Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Μαΐου 2021

Επιστρατεύστε την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητά σας, αγαπητοί Ζυγοί!Αυτά είναι τα κύρια εργαλεία που θα χρειαστείτε στη διάρκεια του φετινού Μαΐου. Όσο είστε σε επαγρύπνηση, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα στην πορεία για την επιτυχία!Η Έρις αποτελεί τον κύριο προστάτη όλων των Ζυγών. Μέσα στον Μάιο θα βρεθεί σε αίσια θέση απέναντί σας και σε σύμπνοια με τον Ήλιο. Το αποτέλεσμα αυτής της ατμόσφαιρας, θα είναι να κατασταλεί σημαντικά ο όποιος αρνητισμός μπορεί να σας επηρέαζε από πλευράς του Άρη. Η στήριξη αυτή θα σας επιτρέψει να χειρίζεστε τα προβλήματα αμέσως μόλις προκύπτουν – γι’ αυτό είναι απαραίτητη η ετοιμότητα! Ωροσκόπιο Ζυγός Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 13/5 αισθάνεσαι την ανάγκη να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Μαΐου 2021

Ο Μάιος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας που ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 5 στον Ταύρο. Ο Ταύρος είναι ο όγδοος οίκος σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις βαθιάς οικειότητας και όλα όσα μοιράζεσαι σε αυτές. Η νέα Σελήνη συνοδεύεται από νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν και δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου μέχρι τις 15 και θα ευνοεί την εργασία, ενώ από τις 15 και μετά θα ευνοεί και αυτή τα οικονομικά σου. Εννοείται ότι κατά το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση ή συνεργασία. Η δουλειά θα είναι αρκετή, ειδικά από το δεύτερο μισό του μήνα και αν θέλεις να απολαμβάνεις και κάποια άλλα πράγματα, ίσως πρέπει να βάζεις και κάποια όρια (στον εαυτό σου ή στους άλλους).

ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 13 του μήνα ο Ερμής διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο και σε βάζει στη διαδικασία αδιάκοπων συζητήσεων με τους γύρω σου. Ωστόσο, από τις 13/5 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, γίνεσαι σταδιακά πιο εσωστρεφής και αρχίζεις να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην ενδοσκόπηση. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Γενικά, κατά το πρώτο μισό του μήνα αναμένονται εσωτερική ένταση και διαπληκτισμοί εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο, η είσοδος του Άρη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Υδροχόου από τις 16/5 βελτιώνει τη διάθεσή σου και εκτοξεύει την ενεργητικότητά σου στα ύψη. Επιπλέον, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σου προσφέρουν χαρά και ψυχική ικανοποίηση. Στις 19 ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) εισέρχεται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, έτσι, αυξάνεται η γοητεία σου. Συν τοις άλλοις, επικεντρώνεσαι στο κοινωνικό στάτους σου και προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου την αυξημένη δημοτικότητά σου. Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 30 του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις ανολοκλήρωτα ζητήματα εκπαιδευτικής φύσεως.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση
Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Οι πληγές που σας άφησε ο προηγούμενος χρόνος δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και ο φόβος μην πληγωθείτε ξανά σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ότι σας φθείρει. Έτσι και αλλιώς το σίγουρο είναι πως δε σας διαλέγουν.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε βάζει στη διαδικασία να τακτοποιήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται κάποιος διακανονισμός σε σχέση με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Στις 29 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, σου προκαλεί διαπληκτισμούς με συγγενείς. Ταυτόχρονα, μπορεί να δείχνει κάποιο κοντινό ταξίδι που προκύπτει ξαφνικά. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς δεν αποκλείονται μικροατυχήματα άνευ σημασίας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Ζυγός Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να κάνετε στιβαρά και επιθετικά βήματα προς την πορεία που έχετε χαράξει. Αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τις αλλαγές που μπορεί να σας προκύψουν: Ακόμα κι αν δεν είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές, θα είναι ευεργετικές για την εξέλιξή σας. Η ελαστικότητα και η γρήγορη λήψη αποφάσεων, είναι οι επιπλέον παράγοντες που θα συμβάλλουν στην πρόοδό σας!Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αναμένονται απρόσμενες αναταράξεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα διανύσετε τον Μάιο με ηρεμία, ζωτικό στοιχείο για την ιδιοσυγκρασία σας. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν με τα άτομα του στενού περιβάλλοντος, αν υπάρχουν κάποιες διχόνοιες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι κάπως διευκρινιστικές για εσάς. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας και τα μελλοντικά σας βήματα. Μην σπαταλήσετε πολλή από την ενέργειά σας στις καινούργιες γνωριμίες: Αρκετές από αυτές θα είναι εφήμερες, με ελάχιστη ή καθόλου σημασία για τη ζωή σας. Τώρα θα σας ωφελήσει να εστιάσετε στα εργασιακά σας θέματα. Εκεί είναι πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις, που θα έχουν επίδραση στα σχέδιά σας. Να είστε προσηλωμένοι και συνεπείς, γιατί οι πιο αποδοτικοί θα προωθηθούν!Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας την πιθανότητα να αλλάζουν τα δεδομένα σας απρόσμενα. Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς και περιοριστείτε στις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις σας. Έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Να καταβάλετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε αυτή τη φάση και να είστε απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαροι για τα ζητούμενά σας – σε όλους τους τομείς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η διέλευση του Ερμή από τον 7ο ηλιακό σου οίκο ως τις 13 του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς ή ακόμη και να συζητήσεις το ενδεχόμενο κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας. Από τις 16/5 αυξάνεται η όρεξή σου για δουλειά και αισθάνεσαι την ανάγκη να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τα προσωπικά σου ταλέντα και την περίσσεια δημιουργικότητα που σε χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 19 του μήνα τοποθετεί τον επαγγελματικό τομέα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Επίσης, σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές εντός του εργασιακού σου χώρου. Κάποια γυναίκα φαίνεται να σε υποστηρίζει και να σε προωθεί. Μάλιστα, προσπαθεί να μεσολαβήσει προκειμένου να αυξηθούν οι οικονομικές απολαβές σου. Γύρω στις 26 οι αυξημένες οικογενειακές σου υποχρεώσεις «φρενάρουν» προσωρινά την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *