Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Φεβρουαρίου 2022

Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα, αγαπητοί Ζυγοί!Αυτό προβλέπεται να σας προσφέρει ο Φεβρουάριος, μέσα από καίριες ανακαλύψεις και ανακατατάξεις.Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να πάρετε την προσοχή σας από την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να την κάνετε πιο εστιασμένη!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ πολεμιστής Άρης είναι ο πλανήτης που καταστέλλει τη δημιουργική παρόρμηση του ζωδίου του Ζυγού. Μέσα στον Φεβρουάριο θα βρεθεί σε σύμπνοια με την Έριδα, που είναι συγκυβερνήτης σας. Αυτή η συγκυρία καθορίζει την σπουδαιότητα αλλά και τη θετική τροπή των γεγονότων που θα προκύψουν!Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να χειριστείτε και να βάλετε σε σειρά όλα τα οικονομικά σας θέματα. Ενδείκνυται να μετατρέψετε όλες τις περιουσιακές ή άλλες πηγές σας, από στατικές σε δυναμικές. Αν και θα συνεχίσετε να εργάζεστε για την αύξηση των εισοδημάτων σας, να ξέρετε ότι πλέον η εύνοια θα είναι με το μέρος σας. Γι’ αυτό μην διστάσετε να αδράξετε ό,τι σας φανεί ως καλή ευκαιρία! Ωροσκόπιο Ζυγός Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 4/2 η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις παραμένει δυναμικά στην επιφάνεια…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που δεν έχει τις εντάσεις του Ιανουαρίου, εννοείται ότι οι δύο εκλείψεις τον πρώτο μήνα του χρόνου δεν ήταν και λίγο. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον σου μπορούν να έχουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σου. Και τι άλλο έχουμε για σένα Ζυγέ; Μια νέα Σελήνη στον οίκο σου του έρωτα! Προφανώς αυτός ο μήνας είναι ένας από τους πιο απελευθερωτικούς, ίσως ρομαντικούς και ερωτικούς! Βέβαια, η νέα Σελήνη αυτή σχετίζεται και με τα παιδιά και την απόφασή σου να αποκτήσεις για παράδειγμα. Ο Άρης από τις 14 θα κινείται στον Ταύρο, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τα οικονομικά και έχει σημασία να τα οργανώσεις κάπως μέσα στον Φεβρουάριο.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 4/2 το πέρασμα της Αφροδίτης , που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον Αιγόκερω και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει τη δυνατότητα να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και να περάσεις όμορφες στιγμές στο σπίτι. Επίσης, μπορεί να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις οικιακά είδη και, γενικά, να ασχοληθείς ενεργά με τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Στις 10 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να χειριστείς με ιδιαίτερη ευελιξία και ευρηματικότητα κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα που φαίνεται να σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Στις 14 η είσοδος του Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τρίτα πρόσωπα για κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τυχόν ληξιπρόθεσμα χρέη σου ή με μια κληρονομιά την οποία διεκδικείς. Ο Ήλιος στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 19/2 σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνεις γενικές εξετάσεις ή να ξεκινήσεις κάποια θεραπεία προκειμένου για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος άνευ σημασίας που σε ταλαιπωρεί.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση
Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει ποτέ για να το κάνει τώρα. Με τονισμένο το σεξαπίλ σας και την ερωτική επιθυμία, θα αρέσετε πολύ και θα έχετε την τάση να θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε ένα έρωτα που θα σας ανεβάσει στα σύννεφα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά σου και να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι ή άλλες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Σε περίπτωση που δεν έχεις παιδιά, οι εγκυμοσύνες και, γενικά, η απόκτηση απογόνων ευνοούνται. Στις 19/2 η Πανσέληνος στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας και φέρνει στην επιφάνεια τους βαθύτερους φόβους σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ζυγός Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Καίριες αλλαγές προβλέπεται να υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό ισχύει ακόμα και για όσους είναι ήδη δεσμευμένοι, που μπορεί να μην σχεδίαζαν να αλλάξουν κάτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας γι’ αυτή την προοπτική: Όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας, ακόμα κι αν δεν το κατανοήσετε εξ αρχής!Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι η πιο απρόβλεπτη φάση του. Ωστόσο, κανείς δεν θα απαιτήσει από εσάς διευκρινήσεις – και δεν υπάρχει λόγος να τεθούν επιπλέον ερωτήματα όταν όλα εξελίσσονται θετικά. Κάποιοι από εσάς θα προαχθείτε αιφνιδίως, άλλοι θα κάνετε συναντήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή, άλλοι θα καταφέρετε επιτέλους να ηρεμήσετε. Είναι βέβαιο ότι η έναρξη του μήνα θα έχει κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά!Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε να αυξάνεται η προσοχή που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Όσοι είστε αδέσμευτοι, εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσετε την επικρατούσα ατμόσφαιρα. Σε οικονομικό επίπεδο, αυτή η περίοδος ενδείκνυται περισσότερο για σχεδιασμό παρά για δράση. Σε γενικές γραμμές, είναι μια δημιουργική περίοδος και στα επαγγελματικά σας. Να σκέφτεστε πριν κινηθείτε και να αγνοήσετε συνειδητά όσους προσπαθήσουν να σας πιέσουν για οτιδήποτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις 4 του μήνα και ύστερα αυξάνονται ο οίστρος και οι εμπνεύσεις σου και, ως εκ τούτου, η εργασιακή σου ζωή γίνεται σταδιακά πιο εύκολη. Στις 10 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου προσδίδει ευελιξία και ευρηματικότητα και σε βοηθάει ώστε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που χαρακτηρίζουν πλέον το εργασιακό σου περιβάλλον. Η ανταλλαγή πληροφοριών και η επικοινωνία μεταξύ εσού και των συναδέλφων σου οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητάς σου. Ωστόσο, γύρω στις 19/2 υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείς σε κάποιο παρασκήνιο στη δουλειά σου με τη συμμετοχή κάποιου άνδρα που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *