Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε πως όχι, αγαπητοί Ζυγοί!Ετοιμαστείτε λοιπόν να μπείτε με αυτή τη διάθεση στον φετινό Νοέμβριο!Ο πρώτος μήνας του χειμώνα σας προσεγγίζει με χαμόγελο και σας κλείνει πονηρά το μάτι. Φέρνει μαζί του διασκέδαση και αφυπνίζει τη ρομαντική σας πτυχή, τομείς που έχετε παραμελήσει λίγο τελευταία… Γι’ αυτό παραμερίστε κι εσείς τους δισταγμούς σας και αδράξτε την χαρωπή ατμόσφαιρα, καθ’ όλο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου!Μιλώντας για δισταγμούς, είναι πιθανό να σας προβληματίσει η υπερβολικά υπεύθυνη πλευρά σας αυτή την περίοδο. Ίσως να ανησυχείτε ότι η ανεμελιά σας, αντιτίθεται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το πρόγραμμά σας. Τα άστρα σας παροτρύνουν να ενδώσετε στην παρόρμηση… Γιατί όσο πιο ευτυχείς είστε, τόσο πιο αποδοτικοί γίνεστε!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤίποτα δεν θα σας φαίνεται ξανά το ίδιο, μετά από αυτή την έξαρση ενέργειας και συναισθήματος. Γύρω στις 10 Νοεμβρίου θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας. Η δουλειά σας θα αποκτήσει ισορροπία και ροή, οι υποχρεώσεις θα σας φαντάζουν διασκεδαστικές. Ακόμα και κάποια πιο απαιτητικά θέματα που θα προκύψουν στην εργασία σας, θα τα χειριστείτε επιδέξια και θα σημειώσετε επιτυχίες!Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αντιμετωπίσετε ευθέως και κάποιες προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, από την ειλικρινή έκθεση των ζητουμένων σας. Όσο πιο άμεσα εξομαλύνετε το κλίμα με έναν σημαντικό άνθρωπο, τόσο πιο γρήγορα θα αφήσετε πίσω τις παρεξηγήσεις και θα βγείτε για χορό! Ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 26/11 η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις παραμένει δυναμικά στην επιφάνεια… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες και την κοινωνική σου ζωή.
Από τη θέση της αυτή μπορεί να υπάρξει και μια ανανέωση στα συναισθηματικά σου. Ο Άρης από τις 19 θα περάσει στον Σκορπιό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός-ή με τα έξοδά σου, επειδή ο Άρης είναι ορμητικότατος.
Ο Ερμής, στο ίδιο σημείο θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 21, οπότε καταλαβαίνεις τους λόγους που πρέπει να κινείσαι προσεκτικά.
Όμως η ανάδρομη πορεία του σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έρχονται και χρήματα που σου οφείλονται.
Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και πηγές ευχαρίστησης θα είναι το σπίτι και η οικογένεια – ίσως κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο σου ή αποφασίσεις να μετακομίσεις κιόλας.
Η διάθεσή σου γενικά αλλάζει προς το καλύτερο.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ

Την 1/11 ο κυβερνήτης σου μπαίνει στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη συλλογή πληροφοριών, στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πραγματοποιήσεις κάποιο ευχάριστο κοντινό ταξίδι. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό αυξάνει τα έξοδά σου, ενώ η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς ευρηματικούς τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς ορθά τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 26/11 είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω βελτιώνει τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη τα διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση…
Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία. Βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες, είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύουν οι όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική σας πορεία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ζυγός Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μην αφήνετε καμία εκκρεμότητα στον επαγγελματικό τομέα, γύρω στα μέσα του Νοεμβρίου. Ό,τι αφήσετε να βαλτώσει, θα επιφέρει μόνο αρνητικές συνέπειες. Από την άλλη πλευρά, η επεξεργασία και ο χειρισμός τους θα σας δώσει περισσότερες λύσεις απ’ όσες φαντάζεστε. Και αντί να έχετε μπροστά σας προβλήματα, θα έχετε να παρουσιάσετε εναλλακτικές προτάσεις!Η ικανότητά σας να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, θα εξυπηρετήσει πολύ την εργασιακή καθημερινότητά σας. Προσφέρετε αυτή τη χείρα βοήθειας σε συνεργάτες και συναδέλφους μετά τις 19 του μήνα. Θα σας ανοίξει ανέλπιστες διόδους προς την επιτυχία, ενώ θα σας ανορθώσει και στα μάτια των άλλων!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη έναν μήνα, παραμένεις επικεντρωμένος στους στόχους σου. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι ότι η ίδια η μοίρα σε καλεί να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς και από το σπίτι ή να νιώσεις ότι η οικογένειά σου στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Μέχρι τις 20/11 (λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή) μοιάζει να επανέρχεται στην επιφάνεια το ζήτημα της μισθολογικής αύξησης που διαπραγματεύτηκες στις αρχές του προηγούμενου μήνα με τον εργοδότη σου αλλά βιώνεις εκνευρισμό καθώς οι σχετικές διαδικασίες φαίνονται να «μπλοκάρονται» για κάποιο λόγο ή να «παγώνουν». Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20 του μήνα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επιτευχθεί τελικά το πολυπόθητο. Τέλος, στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο) μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εκπληρώσεις κάποιο εργασιακό σου όνειρο, ενώ κατορθώνεις επιτέλους να απεμπλακείς από τις ίντριγκες και το εργασιακό παρασκήνιο στο οποίο προσπάθησαν να σε παρασύρουν κάποιοι συνάδελφοί σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *