Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την έναρξη του φετινού Οκτωβρίου.Σε όλους μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή να μην είναι στην καλύτερη κατάστασή τους, πνευματικά ή σωματικά.Το σημαντικό σημείο σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι το πώς το αντιμετωπίζει ο καθένας. Εσείς τι θα κάνετε γι’ αυτό;Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑνοίγετε τον Οκτώβριο κάπως πεσμένοι και αυτό μπορεί να σας θυμώνει. Αντισταθείτε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μελαγχολήσετε περισσότερο. Δεν μπορείτε να αποδώσετε όταν δεν είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε την επιλογή σας: Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί ή θα βρείτε τρόπο να αποσυμπιεστείτε!Είναι λογικό να είστε εξουθενωμένοι, μετά τις εντάσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Αλλά η πίεση πρέπει να εκτονώνεται και η κούραση να γίνεται σεβαστή. Άρα, θα πάτε για ύπνο ή θα πάτε για γυμναστική; Και οι δύο εναλλακτικές είναι αποδεκτές – αλλά επιλέξτε τώρα μία και κάντε τη πράξη. Ακυρώστε ή αναβάλετε συναντήσεις, προσέξτε τη διατροφή σας, κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι αυτή που θα προχωρήσει την καριέρα σας μακροπρόθεσμα! Ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Οκτωβρίου 2021

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας σου, ιδιαίτερα το πρώτο του μισό, αφού πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ μαζί σου βρίσκονται ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και από τις 4 ο Άρης!
Έχεις ενέργεια για να κάνεις τα πάντα – ή τουλάχιστον για να κάνεις όσα θέλεις πραγματικά και για να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου.
Η Αφροδίτη μέχρι τις 8 θα ασχολείται κυρίως με τα συναισθηματικά σου. Από τις 8 και μετά θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών και η θέση της αυτή θα είναι πολύ βοηθητική σε αυτόν τον τομέα.
Γενικότερα από εκείνη την περίοδο η έμφαση θα δοθεί στα οικονομικά σου: αξιοποίησε ιδέες, προγραμματίσου, κάνε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μπορείς επίσης να επιχειρήσεις να διευρύνεις και τα επαγγελματικά σου ή να βρεις νέους πελάτες και συνεργάτες.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και, έτσι, βελτιώνεται η σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια ενώ ταυτόχρονα προωθείται μια υπόθεσή σου η οποία σχετίζεται με την αγοραπωλησία ή την εκμίσθωση κάποιου ακινήτου. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου αυξάνει τη ζωτικότητα και την ενεργητικότητά σου αλλά την ίδια στιγμή εντείνει τα νεύρα σου. Δεν αποκλείονται συχνοί πονοκέφαλοι ή/και ατυχήματα άνευ σημασίας, όπως κοψίματα, καψίματα κτλ. Γι’ αυτό, λοιπόν, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή. Στις 8/10 ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 23/10 η είσοδος του Ηλίου στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια τις ηθικές αξίες και αρχές σου, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση…
Όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη κάνετε επίδειξη ισχύος στο σύντροφό σας ή να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας με φωνές και καυγάδες. Είναι κρίμα να βλάψετε τη σχέση σας και να ανατρέψετε την καλή πορεία που έχει. Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δε θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις. Οπότε βαδίστε πιο προσεκτικά. Ίσως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε από το σύντροφό σας εδώ και καιρό και οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ζώδια Ζυγός Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Πόσο καλύτερα νιώθετε ήδη στις 3 και 4 Οκτωβρίου; Πολύ καλύτερα, σε σημείο να έχετε βρει ξανά την πρόσχαρη διάθεσή σας. Είστε πιο παραγωγικοί και οι καινούργιες ιδέες σας σημειώνουν ανέλπιστες επιτυχίες. Δεν αποκλείεται όλα αυτά να συνοδεύονται από ρομαντισμό και διασκέδαση. Απολαύστε την ατμόσφαιρα και χαρείτε με όσα όμορφα θα βιώνετε αυτές τις μέρες!Εστιάστε στην αποσαφήνιση και βελτίωση των σχέσεών σας κάθε είδους γύρω στις 9 του μήνα. Η σαφήνεια και η εξέλιξη είναι πιο συναφείς τομείς απ’ όσο νομίζετε: Δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι που ήδη κάνατε, γι’ αυτό έχει σημασία να ξέρετε γιατί το κάνατε. Οι σχέσεις σας θα λάβουν πιο αίσιο πρόσημο, όταν περάσετε τον εαυτό σας από αυτή την ενδοσκόπηση. Θα βρείτε τα σημεία που είναι λειτουργικές αλλά και ποιες δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι. Θα ξέρετε τι να περιμένετε από την καθεμιά και κατά πόσο θέλετε να «δουλέψετε» γι’ αυτήν!Η ελαστικότητα είναι σημείο κλειδί για το καθετί στη ζωή. Διατηρήστε τη δική σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Έτσι θα απολαύσετε περισσότερο κάποιες εξαιρετικές εξελίξεις που θα σας προσεγγίσουν. Θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας με ομορφιά και ευτυχία και χαρά!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *