Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ένας ιδιαίτερος μήνας προβλέπεται να είναι για εσάς ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Ζυγοί.Οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα τον διέπουν, θα εξαρτηθούν περισσότερο από την ευρύτερη ατμόσφαιρα και λιγότερο από τις δικές σας αποφάσεις.Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετικό δεδομένο, γιατί θα σας δώσει την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων για να χαράξετε τις καινούργιες πορείες σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΟ πρώτος μήνας του Φθινοπώρου φέρει τη δική σας σφραγίδα, καθώς τον διέπει η εποχή του Ζυγού. Πολλά θα σας φανούν πιο λογικά και βατά από την έναρξη του Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν αναρρυθμίσεις ακόμα και για εσάς… Ωστόσο, θα πρόκειται για ευπρόσδεκτες αλλαγές στη ζωή σας – που έτσι κι αλλιώς την είχατε παραμελήσει κάπως!Η γενικότερη ατμόσφαιρα θα σας ευνοήσει και θα προσδώσει μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Το βασικό αίσιο στοιχείο της, αφορά την σταδιακή εξέλιξη των καταστάσεων. Αυτή θα σας δώσει όλο το περιθώριο να οργανώνεστε και να κλείνετε εκκρεμότητες στο μεταξύ. Το δεύτερο στοιχείο της περιόδου, αφορά μια ιδιαίτερη αύρα που θα σας περιβάλλει… Και θα την νιώσουν όσοι βρεθούν στον στενό σας κύκλο, καθώς θα ωφεληθούν επίσης από αυτήν! Ωροσκόπιο Ζυγός Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ζυγός Σεπτεμβρίου 2021

Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ήσυχο, όμως φαίνεται, δεν είναι απαραίτητα. Είναι σίγουρα πολύ θετικό, πάντως, και αυτό γιατί γίνονται πολλές εσωτερικές διεργασίες. Με τέτοια συγκέντρωση πλανητών που γίνεται στην Παρθένο είναι σίγουρα σημαντικό να ασχοληθείς με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και την αυτογνωσία που θα σε οδηγήσει σε νέους και ενδιαφέροντες δρόμους
Από τις 14 όμως αρχίζει η κινητικότητα στο ζώδιό σου.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρεθούν μαζί σου στις 14, ο Ήλιος στις 23 ενώ στις 28 θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου.
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνα πολύ μεγάλων αλλαγών, νέων πραγμάτων και ευκαιριών σε όλους τους τομείς.
Μπορείς να περιμένεις πολλά, να διεκδικήσεις περισσότερα και να απολαύσεις τη “δική σου” περίοδο της χρονιάς.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχονται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην κοινωνική σου ζωή και στην ικανοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εξωστρεφής, ενώ το μυαλό σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες και εμπνεύσεις. Στις 18/9 ο Κρόνος ορθοδρομεί και, έτσι, κατορθώνεις να οργανώσεις την οικογενειακή σου ζωή αλλά και να προωθήσεις το ζήτημα της εκμίσθωσης ή της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Στις 23/9 η Φθινοπωρινή Ισημερία αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου «λάμψη» και τη δημιουργικότητά σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Ζυγού από την Άντα Λεούση…
Ο μήνας θα είναι γεμάτος ευκαιρίες για να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε. Οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούρια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Όμως, επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος που θα διεκδικούν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Στις 28 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες.

ζώδια Ζυγός Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ένας βασικός παράγοντας θα παίξει καίριο ρόλο στο να αδράξετε όλα τα πλεονεκτήματα του φετινού Σεπτεμβρίου. Πρέπει να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να ανορθώσετε την αποφασιστικότητά σας να πετύχετε. Μείνετε μακριά από δυσχέρειες, αποφύγετε πρόσωπα και πράγματα που απομυζούν την ενέργειά σας. Ο αρνητισμός σε αυτή τη φάση, θα βλάψει εσάς και τα εγχειρήματά σας!Το δεύτερο εργαλείο για να διασφαλίσετε την καλή πορεία σας, είναι να μην βιαστείτε. Στη διάρκεια του μήνα δεν θα έχετε κανέναν λόγο να προτρέχετε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Θα σας ωφελήσει περισσότερο να αφήνετε χρόνο στις καταστάσεις να εξελίσσονται – και να διατηρείτε την πίστη σας ασχέτως των εξωγενών παραγόντων!Όσο αφορά τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας δοθεί πληθώρα ευκαιριών για να τους βελτιώσετε. Το σκηνικό θα μεταβάλλεται και θα αλλάζει συνεχώς, κάτι που θα σας δίνει περισσότερες δυνατότητες επιλογών. Γι’ αυτό μην ασχοληθείτε με αμφίβολα εγχειρήματα, επιλέξτε να εστιάσετε σε όσα έχετε ήδη προετοιμάσει επιδέξια!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε έναν μήνα, από τη χαρά και το ρομάντζο;Θα συμφωνήσετε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *