Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Ιουνίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον κόσμο; Αυτή είναι η προοπτική που ετοιμάζει για εσάς το σύμπαν, κατά τον πρώτο μήνα του θέρους!Οι επιτυχίες θα διαδέχονται οι μία την άλλη, με έμφαση και προτεραιότητα τον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Είναι ο τομέας που ίσως έχετε περάσει αναποδιές τον τελευταίο καιρό.Μέσα στον Ιούνιο θα καταφέρετε να ανατρέψετε τα δεδομένα και να αποκτήσετε ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη σας!Τα άστρα στήσουν για εσάς ένα σκηνικό αλλαγών και κατάκτησης των πάντων, κυριολεκτικά! Οι εν λόγω αλλαγές μπορεί να εφαρμοστούν σε τοπικό επίπεδο, με άτομα και δράσεις που θεωρείτε σημαντικά για τη ζωή και την εξέλιξή σας. Ο Ιούνιος είναι η στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Καλείστε να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να πάρουν τη θέση συνεπιβάτη σε αυτή την πορεία!Με το χάρισμά σας στις αρμονικές προσεγγίσεις σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις καινοτόμες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, καθώς η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνέργειες. Αυτές θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή αλλά και την οικονομική σας κατάσταση!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας παράσχουν ποικιλία ευκαιριών, κυρίως για τις ρομαντικές πτυχές της ζωής σας. Όσοι Ζυγοί είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το αίσιο κλίμα για να κάνετε ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας για να πετύχετε τα ζητούμενά σας: Εσείς ξέρετε τι θέλετε, γι’ αυτό θέστε το και περιμένετε να κάνει τα υπόλοιπα η άλλη πλευρά. Για όσους Ζυγούς είστε δεσμευμένοι, αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Επίσης, τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε ακόμα και χρονίζοντα προβλήματα και θα επιστρέψει η ευτυχία στο σπιτικό σας. Κάποια ταξίδια ή σύντομες αποδράσεις είναι μια επιπλέον διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια! Ωροσκόπιο Ζυγός Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 26/11 η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις παραμένει δυναμικά στην επιφάνεια… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 3 η οποία πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και μια γενικότερη αίσθηση ανανέωσης για δεκαπέντε μέρες τουλάχιστον μετά την πραγματοποίησή της. Και ένατος οίκος σημαίνει γνώση, διεύρυνση οριζόντων, εκδόσεις, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8 και θα συμβάλει και αυτή στο να έχεις εύνοια σε όλους αυτούς τους τομείς. Η πανσέληνος στις 17 μπορεί να ολοκληρώσει μια συμφωνία ή να φέρει μια νέα γνωριμία που να έχει ενδιαφέρον. Όλο τον μήνα όμως φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά με τον Άρη στον δέκατο οίκο σου να σε πιέζει με προθεσμίες και γενικά με όγκο εργασίας. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι χρειάζεται να διαχειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σου. Και να μην παραβλέπεις και τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ

Την 1/11 ο κυβερνήτης σου μπαίνει στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη συλλογή πληροφοριών, στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πραγματοποιήσεις κάποιο ευχάριστο κοντινό ταξίδι. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό αυξάνει τα έξοδά σου, ενώ η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς ευρηματικούς τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς ορθά τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 26/11 είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω βελτιώνει τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη τα διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση…
Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σας. Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ζυγός Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Η περίοδος αυτή θέλει λίγη επιπλέον προσοχή όσο αφορά τα εργασιακά σας. Αν και θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους υπαλλήλους Ζυγούς, αυτή είναι καλή στιγμή να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για τις ιδέες σας. Η επιμονή σε συνδυασμό με τις ικανότητές σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα σε μελλοντικό χρόνο!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η πιο δραστήρια φάση όλου του μήνα. Φροντίστε να είστε παρόντες σε κάθε εκδήλωση που σας καλούν, να είστε παντού και να κάνετε τα πάντα! Οι πολλές επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες είναι αυτές που θα καθορίσουν την ανέλιξή σας σε εργασιακό επίπεδο. Ενδείκνυται τώρα να αποκαταστήσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας με παλιούς φίλους και κοινωνικούς γνωστούς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα σας ανοιχτούν πολλές πόρτες για επαγγελματικές ευκαιρίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη έναν μήνα, παραμένεις επικεντρωμένος στους στόχους σου. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι ότι η ίδια η μοίρα σε καλεί να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς και από το σπίτι ή να νιώσεις ότι η οικογένειά σου στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Μέχρι τις 20/11 (λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή) μοιάζει να επανέρχεται στην επιφάνεια το ζήτημα της μισθολογικής αύξησης που διαπραγματεύτηκες στις αρχές του προηγούμενου μήνα με τον εργοδότη σου αλλά βιώνεις εκνευρισμό καθώς οι σχετικές διαδικασίες φαίνονται να «μπλοκάρονται» για κάποιο λόγο ή να «παγώνουν». Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20 του μήνα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επιτευχθεί τελικά το πολυπόθητο. Τέλος, στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο) μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εκπληρώσεις κάποιο εργασιακό σου όνειρο, ενώ κατορθώνεις επιτέλους να απεμπλακείς από τις ίντριγκες και το εργασιακό παρασκήνιο στο οποίο προσπάθησαν να σε παρασύρουν κάποιοι συνάδελφοί σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *