Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Απριλίου 2021

Τι σχέδια και προγραμματισμούς έχετε κάνει, αγαπητοί Ζυγοί; Φαντάζεστε ότι μπορεί όλα να αλλάξουν πορεία;Αυτή είναι μια σημαντική πιθανότητα στη διάρκεια του Απριλίου… Ας επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας, γιατί αναμένονται ανέλπιστες τροπές και ανασχεδιασμοί! Ωροσκόπιο Ζυγός Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 20 του μήνα ο σύντροφός σου κατορθώνει να βελτιώσει και να ομορφύνει την καθημερινότητά σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με έμφαση στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό γιατί η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα ανανέωση σε αυτούς τους τομείς και ευκαιρίες για δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών. Επίσης, από τις 20 η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο σημείο και επειδή είναι κυβερνήτης σου η επιρροή της είναι πάντα πιο έντονη για σένα – είναι σημαντικό το πού βρίσκεται ο κυβερνήτης του ζωδίου σου. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας επιδιορθωτικός, όχι με τον τρόπο που ήταν ο Μάρτιος, που απαιτούσε κατά μία έννοια να μην δρας, αλλά να παρατηρείς. Τώρα μπορείς να περάσεις στην πράξη, αλλά οι κινήσεις σου μπορούν να φέρουν και βελτίωση στις σχέσεις σου. Η πανσέληνος στις 19 στο ζώδιό σου φέρνει το κλείσιμο ενός κύκλου κάτι που είναι πολύ ευχάριστο. Μπορεί να μιλάμε για κάτι πρακτικό και εξωτερικό, όπως για παράδειγμα ότι ολοκληρώνεις ένα εγχείρημα ή μπορεί να μιλάμε για έναν εσωτερικό κύκλο, ότι δηλαδή αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα ή μια συγκεκριμένη κατάσταση με διαφορετικό τρόπο.

ΓΕΝΙΚΑ

Η διέλευση του Άρη από τον 9ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε ζητήματα σπουδών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και διεύρυνσης των πνευματικών σου οριζόντων γενικότερα. Στις 10/4 η ανάδρομη κίνηση του Δία στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις και, τελικά, να αναθεωρήσεις τόσο τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς που ο ίδιος χρησιμοποιείς όσο και τη σχέση σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) και λοιπούς συγγενείς όπως θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ.
Μέχρι τις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η καθημερινότητά σου μοιάζει πιο όμορφη για κάποιο λόγο, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις θετικές εξελίξεις σε κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα που εδώ και καιρό προσπαθείς να διευθετήσεις. Επίσης, εστιάζεις την προσοχή σου στον τομέα της υγείας σου. Μάλιστα, καλείσαι να προσέξεις τη διατροφή σου καθώς υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί το βάρος σου. Στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, σου δημιουργείται η επιθυμία να ερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα των αντιδράσεων και της συμπεριφοράς σου.
ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον σου να αρχίσει σταδιακά να επικεντρώνεται στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων. Γενικά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα η κοινωνική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο, δεδομένου ότι τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ταυτόχρονα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα από τις 24 του μήνα και του Κρόνου από τις 30, φοβίες και ανασφάλειες που πηγάζουν από το μακρινό παρελθόν σου μοιάζουν να σε ταλαιπωρούν.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Απριλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση
Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Να θυμάστε πως δε σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Στις 19 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας τι είναι αυτό που ψάχνετε. Οι κινήσεις σας για να μη γκρεμίσετε ότι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τις ανθρώπινες σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνική σου ζωή. Στις 19/4 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σου προκαλεί νεύρα και σε κάνει κυκλοθυμικό. Επιπλέον, θα κληθείς να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για αυτονομία και ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για κοινωνική αλληλεπίδραση και στενές διαπροσωπικές σχέσεις.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ζυγός Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης χαρακτηρίζεται ως μια δυναμική και θεμελιώδης περίοδος για όλους τους Ζυγούς. Η Έρις, μία εκ των κυβερνητών σας, θα έχει κυρίαρχη θέση στο πλανητικό σκηνικό: Θα καταφέρει μέχρι και να καταστείλει κάθε πιθανή αρνητική επίδραση από τον αγγελιαφόρο Ερμή. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα, σε καμία περίπτωση… Πρέπει να δράσετε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε!Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε ένα ατομικό επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα δείτε ότι θα είναι εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς. Όσοι Ζυγοί είστε δεσμευμένοι, μέσα στον Απρίλιο θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το επόμενο βήμα της σχέσης σας. Δεν πρέπει να λειτουργείτε ανεξάρτητα και αυτόνομα. Πολλοί θα είναι οι λόγοι που θα σας ωθήσουν να στηριχτείτε σε άλλους, γι’ αυτό μην αναζητάτε ισορροπία εκεί που δεν υπάρχει… Ενίοτε, χρειάζεται λίγη προκατάληψη για να σημειώσετε επιτυχία σε συγκεκριμένους στόχους!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους Ζυγούς. Ωστόσο, δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα… Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγικές, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να αναμένουν αρκετές ευκαιρίες με προοπτικές. Αλλά μην χρονοτριβείτε στις επιλογές σας, χρειάζονται δραστικές κινήσεις για να προσεγγίσετε την αγάπη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου μοιάζουν να απογειώνονται, ενώ ο ίδιος εμφανίζεσαι πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός από ποτέ σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Όμως, προσπάθησε να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες ή αποφάσεις, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες συνέπειες.
Γύρω στις 5 του μήνα σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου απέναντι στους συνέταιρους ή τους συνεργάτες σου. Με την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο έως τις 20/4 μοιάζεις να περνάς όμορφες στιγμές εντός του εργασιακού σου χώρου. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου είναι, σε γενικές γραμμές καλές, και η δημοτικότητά σου μοιάζει αυξημένη. Μάλιστα, κάποια γυναίκα συνάδελφος σε υποστηρίζει και με τον τρόπο της συμβάλλει στην ανέλιξή σου.
Συν τοις άλλοις, είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως, τις οποίες όμως θα πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα (με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση και, τελικά, να υπογράψεις κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας (κατόπιν έξυπνων διαπραγματεύσεων από τη μεριά σου), του οποίου οι όροι θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για εσένα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *