Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Ιουλίου 2021

ζώδια Ένας ιδιαίτερα επιτυχής και συναρπαστικός μήνας αναμένεται να είναι ο Ιούλιος για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί!Το σύμπαν έχει την πρόθεση να ενισχύσει τα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα σας γενικότερα.Γι’ αυτό να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας, προκειμένου να μην σας ξεφύγει καμία καίρια ευκαιρία!Μέσα στον Ιούλιο θα βιώσετε καινούργιες εμπειρίες μέσα από σημαντικά γεγονότα. Οι γνωριμίες και οι προσεγγίσεις που θα κάνετε τώρα, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Η περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα δικό σας εγχείρημα. Ωστόσο, τα άστρα σας δίνουν μια νύξη: Να μην κάνετε κάτι μόνοι σας, να εξασφαλίσετε συνέργειες!Σε προσωπικό επίπεδο, διαβλέπονται επίσης ιδιαίτερες συγκυρίες. Να είστε απόλυτα αυθεντικοί, πρώτα προς τον εαυτό σας και μετά προς τους άλλους. Και επειδή οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται, επιστρατεύστε την παροιμιώδη διπλωματία και ευελιξία για να αδράξετε ακόμη περισσότερα οφέλη από αυτές!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Ζυγός Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας με πολλές αλλαγές από την πρώτη του μέρα. Ο Άρης από την πρώτη θα βρίσκεται στον Λέοντα, στον ενδέκατο οίκο σου: αυτό δείχνει έντονη κοινωνική ζωή και μια ανάγκη να ασχοληθείς με τις βαθύτερες σχέσεις και επιθυμίες σου. Την επόμενη μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα που είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου. Αυτό σημαίνει εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3 και θα συμβάλλει στις θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Από τις 8 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, κάτι που δείχνει ότι αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να κάνεις μια ανασκόπηση και να σχεδιάσεις τα βήματά που θα ακολουθήσεις από τον Αύγουστο, όταν πλέον θα είναι ορθόδρομος και θα έχουμε τελειώσει με τις εκλείψεις του Ιουλίου. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 17 στον τέταρτο οίκο σου. Στα πιθανά σενάρια είναι ότι ολοκληρώνεις μια αλλαγή που σχετίζεται με το σπίτι. Τις μέρες εκείνες να αποφεύγεις τις εντάσεις και τη δύσκολη επικοινωνία στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και, έτσι, βελτιώνεται η σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια ενώ ταυτόχρονα προωθείται μια υπόθεσή σου η οποία σχετίζεται με την αγοραπωλησία ή την εκμίσθωση κάποιου ακινήτου. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου αυξάνει τη ζωτικότητα και την ενεργητικότητά σου αλλά την ίδια στιγμή εντείνει τα νεύρα σου. Δεν αποκλείονται συχνοί πονοκέφαλοι ή/και ατυχήματα άνευ σημασίας, όπως κοψίματα, καψίματα κτλ. Γι’ αυτό, λοιπόν, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή. Στις 8/10 ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 23/10 η είσοδος του Ηλίου στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια τις ηθικές αξίες και αρχές σου, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Ιουλίου 2021

Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες. Στις 7 με τον Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα, καλλιεργήστε ένα γόνιμο έδαφος βάζοντας μπροστά την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όπου υπάρχει ένταση, μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην καλυτέρευση των σχέσεων σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές.

ζώδια Ζυγός Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να συνοδευτούν από τα περισσότερα «καινούργια» για εσάς. Θα προκύπτουν πολλές ευκαιρίες, τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες με τις καταστάσεις. Να ακούτε και να συλλέγετε τις συμβουλές των τρίτων, ωστόσο τις αποφάσεις θα πρέπει να τις παίρνετε αυτόνομα. Φανείτε τώρα προνοητικοί και σχεδιάστε τις κινήσεις σας εκ των προτέρων!Αυτή είναι αίσια περίοδος να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες από τις ιδέες σας, όσο τολμηρές κι αν είναι. Επίσης ενδείκνυται για να καταλήξετε τις συμφωνίες σας μεγάλης κλίμακας – αλλά μην βιαστείτε να δώσετε προκαταβολές: Να κάνετε ενδελεχή έρευνα για τα πάντα. Αν κινηθείτε με σύνεση και οργάνωση, θα εξασφαλίσετε την σημαντική αύξηση των εσόδων σας ή μια προαγωγή για το άμεσο μέλλον. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα ταλέντα σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *