Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητοί Ζυγοί, ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς αναμένεται να είναι μια σημαντική και καίρια εποχή για τη ζωή σας.Η Αφροδίτη και ο Κρόνος αποτελούν τους κύριους προστάτες σας, που θα σταθούν στο πλάι σας αυτή την περίοδο.Μαζί τους θα συμπράξει τώρα και ο Άρης, που συνήθως είναι επιθετικός προς το ζώδιό σας… Να ξέρετε ότι η συμβολή του έχει κάθε πρόθεση να κάνει ευκολότερες όλες τις πτυχές της ζωής σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΦυσικά τα πάντα στη ζωή του καθενός εξαρτώνται από τις προσωπικές του αποφάσεις. Όμως η εύνοια από κάποιους «προστάτες» μπορεί να αποτελέσει καίριο καταλύτη στην προώθησή σας, ακόμα κι αν δεν αντιλαμβάνεστε άμεσα τον τρόπο λειτουργίας τους! Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει μέσα στον Δεκέμβριο, θα έχει στόχο να σας αφυπνίσει ώστε να μην παρασυρθείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!Η ενέργεια, η εσωτερική σας δύναμη και το κίνητρο θα είναι σταθερά παρόντα στη διάρκεια του μήνα. Θα είναι μια οξυδερκής φάση της ζωής σας, ίσως και αμφιλεγόμενη κάποιες στιγμές. Γι’ αυτό πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη διαύγειά σας, για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και όσους βρίσκονται γύρω σας!Ο Δεκέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική στιγμή για να κάνετε όσες αγορές έχετε σκεφτεί ή τα πιο συναρπαστικά ταξίδια που έχετε ονειρευτεί. Τα άστρα δεν έχουν πρόθεση να περιορίσουν τις κινήσεις σας, αντιθέτως σας προτρέπουν να τολμήσετε ακόμα και ρίσκα σε αυτά τα επίπεδα… Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερβάλετε στον επικοινωνιακό τομέα, για να μην αντιμετωπίσετε δυσχέρειες. Ωροσκόπιο Ζυγός Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Την 1η του μήνα ο προσωπικός μαγνητισμός σου μοιάζει να είναι εκτοξευμένος στα ύψη και ο ίδιος αισθάνεσαι την ανάγκη να βιώσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, αλλά το ταίρι σου μπορεί να αισθάνεται ότι θα ήθελε να ανακτήσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ανακουφιστικός, και μάλιστα ένας από τους καλύτερους της χρονιάς που φεύγει – και που στο καλό να πάει, εδώ που τα λέμε, γιατί με τις εκλείψεις της δυσκόλεψε πολύ κόσμο. Η τελευταία, ας την πούμε δυσκολία, ήταν ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος όμως από τις 6 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και θα μπουν όλα σε μια τάξη. Τα οικονομικά σου είναι το κυρίως θέμα για ένα μεγάλο διάστημα, μπορείς δηλαδή μετά τις 6 να ασχοληθείς με αυτά και να βρεις τρόπους να τα βελτιώσεις. Γενικότερα είναι ένας μήνας δικτύωσης και νέων συμφωνιών, επικοινωνίας και νέων γνωριμιών. Οι άνθρωποι που θα περάσουν από δίπλα σου μπορεί να είναι πολύ σημαντικοί ή να διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Προς το τέλος του μήνα οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά γίνονται το κεντρικό ζήτημα. Μπορεί η νέα χρονιά να ξεκινήσει με κάτι νέο, όπως και να έχει, μπορείς από τώρα να στρώνεις το έδαφος για να επεκταθείς στον επαγγελματικό τομέα.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ασχολείσαι ενεργά με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 1/12 ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να επανεξετάζεις τις ηθικές αξίες και αρχές σου. Επίσης, προσπαθείς να αξιολογήσεις εις βάθος τον ίδιο σου τον εαυτό, λαμβάνοντας υπόψη παρελθοντικές σου ενέργειες και, γενικά, ολόκληρη τη μέχρι τώρα πορεία σου. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία συζητήσεων (ή και διαπραγματεύσεων) γύρω από κάποιο χρηματικό ποσό που σου χρωστάνε από παλιά. Στις 2 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Σκορπιό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τις καταναλωτικές σου επιθυμίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε ψώνια. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6/12 κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή και να καταλήξεις σε μια οριστική συμφωνία σε σχέση με τα χρήματα που σου οφείλουν. Στις 13/12 η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σου δημιουργεί την επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες και να μάθεις καινούρια πράγματα. Με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 22/12 επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στον εσώτερο εαυτό σου και προσπαθείς να ρίξεις «φως» σε παρελθοντικά γεγονότα ή τραύματα που επηρέασαν την ψυχοσύνθεσή σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός

Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Οπότε ένα από τα πιθανά σενάρια για αυτό το μήνα, είναι μια φιλία τρυφερή που περιέχει έξυπνη επικοινωνία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον, να εξελιχθεί σε ένα βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής. Φροντίστε όμως, να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία, απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα στιγμής. Όμως, εάν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση σου με τα αδέλφια σου (αν υπάρχουν). Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι ή μια εκδρομή. Στις 22/12 η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου φέρνει άγχος που σχετίζεται με τη δημόσια εικόνα σου. Συγκεκριμένα, μπορεί να αισθανθείς ότι αμφισβητούνται το κύρος σου και η αξιοπιστία που αποπνέεις προς τα έξω.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ζυγός Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Τώρα θα σας είναι απαραίτητο να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι με σεβασμό. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό να χάνετε την εστίασή σας. Η συμβουλή των άστρων επί αυτού, είναι να αποφύγετε ανθρώπους που σας αμφισβητούν ή δεν σας εμπιστεύονται. Δώστε προτεραιότητα στις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Έτσι θα νιώσετε να ανορθώνεται η αυτοπεποίθησή σας, να στέφονται με επιτυχία τα σχέδιά σας και να βιώνετε πολλές τρυφερές στιγμές!Η επαγγελματική και οικονομική αρένα θα απαιτήσει από εσάς ανεξάρτητο πνεύμα μέσα στον Δεκέμβριο! Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην ασχοληθείτε καθόλου με τον ανταγωνισμό. Αφήστε τον καθένα να κάνει αυτό που νομίζει κι εσείς ακολουθήστε την πορεία που έχετε χαράξει ήδη. Μπορεί να σας προσφερθεί βοήθεια από απρόβλεπτες πηγές προς το τέλος της χρονιάς: Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην την δεχθείτε, αν δεν την έχετε πραγματικά ανάγκη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της εργασίας. Η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη και καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να βελτιώσεις την απόδοσή σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται διαφόρων ειδών εργατικά ατυχήματα. Συν τοις άλλοις, κινδυνεύεις να πάθεις υπερκόπωση. Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 13/12 φέρνει στο προσκήνιο τις διπλωματικές σου ικανότητες και σε κάνει ευέλικτο και ευπροσάρμοστο, πράγμα που προωθεί τα εργασιακά σου ζητήματα. Γύρω στις 22 του μήνα αναμένονται ξαφνικές επαγγελματικές αλλαγές, οι οποίες αρχικά θα σε δυσαρεστήσουν, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθούν ευνοϊκές για εσένα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *