Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Αυγούστου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε την αίσθηση ότι επικρατεί ένα χάος γύρω σας; Κατά πάσα πιθανότητα ισχύει κι εσείς αποζητάτε λίγη ηρεμία και χαλάρωση.Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά πολυάσχολος και κοπιαστικός μήνας για εσάς…Ωστόσο, η πρόθεσή του είναι να σας ωθήσει προς κατευθύνσεις που δεν φαντάζεστε καν – για το καλό σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΑπό τις πρώτες μέρες του μήνα, θα βιώσετε περιπέτειες που δεν περιμένατε να σας προκύψουν. Είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι σας «σφυροκοπά» από παντού η ενέργεια του περιβάλλοντος, η επιθετικά θετική οπτική των περισσοτέρων ανθρώπων που θα βρεθούν κοντά σας!Όσο οι μέρες προχωρούν, θα βρίσκετε ενασχολήσεις που σας χαλαρώνουν. Έτσι θα εστιάζετε καλύτερα σε όσα θέλετε να επεξεργαστείτε. Τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς; Ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα. Πρέπει να δράσετε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν κάποιοι είναι υπερβολικά απαιτητικοί από εσάς. Εσείς θα υλοποιήσετε όσα λαχταράτε και θα πάρετε απίστευτη ικανοποίηση και ανακούφιση από αυτό! Ωροσκόπιο Ζυγός Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον δύσκολο Ιούλιο με τις δύο εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή. Είναι ένας μήνας που στο πρώτο του μέρος θα δώσεις έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και μετά στην απόλυτη χαλάρωση.
Ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, την κοινωνικότητα, τις ομάδες και τη δικτύωση, στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη μάλιστα. Αυτό δείχνει πολλή κινητικότητα σε αυτούς τους τομείς και πολύ ευχάριστες καταστάσεις.
Στο δεύτερο μισό του μήνα όμως γίνεται ένας χαμός στον δωδέκατο οίκο σου, που είναι ήσυχος, μοναχικός, δημιουργικός και σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση.
Εκεί θα βρεθούν ο Άρης στις 18, η Αφροδίτη στις 21, ο Ήλιος στις 23, ο Ερμής στις 29 και εκεί θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στις 30. Αν μπορείς σε αυτό το διάστημα να απέχεις από τη δουλειά και γενικά από τον πολιτισμό, αυτό θα ήταν κάτι ιδανικό. Ο Σεπτέμβριος θα σε βρει άλλον άνθρωπο.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχονται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην κοινωνική σου ζωή και στην ικανοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εξωστρεφής, ενώ το μυαλό σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες και εμπνεύσεις. Στις 18/9 ο Κρόνος ορθοδρομεί και, έτσι, κατορθώνεις να οργανώσεις την οικογενειακή σου ζωή αλλά και να προωθήσεις το ζήτημα της εκμίσθωσης ή της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Στις 23/9 η Φθινοπωρινή Ισημερία αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου «λάμψη» και τη δημιουργικότητά σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση…
Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και το σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα, χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις. Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε ή παρασύρεστε και στην προσπάθειά σας για να το επιτύχετε, ποδοπατήσετε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια την υγεία σας. Περιοριστείτε κάπως στο συναισθηματικό σας κόσμο και αναζητήστε τη φροντίδα του συντρόφου σας γιατί παρόλο που φροντίζετε επιδέξια να το κρύψετε την έχετε μεγάλη ανάγκη.

ζώδια Ζυγός Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Αύγουστος θα αποδεχθεί μια εξαιρετική χρονική στιγμή, για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας αλλά και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να σας φανεί δύσκολο να διατηρήσετε ικανοποιημένους και τους δύο αυτούς τομείς, να βρείτε έναν σταθερό βηματισμό μέσα στις πολλές επιρροές που θα δέχεστε. Αλλά βάζοντας προτεραιότητες, θα γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Μετά θα σας είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς. Εξάλλου, η ισορροπία είναι το χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σας!Όσο προχωρά ο Αύγουστος, να είστε διατεθημένοι να αλλάζετε στρατηγικές για να μην κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα είναι εξίσου αποδοτικοί και πρόθυμοι να σας ενισχύσουν, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφροι και ορμητικοί!Σε κοινωνικό επίπεδο, μέσα στον Αύγουστο θα βιώσετε πολλές ευχάριστες συγκυρίες. Να ξέρετε ότι σημασία δεν θα έχουν τα όποια γεγονότα, σημαίνουσες θα είναι οι αντιδράσεις του στενού σας κύκλου προς αυτά. Να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί θα λάβετε βοήθεια με τους πλέον απρόβλεπτους τρόπους!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *