Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά για εσάς, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις σε όλους τους τομείς.Τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα θα πάρουν τόσο αίσια πορεία, που πραγματικά θα αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια ή όνειρο!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΟ φετινός Νοέμβριος ανοίγει την αυλαία του με ευχάριστο κρότο! Τα εργασιακά σας παίρνουν θαυμάσια τροπή, η ερωτική σας ζωή εκτοξεύεται, η ενέργειά σας ανορθώνεται εκπληκτικά. Το καλύτερο απ’ όλα αυτά τα υπέροχα, είναι ότι θα απολαμβάνετε αυτή την ατμόσφαιρα. Και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, για την μυστηριώδη και στοχαστική ιδιοσυγκρασία σας!Αφεθείτε να βιώσετε αυτή την αίσια φάση της ζωής σας, γιατί οφείλετε στον εαυτό σας κάτι τόσο μοναδικό και ιδιαίτερο. Η διαίσθησή σας θα σε έξαρση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γι’ αυτό πρέπει να την αξιοποιήσετε. Κάθε σκέψη και ιδέα σας θα έχει προοπτικές επιτυχίας, γι’ αυτό φροντίστε να γνωστοποιείται και να μεταδίδεται στα κατάλληλα ώτα! Ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12 του μήνα η Πανσέληνος στον Ταύρο σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείς σε μία ομάδα, τα μέλη της οποίας θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον, το ίδιο και τα συναισθηματικά σου κατά πάσα πιθανότητα, με τόσες ευκαιρίες για να δικτυωθείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.
Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά για αρκετό διάστημα.
Όσο είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ίδιο σημείο, μέχρι τις 21 δηλαδή, χρειάζεται προσοχή σε λάθη και στη διαχείριση του χρόνου σου.
Από την άλλη είναι και μια περίοδος (μετά τον ανάδρομο) που ο Άρης μπορεί να φέρει νέα πράγματα και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.
Η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Αιγόκερω στις 25 και θα ασχοληθείς πλέον περισσότερο με θέματα εσωτερικά και συναισθηματικά.
Σε αυτή τη θέση, η Αφροδίτη λειτουργεί “θεραπευτικά”.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

Αστρολογικές προβλέψεις – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και σου χαρίζει όμορφες στιγμές με φίλους. Με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό από τις 19/11 το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς τη δημόσια εικόνα σου, ενώ η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σου δίνει τη δυνατότητα να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με τους στόχους σου και την έννοια της «κοινωνικής καταξίωσης». Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ενώ η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη και σαφή εικόνα γύρω από τα οικονομικά σου ζητήματα και, τελικά, να τα διαχειριστείς ορθά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση…Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Η μέρα μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων. Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.

ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Η καριέρα σας είναι ένας ανερχόμενος αστέρας, που θα σταθεροποιήσει την πορεία του μόνο μόλις αγγίξει την κορυφή. Εξάλλου, αυτός είναι και ο δικός στόχος, προς τον οποίο οδεύετε τώρα με μεγάλη ταχύτητα. Είναι καίριας σημασίας να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να συνειδητοποιεί και να αφομοιώνει όσα προκύπτουν. Η γείωση θα αποτελέσει το κλειδί, για να αξιοποιήσετε τις ιδιαίτερες συγκυρίες γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Δεν πρέπει να κάνετε τώρα ασύνετες κινήσεις ή να πάρετε βιαστικές αποφάσεις!Η επεξεργασία των συναισθημάτων σας για όσα τεκταίνονται, είναι καίριος παράγοντας για την εξέλιξή σας. Μπορεί να μην σας είναι πολύ εύκολο, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα ισορροπήσει τη διάθεσή σας. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο είναι εξαιρετικό και οι υποχρεώσεις σας κυλούν με άνεση και χωρίς άγχος. Φυσικά σε αυτό συμβάλλει η θετική σας οπτική και διάθεση!Η δημιουργικότητα και οι ιδέες σας θα τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων που πρέπει. Μάλιστα κάποιες προτάσεις σας, ενδέχεται να αλλάξουν την πολιτική προώθησης της εταιρίας που εργάζεστε. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οι πρακτικές σας θα ανατρέψουν το σκηνικό της αγοράς στον τομέα σας, για πάντα!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *