και καιρό!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Υδροχόος Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 19/5 διασκεδάζεις και περνάς όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 5 που πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου. Η νέα Σελήνη αυτή φέρνει ανανέωση, νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση προσωπικής ασφάλειας. Είναι πιθανό μέχρι τις 20 περίπου του μήνα να ξεκινήσεις κάτι νέο, να κάνεις μια αλλαγή στον χώρο σου ή και μια μετακόμιση. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 15, κάτι που επιβεβαιώνει ότι αυτοί οι τομείς θα είναι αρκετά κεντρικοί τον Μάιο. Ο Άρης μέχρι τις 15 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Ο πλανήτης του ενθουσιασμού και της διεκδίκησης, σε ένα σημείο “εκρηκτικό”. Σε πιάνει η άνοιξη κανονικά δηλαδή. Από τις 15 όμως θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με τη δουλειά και φαίνεται ότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχεις αρκετή δουλειά και πολύ θετικές εξελίξεις στην εργασία. Κάποιο κεφάλαιο μπορεί να κλείσει και να ανοίξει ένα νέο γύρω στις 18 σε αυτόν τον τομέα.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 13/5 η ανάγκη σου να επικοινωνείς και να ανταλλάζεις πληροφορίες με τους γύρω σου είναι αυξημένη. Ωστόσο, με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13 του μήνα σταδιακά στρέφεσαι στον εαυτό σου. Οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στο παρελθόν σου, ενώ ο ίδιος τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 σου δημιουργεί την ανάγκη να μετακομίσεις, να αποκολληθείς από παλιές συνήθειες και να αλλάξεις την οικογενειακή σου ζωή. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, βελτιώνεται η ζωτικότητά σου.
Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι σου αναλογούν και να παλέψεις για τα όνειρά σου. Όμως, απαιτείται προσοχή καθώς αυξάνονται ο παρορμητισμός και η βιασύνη σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ροπή σε ατυχήματα άνευ σημασίας όπως κοψίματα ή καψίματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 19 σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις διαδικαστικά ή άλλα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να εισέρχονται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων στις 21 και στις 30 του μήνα αντίστοιχα, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικότερα, η δημιουργική σου διάθεση, ο οίστρος σου και η ανάγκη σου να εκφράσεις τον εαυτό σου, να ανακτήσεις την ξεγνοιασιά σου και να διασκεδάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση
Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας -ίσως όχι τόσο νέο καθώς ενδέχεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και που θα ορκιζόσασταν ότι ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα μεταξύ σας- θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι επάνω του γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο. βέβαια, θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε τη φόρμουλα και να προσαρμόσετε την συναισθηματική σας αναγέννηση με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να «μεταμορφώσεις», όσο αυτό είναι εφικτό, τον βαθύτερο εαυτό σου. Επίσης, σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις τη σχέση σου με την οικογένειά σου και να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή ακόμη και να προβείς σε διαφόρων ειδών ανακαινίσεις. Δεν αποκλείεται και η αλλαγή σπιτιού. Στις 29/5 η Πανσέληνος στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου προκαλεί ξαφνικά περιστατικά στον τομέα τη φιλίας, τα οποία σε αναστατώνουν. Επιπλέον, η Πανσέληνος αυτή απαιτεί από εσένα να εξισορροπήσεις και να εναρμονίσεις την ανάγκη σου να λειτουργείς ομαδικά με την ανάγκη σου να εκφράζεις τα ατομικά σου ταλέντα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Υδροχόος Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι οι πιο προσοδοφόρες σε θέματα καρδιάς! Αυτό δεν αφορά μόνο τις στενές σας σχέσεις, αφορά και άτομα που μπορεί να έχετε απομακρυνθεί αλλά θέλετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Επίσης, θα ευνοηθεί η προσέγγιση καινούργιων ανθρώπων για να τους εντάξετε στους κύκλους σας. Με αυτά τα δεδομένα, όλοι οι Υδροχόοι πρέπει να κινήστε γρήγορα και ευέλικτα, ώστε να προλαβαίνετε να προσαρμόζεστε στις νέες καταστάσεις!Δώστε σημασία σε αυτό το σημείο, καθώς εσείς και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα είστε σε σύμπνοια. Μην σας τρομάξουν τα συναισθήματα και αποφύγετε να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις. Να περνάτε περισσότερο χρόνο με φιλικές και άλλες παρέες, με διάθεση να βρίσκετε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία σας. Μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, ειδικά σε υλικά και οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε με ρυθμούς που σας είναι οικείοι και μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου θα απαιτήσει από εσάς να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα! Θα στρέψει την προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα, όπου πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δεξιότητές σας. Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην αλλάξετε αποφάσεις σας επειδή άλλοι πέτυχαν με διαφορετική πρακτική. Να ξέρετε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας, γι’ αυτό δώστε τώρα περισσότερη σημασία στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό και την ορθή εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας συνεχίζει (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, συνεχίζεται από τη μεριά σου η διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ευρύτερης φιλοσοφίας σου γύρω από τον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, δεν αποκλείονται ευκαιρίες για ανέλιξη οι οποίες σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το επαγγελματικό παρελθόν σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 16/5 σε βγάζει σταδιακά από την εσωτερική σύγχυση που βίωνες σε σχέση με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό και σε κάνει πιο διεκδικητικό και πιο αποφασιστικό. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 19 του μήνα εξομαλύνει τη σχέση σου με συναδέλφους και σου χαρίζει όμορφες στιγμές εντός του εργασιακού σου χώρου. Συν τοις άλλοις, είναι πιθανό κάποιο μέλος της οικογένειάς σου να συμβάλει ώστε να διευθετηθεί ένα εργασιακό σου ζήτημα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Γύρω στις 24 η δημιουργικότητα και η αποδοτικότητά σου εκτοξεύονται στα ύψη, ενώ στις 26/5 κάποιο παρασκήνιο που στήνεται εις βάρος σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος σε απογοητεύει και σε κάνει πιο καχύποπτο.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *