Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι ένας ιδιαίτερα σπουδαίος μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι!Αντίθετα με ό,τι βιώσουν πολλοί άλλοι, οι δικές σας αλλαγές αυτή την περίοδο θα αφορούν το εξωτερικό σας περιβάλλον.Οι εσωτερικές αλλαγές που θα προκύψουν, θα είναι απόρροια των αποφάσεων που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς… Και ο στόχος σας θα είναι να φτάσετε σε αυτές!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΘα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν στη διάρκεια αυτού του μήνα… Αλλά θα τις συνοδεύσει η αναγκαιότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες φοβίες που έχετε. Αυτές μπορεί να αφορούν την μετοίκισή σας σε άλλη πόλη ή χώρα, είτε κάτι αντίστοιχα άγνωστο σε εσάς. Εξίσου πιθανό είναι να αλλάξετε εργασία, άρα να βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον!Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα σας συντροφεύουν για αρκετό καιρό στο μέλλον. Και οι διαφορές που θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας, θα είναι ο λόγος που όλος ο περίγυρος θα αντιδρά διαφορετικά προς εσάς. Οι επιλογές που θα κάνετε, είναι φυσικό να έχουν διάφορες πτυχές… Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας περισσότερο απ’ όσο είστε συνηθισμένοι! Ωροσκόπιο Υδροχόος Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 14 του μήνα αναζητάς το πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθείς να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Υδροχόος Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι τις 14 γίνεται μια συγκέντρωση πλανητών στον όγδοο οίκο σου, που είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
Εκεί πραγματοποιήθηκε και η νέα Σελήνη στο τέλος Αυγούστου, οπότε μιλάμε και για κάτι νέο, για ξεκινήματα και ευκαιρίες.
Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και με την οικειότητα σε μια συναισθηματική σχέση και με τις σχέσεις πάθους.
Από τις 14 πολλοί πλανήτες θα αρχίσουν σταδιακά να μεταφέρονται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τις σπουδές, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου.
Εκεί θα βρεθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη στις 14, ο Ήλιος στις 23 και εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στις 28.
Είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψεις ή οι εμπειρίες που θα έχεις μέχρι και τον Οκτώβριο να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι – πρόκειται για μια πραγματικά αισιόδοξη και ανανεωτική περίοδο.
Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες

Αστρολογικές προβλέψεις – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αυξάνονται οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες, ενώ ταυτόχρονα σου γεννιέται η επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να αποδεχθείς και, τελικά, να διαχειριστείς την υπαρξιακή μοναξιά και τις ανασφάλειες που βιώνεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, κατορθώνεις να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Ειδικότερα, μπορεί να σημειώσεις επιτυχία σε γραπτές εξετάσεις ή να επιτύχεις την εισαγωγή σου σε κάποιο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που επιθυμούσες διακαώς να παρακολουθήσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Υδροχόου από την Άντα Λεούση…Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας. Μπορείτε υπερπηδώντας κάποια προβλήματα να νιώσετε πιο άνετα. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές είστε αδιάλλακτοι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του καλοκαιριού και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 28 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Υδροχόος Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Σεπτέμβριο καλείστε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, που θα αποτελέσει την ώθηση για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας, προκειμένου να κάνετε τις πιο ορθές επιλογές από τα καινούργια άτομα που θα υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε την κάθε κίνηση με γνώμονα το μέλλον σας – όχι κατά πόσο θα ευχαριστήσετε ή θα δυσαρεστήσετε άλλους!Να κινήστε με αισιοδοξία και χωρίς αναστολές, παρατηρώντας και αναπτύσσοντας κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίζει. Η ταχύτητα με την οποία θα πορευτείτε, θα αποτελέσει πλεονέκτημα για εσάς σε καίριες στιγμές. Θα καταλάβετε ότι αυτές οι διεργασίες πλησιάζουν στο τέλος τους, όταν αρχίσετε να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι… Τότε θα περάσει η αναταραχή της όποιας αναποφασιστικότητας και θα απολαύσετε αυτή την καινούργια αρχή σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στον εργασιακό τομέα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που κατά διαστήματα θα σου παρουσιάζονται. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στις ανάγκες του πόστου σου. Στις 18 του μήνα η ορθοδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου που απορρέουν από τα διάφορα εργασιακής φύσεως παρασκήνια που διαδραματίζονται γύρω σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, ολοκληρώνεις με επιτυχία το σεμινάριο και λαμβάνεις κάποια πιστοποίηση, η οποία μοιάζει να αποτελεί ένα σημαντικό προσόν που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *