Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε στην καθημερινότητα.Στη συνέχεια πρέπει να παρέχετε στον εαυτό σας την απαραίτητη ανάπαυλα…Να ξεκουράζεστε και να ανασυγκροτήστε, για να επιστρέφετε δριμύτεροι!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΜε το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Οκτωβρίου, πρέπει να θυμηθείτε αυτή την αρχή. Να επιστρέψετε στα βασικά, της δράσης αλλά και της ξεκούρασης. Το κλειδί της επιτυχίας σας αυτή την περίοδο, θα είναι η σταθερότητα και η πειθαρχία!Αφήστε στην άκρη για τώρα καθετί φανταχτερό και υπερβολικό. Αυτό εκτείνεται από τα γκάτζετ που χρησιμοποιείτε, μέχρι την εμφάνιση και τις εξόδους σας. Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα: Να ξυπνάτε και να ασκείστε όσο χρειάζεται, να εργάζεστε εστιασμένοι και να φροντίσετε τις σχέσεις σας όλων των τύπων. Τα υπόλοιπα είναι περιττά! Ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου είναι σημαντικό για όλα όσα σχετίζονται με τον ένατο οίκο σου, δηλαδή ταξίδια, γνώση, πνευματικότητα, στόχους, επαφές με εξωτερικό. Κι αυτό γιατί σε αυτό το σημείο έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη και εκεί βρίσκονται ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και από τις 4 μαζί τους και ο Άρης.
Ειδικά οι πρώτες μέρες όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ θετικές για αυτούς τους τομείς, όλοι συνεργάζονται για κάτι “νέο” ή για μια σημαντική εξέλιξη.
Από τις 8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, από τον οποίο θα επηρεάζει τα επαγγελματικά σου και σταδιακά θα έρχονται και άλλοι σε αυτό το σημείο.
Μπορεί να σχετίζεται με κάποιο τρόπο το “εξωτερικό” με τη “δουλειά” αυτή την περίοδο, να μιλάμε δηλαδή για μια συνεργασία με το εξωτερικό ή για ένα ταξίδι ή για ένα πρόσωπο – κλειδί για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας γυρίζει ευθύδρομος και ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να διαχειριστείς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, ενώ οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στη δημόσια εικόνα σου. Με τον Άρη στον Ζυγό από τις 4/10 μοιάζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα σπουδών ή διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων. Στις 8/10 η είσοδος της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου, ενώ ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23/10 σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις την ταυτότητά σου μέσα από τους προσωπικούς σου στόχους. Τέλος, από τις 31/10 (λόγω του ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος) μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού της ιδεατής δημόσιας εικόνας που θα επιθυμούσες για τον εαυτό σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση…
Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο. Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δε θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ειρηνοποιού.

ζώδια Υδροχόος Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 4 Οκτωβρίου να αναμένετε κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μικρά ή έντονα γεγονότα, όμως σίγουρα θα είναι σημαντικά. Αυτά θα αποτελέσουν ένα επιπλέον έναυσμα, για να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματικά σημασία και τι όχι!Με αφορμή τις αλλαγές που θα προκύψουν, η ζωή σας θα αρχίσει να παίρνει εντελώς διαφορετική μορφή. Άραγε, θα υπάρξει αντίκτυπος στα επαγγελματικά σας; Θα αλλάξετε κατευθύνεις ή θα τολμήσετε να εμβαθύνετε σε αυτές που έχετε ήδη χαράξει; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, επαφίενται αποκλειστικά και μόνο στο βαθμό της ευχαρίστησης που λαμβάνετε από αυτά που κάνετε!Η πνευματική σας διαύγεια θα είναι σε έξαρση στις 8 και 9 του μήνα. Οι ιδέες σας θα είναι πραγματικά θαυμάσιες και καινοτόμες. Γι’ αυτό φροντίστε να τις γνωστοποιήσετε και να τις προωθήσετε όσο περισσότερο μπορείτε!Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι να είστε απλά οι καλύτεροι ή οι ευφυέστεροι… Το σημαντικό είναι να υλοποιείτε, με συνέπεια και συνέχεια. Και αυτές τις μέρες, μπορείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσα μπορείτε να υλοποιήσετε!Συντονιστείτε με το συναίσθημά σας μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στις πιο αποδοτικές διαδρομές. Να είστε συνεπείς και προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας τώρα: Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δόλιες ή ύπουλες συμπεριφορές προς το άτομό σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *