Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος μπαίνει με υποσχέσεις για καινοτομίες και σημαντικές ανακαλύψεις για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί!Ένα από τα θετικά του στοιχεία, είναι ότι θα σας διευκολύνει να πάρετε αποφάσεις…Η μόνη δικλείδα ασφαλείας που σας θέτει, είναι να αφορούν τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας!Ο Άρης είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για τις δυσχερείς συγκυρίες του ζωδίου σας. Ο Ήλιος κατευθύνει τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Κατά τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, αυτοί οι δύο πλανήτης θα βρεθούν σε εξαιρετικά ισχυρές θέσεις. Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκά προσκείμενοι απέναντί σας. Το κλίμα θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει η Έρις, που αποτελεί τον συγκυβερνήτη του Ζυγού. Όπως προαναφέρθηκε, όλο αυτό το σκηνικό ενδείκνυται για αποφάσεις του άμεσου μέλλοντος. Δηλαδή, να σχεδιάζετε λιγότερο και να δράτε περισσότερο. Παραμερίστε τις στρατηγικές, επιστρατεύστε την τακτική! Ωροσκόπιο Ζυγός Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα οι δυνατές σεξουαλικές σου επιθυμίες παραμένουν στο προσκήνιο…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Μαρτίου 2022

Η Αφροδίτη από την πρώτη Μαρτίου θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά και μέχρι τις 28 θα ευνοεί με κάθε τρόπο αυτούς τους τομείς, που της “ταιριάζουν” εξάλλου. Πρόκειται για κυβερνήτη σου, αλλά και για πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας και φυσικά ένα από τα καλύτερα σενάρια είναι να βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου. Από τις 6 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά ή ότι θα επανεμφανιστούν δουλειές από το παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ιδιαίτερα οργανωμένος, γιατί είναι και μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να απαλλαγείς από πολλές εκκρεμότητες. Την ίδια μέρα και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη που εκτός από ανανέωση στον επαγγελματικό ορίζοντα, σημαίνει και ανανέωση στην εμφάνιση, στον τρόπο ζωής και στη διάθεση.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/3 το πέρασμα της Αφροδίτης , που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά και ψυχική ικανοποίηση. Επίσης, οι σχέσεις σου με τα παιδιά μοιάζουν να εξομαλύνονται και για κάποιο λόγο έρχονται στο προσκήνιο. Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές σε γραφειοκρατικά ζητήματα που μάταια προσπαθείς να φέρεις εις πέρας. Στις 6 ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με ξαφνικά χρέη. Για παράδειγμα, μπορεί να ανακαλύψεις ότι οι πιστωτικές σου κάρτες είναι υπερχρεωμένες, γεγονός το οποίο θα σου προκαλέσει αναστάτωση. Συν τοις άλλοις, μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα απροσδόκητο κληρονομικό ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να διευθετήσεις. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία σε βάζει στη διαδικασία να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ανθρώπινες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 5ημέρου του μήνα, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς και την ευθυδρόμηση του Ερμή, κατορθώνεις να τακτοποιήσεις τα γραφειοκρατικά θέματα που μέχρι πρότινος σε άγχωναν καθώς έμοιαζαν με «βουνό» στα μάτια σου. Τέλος, στις 31/3 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στα ζητήματα των σπουδών σου καθώς και στη γενικότερη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση
Επειδή δε θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον. Παράλληλα, θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Στις 21 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία σου καθώς και με τη φυσική σου κατάσταση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Στις 21/3 η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σου προκαλεί νεύρα και σε κάνει κυκλοθυμικό. Επιπλέον, θα κληθείς να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για αυτονομία και ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για κοινωνική αλληλεπίδραση και στενές διαπροσωπικές σχέσεις.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ζυγός Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Στον τομέα των προσωπικών σας, δεν πρέπει να γίνετε πιεστικοί προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αφήστε τους αυτόνομους, να καταλήξουν μόνοι στα δικά τους συμπεράσματα. Αν κάτι τέτοιο δεν αποδίδει, ίσως πρέπει να σκεφτείτε τη δική σας στάση έναντι των άλλων: Μήπως είστε πιο απαιτητικοί απ’ όσο θα έπρεπε; Από την άλλη πλευρά, ένα τέτοιο στοιχείο θα σας ωφελήσει στον επαγγελματικό τομέα μέσα στον Μάρτιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύσετε εκείνους που αναμένουν περισσότερα από εσάς. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για εργοδότες σας ή εργαζόμενους για εσάς… Το ζητούμενο είναι να είστε επιμελείς και συνεπείς!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 1/3 η δημιουργικότητα, ο οίστρος και οι εμπνεύσεις σου εκτοξεύονται στα ύψη, γεγονός το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Γύρω στις 6 του μήνα είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς ή πόστου εντός του ίδιου επαγγελματικού χώρου. Επειδή τα πράγματα μπορεί να μην είναι τελικά όπως φαίνονται, καλό θα είναι να αποφύγεις να υπογράψεις το οποιοδήποτε ιδιωτικό συμφωνητικό και να μην απαντήσεις μέχρι τις 28/3 όπου ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος. Κατά τις τελευταίες 4 ημέρες του μήνα, με την Αφροδίτη και τον ευθύδρομο πια Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο, τα πράγματα στον εργασιακό τομέα αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται και να γίνονται πιο ξεκάθαρα και ο ίδιος νιώθεις έτοιμος να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί ακόμη μία επαγγελματική ευκαιρία με τη μεσολάβηση κάποιας γυναίκας. Η συγκεκριμένη πρόταση μοιάζει να είναι πολλά υποσχόμενη, σε ό,τι αφορά τις απολαβές και την προσωπική σου εξέλιξη. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να την αποδεχτείς.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *