Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Μαρτίου 2021

Η επιτυχία είναι αυτή που θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι!Ο Μάρτιος έρχεται με όλη την καλή πρόθεση να βελτιώσει πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σας…Επιπρόσθετα, σας διαβεβαιώνει ότι τις περισσότερες αίσιες εξελίξεις θα τις έχετε στην αρένα του έρωτα!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΙδιαίτερα ευνοϊκή θέση απέναντί σας τώρα, θα έχει ο Ποσειδώνας. Είναι ο πλανήτης που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας. Μάλιστα θα βρεθεί σε σύμπνοια με τον Ήλιο, που θα πρωταγωνιστήσει στο ουράνιο στερέωμα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Ως αποτέλεσμα, οι Υδροχόοι θα λάβουν μια ισχυρή φόρτιση με ζωτική ενέργεια και ενίσχυση σε κάθε κίνησή τους!Ο Μάρτιος διαβλέπεται αίσιος για επενδύσεις, μεγάλες αγορές και άλλες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδείκνυται για καινούργιες συνεργασίες και συμμαχίες. Αν και θα είστε εστιασμένοι στα εργασιακά, μην αμελήσετε την προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος είναι πρόθυμοι να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους στο δικό σας. Να ξέρετε ότι το ταίρι σας ετοιμάζει μια έκπληξη για εσάς – και θα την πετύχει! Ωροσκόπιο Υδροχόος Μαρτίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 του μήνα, η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός απογειώνονται…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Μαρτίου 2021

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τις καλύτερες διαθέσεις: Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό θα αλλάξει κατά πολύ τη διάθεσή σου και πιθανώς θα συμβάλλει σε κάποιες αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή και στην οικονομική σου κατάσταση. Αφροδίτη σημαίνει αρμονία, ομορφιά, “ευκολία”, απολαύσεις, σχέσεις. Ο οικονομικός τομέας είναι πάντως ένας από τους πιο κεντρικούς αυτόν τον μήνα. Πρώτα από όλα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον δεύτερο οίκο σου που τον αφορά, από τις 6 και ίσως έρθουν χρήματα που σου οφείλονται ή θα οριστικοποιηθεί μια συμφωνία που για κάποιο λόγο είχε καθυστερήσει. Στο ίδιο σημείο όμως, την ίδια μέρα, έχουμε και μια νέα Σελήνη που μπορεί να εδραιώσει μια οικονομική συμφωνία μέσα στον μήνα. Ο Ουρανός, τέλος, που είναι και κυβερνήτης σου, θα εγκατασταθεί πλέον στον Ταύρο και θα έχεις καινοτόμες ιδέες σε ό, τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Από τη μια μεριά μπορεί να θέλεις αλλαγές και ανανέωση, από την άλλη μπορεί να γίνεσαι και λίγο περισσότερο αντιδραστικός-ή κάποιες φορές.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

ΓΕΝΙΚΑ

Την πρωτομηνιά η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η δημοτικότητά σου απογειώνονται. Στις 5/3 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε βάσει στη διαδικασία να αξιολογήσεις εκ νέου τον ίδιο σου τον εαυτό και να επανεξετάσεις τις ηθικές αξίες και αρχές σου. Επίσης, τα οικονομικά σου ζητήματα μοιάζουν να σου προκαλούν ανασφάλεια και ανησυχία. Στις 6 του μήνα το πέρασμα του κυβερνήτη σου (Ουρανού) στο ζώδιο του Ταύρου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή κάποιο ακίνητο. Επιπλέον, κάποιο μέλος της οικογένειάς σου μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ασυνήθιστο πρόβλημα. Στις 20 η Εαρινή Ισημερία σε βάζει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις ένα ευχάριστο κοντινό ταξίδι, το οποίο μοιάζει να σου φτιάχνει τη διάθεση. Στις 26/3 η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς σε βοηθάει να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, ενώ η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 28 του μήνα σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή και να λάβεις δραστικές αποφάσεις. Τέλος, στις 31/3 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αυξάνονται σημαντικά τα επίπεδα της ενεργητικότητας, της αποφασιστικότητας και της δημιουργικότητάς σου και σου γεννιέται η επιθυμία να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σου προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Μαρτίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση
Στις 1 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, θα έχετε αρκετή εύνοια στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις. Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις το σύστημα των αξιών σου και να αλλάξεις τον τρόπο κατά τον οποίο διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 21 η Πανσέληνος στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει την αναβολή ή την ακύρωση κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό το οποίο προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά προβλήματα τα οποία θα αφορούν στις σπουδές σου ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Μάρτιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου θα στιγματιστούν από ραγδαίες εξελίξεις. Από την πρώτη μέρα του θα καλείστε να επιλύετε προβλήματα, να παράσχετε βοήθεια σε άλλους, να αναλύετε πληροφορίες και να παίρνετε αποφάσεις. Φροντίστε να απολαύσετε αυτό το διάστημα, γιατί κάθε βήμα σας θα αλλάζει τον κόσμο γύρω σας. Να προχωράτε με το χαμόγελο στα χείλη και μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν ενδείξεις φθόνου!Να ξέρετε ότι αρκετοί θα σας ζηλέψουν τώρα, ωστόσο όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Πρώτον, κάποιοι φίλοι θα ανοιχτούν περισσότερο προς εσάς. Δεύτερον, θα πείσετε άτομα για κάτι εντελώς διαφορετικό από τα πιστεύω τους – σε σημείο να αλλάξει η ευρύτερη οπτική τους για τα πράγματα. Τρίτον, θα διασωθείτε από συγκρούσεις που τελικά θα ενδυναμώσουν τη θέση και το κύρος σας. Φροντίστε να αποφύγετε τάσεις αλαζονείας, εμμείνετε στις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η παραμονή του ευεργέτη Δία στον 11ο ηλιακό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί την ομαδική εργασία και σε βοηθάει να πετύχεις εργασιακούς στόχους σε συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την πρώτηημέρα του μήνα μέχρι τις 26/3, η δημοτικότητά σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να κερδίσεις την εύνοια των συνεργατών και των εργοδοτών σου και, κατ’ επέκταση, να επιτύχεις την επαγγελματική σου ανέλιξη. Κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (5/3-28/3) μπορεί να μπεις στη διαδικασία συζητήσεων με το τωρινό αφεντικό σου ή με κάποιον παλιό εργοδότη σου για κάποια χρωστούμενα χρήματα, τα οποία προσπαθείς να διεκδικήσεις. Μετά τις 28/3 οι προσπάθειές σου μοιάζουν να «καρποφορούν». Την τελευταία ημέρα του μήνα η είσοδος του Άρη σους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο διεκδικητικό, αποφασιστικό και ηγετικό και σε παροτρύνει να εκφράσεις εντός του εργασιακού σου χώρου τα ταλέντα σου και τα τεράστια αποθέματα της δημιουργικότητάς σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *