Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ιανουάριος του 2022 θα είναι ενδεικτικός για την εποχή.Καθ’ όλη τη διάρκειά του θα έχετε να χειριστείτε αρκετές υποχρεώσεις αλλά και συζητήσεις…Ακόμα κι αν δεν φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλα, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε τη διαδικασία!Για αυτή τη δυναμική και παράλληλα ασυνήθιστη ατμόσφαιρα, θα ευθύνεται ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης είθισται να εξασθενεί κάπως τους εκπροσώπους του Ζυγού… Αλλά τώρα θα συνδεθεί με τον Ήλιο, που θα κυριαρχήσει στην ουράνια σκηνή όλη αυτή την περίοδο. Ο Ήλιος στη συνήθη θέση του, αφορά τους φόβους και τους προβληματισμούς των Ζυγών. Ωστόσο, όλο το 2022 η ενέργειά του θα είναι ευεργετική και καλοκάγαθη.Με αυτά τα δεδομένα, η σύσταση για εσάς είναι να μην αλλάξετε τα σχέδιά σας υπό την πίεση των συγκυριών. Επίσης, καλείστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, περισσότερο από τις συμβουλές τρίτων… Ειδικά αν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν σημειώσει ιδιαίτερες επιτυχίες και οι ίδιοι!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤο πρώτο δεκαήμερο του 2022 θα σας χαρίσει μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όρια των ικανοτήτων σας. Μπορεί οι εξελίξεις να μην έχουν τώρα την ένταση και την ταχύτητα που θα αποκτήσουν στη συνέχεια του Ιανουαρίου. Αλλά αρκετές καταστάσεις θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαίνουσες για το μέλλον σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας και να αντισταθείτε στις όποιες προκλήσεις!Κάποιες στιγμές μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε την ταχύτητά σας. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε κάποιες αλλαγές, πρέπει να αρχίσετε από εσάς τους ίδιους. Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση, για να μην χάνετε τον έλεγχο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Να ξέρετε ότι αυτές τις ημέρες, ενδέχεται να κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες ή να ενισχύσετε κάποιες κοινωνικές σας επαφές. Θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για εσάς, η προσέγγιση κάποιων ανθρώπων… Θα πρόκειται για άτομα που θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα αλλά δεν είχε καταστεί εφικτό για διάφορους λόγους – και τώρα θα έρθουν αυτά προς εσάς. Φροντίστε να αξιοποιήσετε το γεγονός, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό! Ωροσκόπιο Ζυγός Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αναμένονται εντάσεις και ανταγωνισμοί στη σχέση σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Ιανουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που δεν έχει τις εντάσεις του Ιανουαρίου, εννοείται ότι οι δύο εκλείψεις τον πρώτο μήνα του χρόνου δεν ήταν και λίγο. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον σου μπορούν να έχουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σου. Και τι άλλο έχουμε για σένα Ζυγέ; Μια νέα Σελήνη στον οίκο σου του έρωτα! Προφανώς αυτός ο μήνας είναι ένας από τους πιο απελευθερωτικούς, ίσως ρομαντικούς και ερωτικούς! Βέβαια, η νέα Σελήνη αυτή σχετίζεται και με τα παιδιά και την απόφασή σου να αποκτήσεις για παράδειγμα. Ο Άρης από τις 14 θα κινείται στον Ταύρο, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τα οικονομικά και έχει σημασία να τα οργανώσεις κάπως μέσα στον Φεβρουάριο.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σου είναι στραμμένη στις ανθρώπινες σχέσεις. Όμως, ο κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και καβγάδες μοιάζει αυξημένος, καθώς για κάποιο λόγο έλκεις γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι είναι νευρικοί και ανταγωνιστικοί. Στις 5/1 το πέρασμα του Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την πατρική σου οικογένεια ή κάποιο ακίνητο, τα οποία φαίνεται να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα. Γύρω στις 6 του μήνα (με την ορθοδρόμηση του Ουρανού), η κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται και ο ίδιος επιλέγεις να κρατήσεις δίπλα σου ιδιαίτερους ανθρώπους οι οποίοι διαφέρουν από το μέσο όρο. Με την είσοδο της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 χαλαρώνεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και η έμφυτη διπλωματία σου έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες και να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις, οι οποίες μοιάζουν να σε ανανεώνουν. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα ασχολείσαι ενεργά με δραστηριότητες οι οποίες σε ψυχαγωγούν και σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Επίσης, η δημιουργική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση
Στις 5 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερο και θα συνειδητοποιήσετε πως πολλές φορές τα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια αρκετές αλήθειες. Οι περιορισμοί σας ανάγκασαν να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που κάνατε δεν ήταν αρκετές για να αποφύγετε αναμνήσεις του παρελθόντος που είχαν αποδειχθεί λανθασμένες. Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σας δημιουργεί πλάνες σκέψεις, τις οποίες όταν τις βάζετε σε εφαρμογή αποδεικνύουν την ποιότητά τους. Πάρτε την απόφαση να μιλήσετε για τις ιδέες σας, ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, αλλά όχι σύμφωνα μόνο με τις άμεσες ανάγκες σας, αλλά και με τις μελλοντικές σας προοπτικές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σε κάνει να αισθάνεσαι διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της φιλίας και του έρωτα. Καλείσαι, λοιπόν, να βρεις τη «χρυσή τομή». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Ζυγός Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα κυλήσει με τους ρυθμούς που ακολουθήσατε εσείς τις πρώτες μέρες του. Θα είναι συνετό για εσάς να μετάσχετε σε δράσεις, που θα αποτελέσουν αφορμή να συμπράξετε ανεπίσημα με συνεργάτες και διοικητικούς. Εντοπίστε αυτή την ευκαιρία και αδράξτε τη!Αυτή την περίοδο, είναι πιθανό να έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε αντικείμενο των δραστηριοτήτων σας. Εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή: Θα είναι λογικό να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας, μόνο αν υπάρχουν απτές πιθανότητες να υπάρξουν αποδόσεις. Αν δεν διαβλέπετε κάτι τέτοιο, κανονικά δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε αυτά τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τώρα φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι απ’ όσο συνήθως. Χειριστείτε άμεσα καταστάσεις που ενδέχεται να έχουν αρνητική εξέλιξη. Να φανείτε αποφασιστικοί και άτεγκτοι, αλλά να σέβεστε τα όρια αντοχών των υφισταμένων σας!Κατά το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα δείτε την λογική κατάληξη του πρώτου μήνα του 2022. Όσοι αποφασίσατε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία τα βήματά σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να αφορά κέρδη, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν πρέπει να διστάσετε να πείτε την αλήθεια σε τρίτους, να λειτουργήσετε με τον τρόπο που θέλατε εδώ και καιρό. Είναι σημαντικό να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητές σας τώρα, προκειμένου να περάσετε σε μια νέα φάση χωρίς βάρη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μπορεί να έρθεις σε ρήξη με συνεργάτες, συναδέλφους ή συνέταιρους. Ευτυχώς, με την ευθυδρόμηση του Ουρανού η κατάσταση στις συνεργασίες σου μοιάζει να εξομαλύνεται κάπως από τις 6 του μήνα και ύστερα. Μάλιστα, από τις 7 του μήνα επιστρατεύεις τη διπλωματία σου και την ευχέρεια λόγου σου, προκειμένου να ξεγλιστρήσεις από μια δύσκολη κατάσταση και να εξυπηρετήσεις τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Από ό,τι φαίνεται, τα καταφέρνεις μια χαρά. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα η δημιουργικότητά σου απογειώνεται, γεγονός το οποίο σε βοηθάει ώστε να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα και να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου προς όφελός σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *